Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 548.
-
Ρε παιδιά αυτά τα στατιστικά χρήσης μπαταρίας πως τα κάνανε έτσι στην 12. Ένα sot ολοκληρωμένο δεν μπορώ να δω. Είμαι εδώ και 2 1/2 μέρες χωρίς φόρτιση από το 100 στο 34% αλλά το sot εκεί που ήταν 3 ώρες τώρα έχει γίνει 1 1/2 ώρα γιατί το υπολογίζει από άλλη στιγμή. Ή εγώ δεν το έχω πιάσει ή το έχουν κάνει μπάχαλο. Έχω xtrv srable miui 12.0.1. Ota update δεν ήρθε. Να περάσω την 12.0.2 dirty με clear davlik και cache μόνο? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Armando: “paidia help! phga na kanw twrp kai na perasw root jerw gw kai twra to tilefono molis paei na anoijei me petaei sinexomena sto fastboot..redmi 8 kinhto” Ελληνικά γράψε κύριος. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Το δοκίμασες και δε δουλεύει; ” Αυτό βγάζει όταν πατάω για ενημέρωση. Και όταν πατάω στα 2.4 gb μου βγάζει ότι είναι ήδη ενημερωμένη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67845/ Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ota update δουλεύει τελικά στην 12.0.1 στο mi 9t pro ή να το περάσω χειροκίνητα από twrp με ένα απλό wipe cache, davlik? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προς το παρόν πάντως δεν έρχεται ota. Mηπως να την περάσω dirty? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εν αναμονή τότε. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω την xtrv stable 12.0.1. Οπότε αναμένω ota την 12.0.2. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η 12.0.2 για το Mi 9t pro θα έρθει ota? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Δουλεύει σε miui 12? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk