Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 350.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα3 μερα που περιμενω για Unlock...διαβασα οτι θελουν στο reason αληθινο λογο και οχι cοpy-paste στα κινεζικα. Οσα εχουν αντιγραφη-επικολληση θα τρωνε reject... Μαλλον εφαγα...
-
Τελος τα random restarts σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμα@chili εγω ειμαι με τελευταια dev XTRV και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πριν ειχα stable και μπορω να πω πως η dev μου καθεται καλυτερα.
-
Παράθεση από sioannis: “Παράθεση από ntel0s: “Μπορει να υσεκαρει καποιος την πυξιδα? Δουλευει λαθος σε Mi4. Ειμαι δασος και εχω χαθει... ” βρήκες τον δρόμο η είσαι απο χθες εκεί? αν οχι άνοιξε google maps αν δεν έχεις πολύ μπαταριά και data πάρε τηλεφωνώ την πυροσβεστική ” χαχαχα Ειπα να κανω λιγο πλακα . @gkalen μπορεις να τσεκαρεις? Δεν θελω να αλλαξω rom γιατι δεν εχω random restart..ακομα.. 300+ ωρες
-
Μπορει να υσεκαρει καποιος την πυξιδα? Δουλευει λαθος σε Mi4. Ειμαι δασος και εχω χαθει...
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμα238 ωρες και 10 λεπτακαι δεν εκλεισε ακομα! Εγω το εχω βγαλει. Εφοσον εχεις Mi account μην φοβασαι. Αν στο κλεψουν αχρηατο θα ειναι. Θα ζηταει κωδικο Mi account. Ενω το πιν απλα πετας την καρτα.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Minideal - Την Διεύθυνσή της (URL): minideal.net - Tι ακριβώς αγοράσατε: 2x Xiaomi redmi 3 pro - Την ημερομηνία αγοράς: 5/11/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): Ακυρωσα την παραγγελια - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: [i][b]Ακυρωσα την παραγγελια[/b][/i] - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Οσες φορες χρειαστηκα μου απαντησαν αμεσα - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): αγορασα 2 redmi 3 pro στις 5/11 και σημ…
-
@foler79 ειχα το ιδιο θεμα. Εχω Cosmote και τους ειχα παρει καμια 10αρια φορες μεχρι που με επιβεβαιωσαν οτι στην περιοχη που μενω δεν υπαρχει καλη καλυψη δικτυου 3G,με αποτελεσμα το κινητο να κανει συνεχεια εναλλαγες απο 3G σε 2G που σημαινει ΧΑΛΙΑ ποιοτητα κλησης. Περα απο αυτο ειχα θεμα παλαιοτερα γενικα με τις κλησεις και εκτος περιοχης που μενω και λυθηκε με καθαρη εγκατασταση. Αυτη τη στιγμη εχω XTRV και δεν εχω θεμα εκτος την περιοχη μου που, δεν εχω σωστη καλυψη. Δες πρωτα αν στο κανει κ…
-
@sioannis πηγαινε Downloads εκει ειναι.
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜετα απο το πρωτο random restart οπως ειχα γραψει στις 80 ωρες περιπου,το κινητο δεν εχει ξανακανει...ακομα τουλαχιστον. Εχω νεο ρεκορ στις 158 ωρες και 30 λεπτα με XTRV!! Παω για παγκοσμιο με τετοιες επιδοσεις
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜετα απο 80 ωρες περιπου συνεχομενης λειτουργιας εκανε random restart.
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠρωτα randοm restart με XTRV. Ειχα μια ελπιδα και χαθηκε...
-
Πρωτο random restart για εμενα σε Mi4. Μετα απο περιπου 80 ωρες συνεχομενης λειτουργιας.
-
Παράθεση από maxamch68: “Αγαπητέ @gkalen Με ποιο τρόπο θα μπορούσα να εγκαταστήσω την δική σου stable rom, και να μη χάσω δεδομένα και εφαρμογές; Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου Υ.Γ. Φοράω την GTV 8.0.2.0, με ξεκλείδωτο bootloader και twrp... ” Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι factory reset για να μην εχεις καποιο προβλημα και να δουλευει ρολοϊ. Μπορεις βεβαια να την περασεις και απο πανω αλλα δεν εγγυαται κανεος την σωστη ομαλοτητα και λειτουργια του κινητου.
-
Παράθεση από aggzog93: “Έχω το MI4 εδω και μια βδομάδα.στην αρχή του περασα την ελληνικη τελευταια stable, μετά την gkalen stable.. Το θέμα μου είναι με το σήμα, μπορεί μια δυο φορες μεσα στη μέρα να χαθέι και να γράφει "μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης". Το θέμα είναι οτι δεν επανέρχεται με τίποτα (ουτε με λειτουργια πτήσης on-off) παρά μόνο με restart της συσκευής. Ελπίζω να είναι κι αυτό ένα bug (απο τα πολλα που εχω ακουσει οτι υπαρχουν) της Android 6 στο MI4 και να μην φταίει η sim tray..Το πρ…
-
Αυτο περιμενω να δω οπως ειχα γραψει και σε ενα αλλο ποστ μου. Μετα απο factory reset εκανε περιπου 120-180 ωρες να κανει το πρωτο random restart. Εχω αφαιρεσει πιν βεβαια γιατι δεν γινοταν αλλιως αλλα κοιταω απο την κατασταση ποσες ωρες ειναι ανοιχτο.
-
@dnomikos ναι το γνωριζω. Δεν δουλευει ομως σε εμενα τουλαχιστον.
-
Παράθεση από Giorgos Papageorgiou: “Καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλή έκδοση για το cancro?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω φοραω και σου προτεινω XTRV beta. Καινουργια ρομ με πολυ καλη διαχειριση μπαταριας και μνημης. Ειναι developer βεβαια,αλλα να ξερεις πως δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τις stable(προερχομενος απο stable ) .
-
Παράθεση από drillerkiller: “Κι ένα μικρό bug. Το Led ειδοποιησεων δουλεύει, αλλά μόνο στο βιολετι χρώμα για όλες τις ειδοποιήσεις. Εννοείται ότι έχω άλλα χρώματα για κάθε ειδοποίηση π. χ. Για τις κλήσεις έχω πράσινο. Το πράσινο βγαίνει μόνο όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση. Αυτα για την ώρα. ” Σε mi4 δουλευει κανονικα. Μεταφραση θα προτεινα σε καποια σημεια οπως στο ξυπνητηρι μετα το τον τερματισμο τους οταν εχεις και επομενο ενος βγαζει πανω "next alarm in 15 minutes"(κατι τετοιο)και στην εφαρμογη θ…
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΣυνηθως μετα απο περασμα καινουργιας ρομ το δικο μου εκανε επανεκκινηση μετα απο 180 ωρες. Αναμενω να δω..