Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• AmazFit bt Xiaomi

kodorevi8ulis - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από saga66: “έβαλα πιο πάνω την διεύθυνση της δημοσιευσης ,, για όποιον ενδιαφέρεται ,,,τι άλλο θέλεις? Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” συνεχίζεις και να μην απαντάς όμως

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

1)εφαρμογή χωρίς όνομα δεν υπάρχει τιιιι δεν καταλαβαίνεις ; το apk θα έχει κάποιο όνομα 2)μιλάς για κάποια άλλη εφαρμογή διαφορετική από τα Watch Droid Phone/Watch Droid Assistant? αν ναι δείξε μου λίγο που είναι το post για αυτή την εφαρμογή αν όχι (και δε πρόσεξες ότι την έβαλα και πάνω και δε ξέρω γω πόσες φορές) τότε ΟΧΙ το να μπεις σε ένα group στο fb είναι άσχετο/αδιάφορο ,υπάρχει και το xda και το play store κ.ο.κ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lumaticsoft.watchdroidp…

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

ρε συ @saga66 εκτός από όλα αυτά , οκ δεκτά , το απλό , να πεις το όνομα της εφαρμογής δεν γίνεται ; κανόνας του group Νο1 ; δεν μιλάμε για το όνομα της εφαρμογής κλπ ;; @ovelix11 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lumaticsoft.watchdroidphone την περνάς στο κινητό και μετά πρέπει μέσω κάποιου app ή adb (π.χ. apk installer για pc) να περάσεις το αντίστοιχο apk στο ρολόι (η μπαταρία ξέρεις , αρχίζει να πέφτει γρήγορα )

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

υπάρχουν και bt που έχουν εμβέλεια εκατοστών

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

καλαααααα ρεεεεειιι σου είπα αν α κάντο β εννοείτε φυσικά αν β κάντο α και δε το έκανες ;;; :)))) τεσπα, μη φοβάστε , λένε να καταργήσουν αυτή την αλλαγή οπότε μπορεί να μην ξαναέχουμε τέτοια θέματα

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

περίεργο γιατί εφόσων όλα γίνονται από την αρχή δεν έχει λόγο (λογικά) να κοιτάει την παλιά αλλαγές από τη μεριά του κινητού ; υποθέτω είναι τώρα στο αυτόματο , να το βάλεις στην επιλογή; επίσης υποθέτω ότι και το router σου έχει σωστή ώρα (μήπως μπαίνει στο wifi και κοιτάει του router)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από Georzio: “Aν διαβάσεις πίσω πετραδακι πετραδακι κοντορεβυθούλι τις αναρτήσεις μου θα δεις ότι έκανα περισσότερα. Πάντως σε ευχαριστώ που μου έμαθες τί είναι το restart. ” χαίρομαι που βοήθησα η εφαρμογή (και clear data) βγήκε και μετά factory ή όχι ; (έτσι έλυσα εγώ το θέμα της αναβάθμισης) btw μπορείτε να επικοινωνείτε και στο fb στο amazfit απάντανε (είχα στείλει για την αναβάθμιση αλλα όταν μου μίλησε το έλυσα μόνος μου )

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Να υποθέσω το "ξύπνησες" και το ρολόι και δε το κοιτάς απλά restart (κλείσιμο και μετά άνοιγμα) δοκίμασες ;

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Εμένα άλλαξε. Την δόνηση την έχεις στο δυνατό;

• ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.

Μήνυμα

υπόψιν αν έχετε το screen unlock (να ξεκλειδώνει δηλαδή το κινητό όταν το ανοίγετε) τρώει αρκετή μπαταρία

• Παράθεση από sonic4s: “Την κινέζικη τι να την κάνω για stable xtvr μιλάμε. ” ακόμα δεν υπάρχει stable , τι να πάρεις ; και όπως σου είπα , υπάρχει κινέζικη dev , άρα βγαίνει rom για την συσκευή σου , άρα θα βγει κάποτε stable άρα (λογικά) θα πάρεις και xtrv αυτό δηλαδή δε σου κάνει ;; * Xiaomi Redmi Note 3G MTK WCDMA * lcsh92_wet_jb9 * 4.4 * DOWNLOAD XTRV * 6dd7df907e822dcb6866b12244c7dee2 * ΟΧΙ * in progress

• Παράθεση από sonic4s: “Εγώ δλδ με Redmi note 3G από ότι βλέπω δεν θα πάρω miui 9 σωστά; ” το έψαξες ή απλά είδες μια λάθος λίστα που βγήκε 3-4 μήνες πριν ; γιατί εγώ για china βλέπω miui 9 dev

• Παράθεση από miltosdelis: “@kodorevi8ulis Όχι άλλα για κάποιο λόγο άρχισε να γεμίζει η εσωτερική μνήμη του κινητού μου και δεν μπορούσα κιόλας να την περάσω σαν δευτερεύουσα την linage με έβγαζε ένα μήνυμα για να φτιάξω ένα φάκελο και όταν πήγαινα να τον φτιάξω μέσω root explorer δεν τον έφτιαχνε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για πειράματα βάλτην να γίνει εγκατάσταση στην sd (αν είναι της προκοπής) μια απλή δοκιμή έκανα και έπαιξε η lineage (η rr βασικά)

• Παράθεση από ALXIOA: “Μπορουμε να την περάσουμε.????? Να την δοκιμάσουμε.?? ” port είναι , γιατί δε δοκιμάζεις και κλασικά πράγματα που υπάρχουν εδώ και καιρό όπως lineage ; (καλύτερα δοκιμασμένα , και λογικά με λιγότερα bug)

• Redmi 5a σαν να λέει "παιδιά η αναβάθμιση του software του 4a θα γίνει αγοράζοντας απλά το 5α"

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “μα το amazfit από το play έκανες update για να έχεις strava... το mifit κράταγεςντην κινεζική έκδοση και την ανανεωνες μέσα από την εφαρμογή μόνο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” ε ή ήταν τυχαίο ή όντως αυτές οι αλλαγές δημιούργησαν το πρόβλημα (ή παλιά έκδοση του amazfit δεν είχε μπει με την μια , κολλούσε στο sync)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Πάντως για μένα που είχα κάνει τον τρόπο να έχεις +mi fit μαζί , update δεν βρήκε ποτέ. Έπρεπε να ξανά βάλω την εφαρμογή από το play, να κάνω factory reset το ρολόι και τότε βρήκε αναβάθμιση.

• άσχετο (δεν ξέρω αν ειπώθηκε πουθενά) στην τελευταία global beta (επίσημη) πλέον έχω ελληνικά γράμματα στην μπάρα δεξιά στις επαφές άααντε το t9 μένει τώρα

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

στο Play πλέον λέει 1.7.4.2 την έχω, update το ρολόι ακόμα να κάνει πάντως

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

σαν έκδοση τι λέει το πρόγραμμα ; 1.7.1 ;