Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
Μήνυματι κάναν ; βλέπω στην σελίδα του play , update σήμερα και έκδοση 1.7.1 που είναι η παλιά ; (στο κινητό δεν βρίσκει ακόμα αναβάθμιση και δεν ξέρω αν θα βρει έτσι όπως είναι η έκδοση)
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από tarnanas: “Οκ.... Πως την βλέπεις αξίζει η να το αφήσω όπως είναι ακόμα! Από μπαταρία είδες διαφορά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πριν 9 λεπτά το έγραψε αν σου πει ότι βλέπει διαφορά (στην μπαταρία) ψέμματα θα είναι
-
σίγουρα θέλει χώρο με 16αρι (που έχω εγώ) μάλλον δεν κάνεις δουλειά προσωπικά δεν μπόρεσα να κάνω update την ramdisk (ίσως επειδή έβαλα beta 9 και δεν έχω "γραμμένο" το twrp)
-
Παράθεση από miltosdelis: “περιμενουμε και κανενα βιντεο οδηγο για τον τροπο περασματος των rom γιατι καναμε πατατα και περασαμε απο την αρχη lineage μονο και σε λιγο παμε για δευτερο FR για να ξανα περασουμε την τελευταια AROMA rom ” σαν primary την έβαλες την lineage ;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ovelix11: “καλημερα !Οδηγιες για το πως το κανουμε ?? ” θέλει να έχεις adb (λογικά υπάρχει οδηγός κάπου αν δεν έχεις) κι εκεί απλα συνδέεις την συσκευή και γράφεις τις εντολές σε command prompt
-
Mi Scale 2
Μήνυμαναι δεν ξέρω αν έχει αυτή την δυνατότητα αλλά σίγουρα διαφέρει ως προς την λειτουργία το Mi band Πρέπει να κρατάει δεδομένα γιατί είναι activity tracker , δεν έχεις πάντα το κινητό για την ζυγαριά δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο και να λειτουργεί όπως το μι band πάλι δεν πρέπει να την "ανοίξεις" ; δεν γίνεται να είναι always on σαν το band
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαέχετε την εφαρμογή από το Play ; ε δεν υπάρχει νεότερη το έχει βγει καινούρια δεν λέει κάτι ναι έχει βγει σίγουρα beta έκδοση επίσης μπορεί να έχει γίνει stable αλλά να αφορά την κινέζικη έκδοση (και ναι η εφαρμογή από το κινέζικο store είναι νεώτερη) όταν βγει στο play προφανώς θα το μάθετε άσχετο , μπορείτε να αλλάξετε την φωτεινότητα(του backlight) μέσω adb (προφανώς και θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία) adb shell settings get system screen_brightness It will show You a number (def…
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαυπάρχει μια σύγχυση ο ένας φίλος που είπε για update είχε δηλωμένο σαν συσκευή iphone οπότε ίσως πριν είχε παλιά εφαρμογή (διαφορετική από αυτή που έχουμε σε android) οπότε καλό θα είναι και να λέτε την έκδοση για την οποία αναφέρεστε και αν είναι για android/ios επίσης αν μιλάτε για την κινέζικη ή για την έκδοση του play store μην πετάτε ένα ξερό "βγήκε Update" γιατί δημιουργείτε πανικό :))))
-
καλός τρόπος για να "παίζεις" με ρομ π.χ. να δοκιμάζεις lineage ή άλλες custom
-
Παράθεση από ntafycrazywool: “θα καλύπτεται από την MIUI 9 ή θα χρειάζεται νέο λειτουργικό για τα virtual button ??? οι ειδικοι τι λενε ?? ” δεν υπάρχει αυτό που λες προφανώς έχει και η xiaomi συσκευές χωρίς κουμπιά από πέρσι (Mi mix) προφανώς και μπορείς (με app ή με mod) να ενεργοποιήσεις (προσθέσεις) τα onscreen μέχρι και στη δικιά σου συσκευή
-
ε δεν χρήζει ιδιαίτερης συζήτησης ο ms launcher για αυτό
-
