Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 338.
-
Έτσι όπως τα λες απεγκατάστασει πρώτα διαγραφή στη συνέχεια από το φάκελο data/miui /apps και flash την τελευταία Rom Οι φωτογραφίες είναι από τη διαδικασία Εν το μεταξύ έχω πόσες εφαρμογές όλες λειτουργούν κανονικά εκτός από αυτή Μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση που αφορά όπως για προγραμματιστές; ή κάτι άλλο; Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα έρθω λίγο ποιο αργά Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
απορια για galery micloud
Μήνυμααν τρέξεις την παραπάνω εφαρμογή επιλέγης αναλυτικά το τι θα συγχρονίζεις Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα πας στις ρυθμίσεις στην εφαρμογή μουσική και θα απενεργοποιησης τα όρια των όγκων των κομματιών Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από nnbignick: “εσυ αν το κάνεις απεγκατάσταση και κάνεις όλη την διαδικασία όπως παραπάνω θα λειτουργήσει? και υπ όψη το πρόβλημα το εντόπισα απο την προηγούμενη ROM” στον Admin αναφέρεσαι , σε μένα ? τέλος πάντων δίνω μια απάντηση απ εγκατέστησε την εφαρμογή που έβαλες προσπαθείς να την βρεις , αν υπάρχει με root explorer , αλλάζεις ονομασία απαραίτητα επανεκκίνηση και βάζεις την εφαρμογή που έδωσε ο Admin "βρε" μπας και δεν έκανες επανεκκίνηση όταν έβαλες την εφ…