Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 350.
-
@gkalen Εχω περασει απο χθες βραδυ. Προς το παρων το μονο που εχω δει δεν λειτουργειτο "Αναποδογυριστε για σιγαση" κατα την εισερχομενη κληση. Πεταει και αυτη η ρομ!!
-
Τελος τα random restarts σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από chili: “Παιδιά βρήκε τελικά κανείς λύση με αυτό το πρόβλημα με τις τυχαίες επανεκινήσεις ; 8.0.2.0 έχω και εγώ και το παθαίνω συχνά...Πριν γυρίσω πάλι (δυστυχώς) σε Kit Kat, μήπως έχετε βρει καμία καλύτερη λύση για να είναι το κινητό σταθερό και να έχουμε και τα καλούδια του νέου λογισμικού; ” Ακολουθησες την διαδικασια downgrade? Εγω περασα σε XTRV μπας και αλλαξει κατι γιατι η συγκεκριμενες ρομ εχουν source απο κινα. Να περασουν λιγο μερες και θα ενημερωσω εδω για την εξελιξη. Ειμ…
-
@gkalen αυτη τη στιγμη δηλαδη η διαφορα αναμεσα σε gtv και xtrv ειναι οτι η xtrv εχει καθαρη πηγη την κινεζικη και τα δικα σου tweaks?
-
@gkalen την Gtv εβαλα... να περασω απο πανω XTRV ή να κανω παλι fc ?
-
Μολις περασα απο stable gkalen σε 6.10.20 με factory reset φυσικα και χωρις επαναφορα αντιγραφοθ ασφαλειας. Ηθελα να ρωτησω αν η ρομ που εβαλα ειναι GTV ή XTRV? Στο σχετικα μου γραφει GTV.
-
Παράθεση από aggzog93: “σκέφτομαι να περάσω τη συγκεκριμένη ρομ στο Mi4 μου. αυτη τη στιγμη βρισκομαι στην 6.10.13 dev αλλά θέλω να πάω σε μια σταθερή, οπότε είμαι ανάμεσα στην ελληνικη stable και στην gkalen stable. Κλίνω προς την gkalen, αλλά θα ήθελα να ακουσω απο αλλους χρήστες mi4 εντυπώσεις. Επισης, αυτο με το clean zip δεν κατάλαβα.. Στο Mi4 γίνεται εγκατάσταση με clean zip η οχι? τελος, τα mi4 είναι ολα με unlocked bootloader οποτε δεν εχω να κανω ξεκλείδωμα, σωστα? ” Καταρχην φιλε μου θ…
-
Παράθεση από topmar: “4η φορά που κλείνει αδικαιολόγητα το κινητό με την ΡΟΜ σου gkalen.... Για δες το λίγο... Πότε θα βγει νέα έκδοση ΡΟΜ stable ; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Τι να πουμε και εμεις με τα Mi4 που με οτι ρομ και να βαλεις απο Android 6 και μετα κανουν συνεχεια επανεκκινησεις..
-
@adekastos factory reset ??
-
Παράθεση από Chris Tzellos: “Καλησπέρα παιδια μολις εβαλα την συγκεκριμενη και οταν ξεκιναει μου ζηταεi MI Account, και μου βγαζει ενα οτι να ναι και δεν μπορώ να κανω Login Τι μπορω να κανω; ” Ενα screenshot για να δουμε αυτο που ονομασες οτι να ναι...