μα δεν είναι σκάλισμα το να βάλεις τον launcher , ίσα ίσα ο Nova έχει και "import" μεγαλύτερο σκάλισμα είναι να βάλεις άλλη ρομ τα κομπλεξικά της Miui δεν μου αρέσουν το να θες άλλον launcher γιατί ε είναι απλός , δεν είναι δεν κάνει αυτό που θέλω , είναι ότι δεν κάνει απολύτως τίποτα (οκ αδιάφορο για πολλούς, τα παρακάτω είναι τα σημαντικά) να θες αλλο dialer/contacts (αν δεν έχεις την ελληνική) γιατί απλά οι κινέζοι ζουν σε άλλο πλανήτη το να θες άλλο sms dialer για τα 160 και για τις επαφές ή…
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Tι λες βρέ, θα πέσει το σπίτι (φόρουμ) να μας πλακώσει. Να σου πώ, το τι αρέσει και κάνει σε εμένα δεν σημαίνει ότι θα είναι και το ίδιο με όλο τον κόσμο. Αν πρόσεξες, εγώ μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Εμένα, μου κάνει την δουλειά μου η MIUI όπως είναι. Δεν έχω χρόνο να σκαλίζω το κινητό μου κάθε μέρα. Και πιστεύω, δεν είμαι ο μόνος. ” o launcher δεν είναι η miui όπως δεν είναι η Miui το άθλιο sms/dialer app αυτά τα δεν έχω χρόνο να σκαλίζω το κινητό μου δε τα δέχομαι εδ…
-
ρε παιδιά τι καλό έχει ο launcher της miui ; ποια είναι τα "χαρακτηριστικά" του ; έχει αλλάξει τόσο και δε το πήρα χαμπάρι ; δεν είναι μια ππππππππππ και μισή που π.χ. ήθελε πείραγμα απλά για βάλεις περισσότερα εικονίδια ; ; (αυτή τη βλακεία εικόνα , εν έτη 2017, με τα 4 εικονίδια ήταν βαρετή πριν 3 χρόνια , τώρα με κινητά 5.5 και άνω θα έπρεπε ο Κινέζος/Iphonas και δε ξέρω γω ποιος άλλος απλά να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο)
-
Mi Scale 2
ΜήνυμαΠαράθεση από acme: “καλησπέρα, καμιά φορά ζυγίζομαι και δε δείχνει τα δεδομένα στο mi fit. πρέπει να έχω ανοιχτή την εφαρμογή; ” ε κάπως πρέπει να στείλει τα δεδομένα αν δεν είναι "ανοιχτή" η εφαρμογή ή η ζυγαρια τότε πως θα γίνει ο συγχρονισμός ;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από barimagas: “Επειδη και εγω το ιδιο εχω κανει υποψιαζομαι μηπως αλλη εφαρμογη μου ανοιγει το bluetooth Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν είναι παρόμοιο με το δικό μας , πάλι δεν είσαι στο σωστό σημείο εδώ είναι που τα έχει ανά δικαίωμα εσύ ανα εφαρμογή πρέπει να βρεις την ρύθμιση
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαη εικόνα μοιάζει πάντως σαν να πήγες στις "πληροφορίες" της εφαρμογής και απλά σου δείχνει τι δικαιώματα έχει τώρα γενικά αν αλλάζει ή όχι θα παίζει ρόλο και η έκδοση (π.χ. το link έλεγε για 6, μήπως στην 7 , αν έχεις αυτή , έχουν αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις; ) γενικά πάντως μετά την 6 (ή 7; δε θυμάμαι) είναι πιο εύκολο να αλλάξεις τα δικαιώματα σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις του android Turn App Permissions On / Off - Samsung Galaxy J7 V / Galaxy J7 | Verizon Wireless υπάρχει πάντως και σε sa…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από barimagas: “Φιλε μου στα samsung απλα βλεπεις τις αδειες και δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα. Οπου να ναι θα παρει τον μπουλο ομως περιμενω το one plus 5!!! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σίγουρα ; How do I change the permissions settings for apps on my Samsung Galaxy S7 or S7 Edge?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από barimagas: “και που ειναι αυτο το app secutity? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρέπει να μάθεις το κινητό σου Να βρεις στις ρυθμίσεις (ο φίλος υπέθεσε ότι έχεις xiaomi) του κινητού σου το "μέρος" όπου υπάρχουν οι άδειες για τις εφαρμογές και να απενεργοποιήσεις την άδεια από την εφαρμογή της amazfit να ανοίγει το bt.