-
Παράθεση από adekastos: “Πέρασα μετά από πολύ καιρο που είχα gtv dev , stable στο redmi note 3g που έχω , απλά επειδή δεν μου πέρασε το dobly atmos μήπως δεν έγινε καλά ή εγκατάσταση? Σημειωτέον δεν έγινε μέσω twrp αλλά μέσω mi-recovery. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εκανες factory reset? Απο dev σε stable πρεπει να κανεις για να κσθηδει καλα η ρομ Παράθεση από renesiss: “Εχω mi4 φοβερη η MIUI8 αλλα υπαρχει προβληματακι με την μπαταρια. Το τηλ ηθελε καθε 2 μερα φορτισ…
-
Παράθεση από mAthosalas: “Ενα θεματακι που παρατηρω με το Mi4-δεν ξερω αν το εχουν κι αλλοι με ιδια συσκευη...-ειναι οτι δεν ακουγεται ο ηχος κλησης σε εισερχομενες κλησεις. pinch.png Οταν συμβαινει αυτο,το μεγαφωνο της συσκευης λειτουργει κανονικα(το τσεκαρω με μουσικη ή βιντεο και λειτουργει).Επισης εαν εκεινη τη στιγμη,συνδεσω bluetooth ακουστικο ο ηχος ηχει κανονικα και στο ακουστικο και στο ηχειο της συσκευης. Εχω ελεγξει ολες τις ρυθμισεις ηχου στις εισερχομενες κλησεις και στο ηχειο και ε…
-
Βασικα δεν πρεπει να τσεκαρει αν κλεισωσε ο bootloader?
-
Παράθεση από klainmaingr: “Παράθεση από geoanto555: “Βγάλτο από μια Ελληνική...... Αντίστοιχη. ” Μια follow up ερώτηση. Είδα οτι μετά το clean install δεν υπήρχε η δυνατότητα να μπώ σε twrp. Έτσι το εγκατέστησα μέσω cmd,adb κτλ. Αμεσως μετά εκανα wipe dalvik/data/cache και reboot στο system για να δω αν είναι όλα καλά. Κολλάει στο ΜΙ logo. Twrp μπορώ να μπώ παρόλα αυτά. Καμία ιδέα; ” Fastboot rom με flashall. Ακολουθησε τον οδηγο.
-
@gkalen εννοειται οι τα restart οφειλονται στην based rom..
-
Μολις εγινε το update.Σ το συγχρονισμο δεν αλλαξε τιποτα. Περιμενουμε και απο @jpastos μηπως αλλαξει σε αυτον κατι.
-
- @gkalen Κατεβαζω και εγω... Στην stable GTV δεν ειχα θεμα με συγχρονισμο, γι αυτο σου το ανεφερα αν μπορεις να το δεις. Καλα αν εβρισκες το λογο που κανουν random restart νομιζω ολοι οι Mi4ακιδες και εγω θα σε καναμε αγαλμα!!
-
Παράθεση από Chrisnikos: “Παιδιά έχω το Mi4 3g.συχνα έχω dropped calls. Μόλις το σηκώσω πέφτει η γραμμή. Το έχω σε προτιμότερο 3g. Πήρα Vodafone είπαν δεν έχουν πρόβλημα. Επισυνάπτω screenshot από σήμα. Επίσης άλλες φορές το βγάζω από το φορτιστή και πέφτει η μπαταρία νερό, με το play Store να λειτουργεί στο παρασκήνιο. Έκανα απεγκατασταση ενημέρωσεων και έστρωσε. Μετά ξανά τα ίδια. Ξαναπερασα 8.0.2 stable με wipes. Μετά από λίγο τα ίδια. Τι φταίει; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapa…
-
@gkalen Εγω εχω random restart συνηθως καθε 40 ωρες περιπου αλλα αρκετες φορες γυρω στις 100-130 ωρες. Στο update που ανεβασες για Mi4 εχεις διορθωσει αυτο στο συγχρονισμο?
-
@jpastos μολις εκανε restart το δικο μου Mi4. Ξερω οτι το προβλημα ειναι κατευθειαν απο την πηγη οπως αναφερουν και αλλοι χρηστες στο en.miui. @gkalen αν βρεις χρονο μπορεις να ρινεις μια ματια για το συγχρονισμο σε Mi4? Δεν συγχρονιζει μηνυματα και ιστορικο. Η ρομ σου φιλε ΠΕΤΑΕΙ!!
-
Και στην χρηση μπαταριας εχει ενα dex2oat 5%.. τι ειναι αυτο?