Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• AmazFit bt Xiaomi

kodorevi8ulis - - Amazfit

Μήνυμα

επειδή μπορεί να το έκανες παλιά που έπαιζε αυτό δε λες ; Huami Xiaomi Amazfit Watch sync with Strava edit νταξει ναρκωτικά , μετά από 100 (απε)εγκαταστάσεις διαφορετικών (νέες, παλιές, dev , πειραγμένες) εκδόσεων , μπήκε η 1.1.5

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “μα δεν χάνεις τίποτα... βάζεις απλά παλιές εκδόσεις και την μεν amazfit την ενημέρωνεις κανονικά στο PlayStore τη δε mifit μέσα από την εφαρμογή... ειδικά η mifit παίρνει πιο ενημερωμένη από του PlayStore Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” χάνεις χρόνο τεσπα , δεν μου παίζει , πάντα data sync failed βγάζει και δεν κάνει login με το xiaomi account

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

ναι αλλά επίσημα λέμε με το να βάζεις π.χ. παλιές εκδόσεις παίζει και να χάνεις άλλα features (ή να θέλει άλλη rom) αυτό είναι το κακό του pace , το "xiaomi" είναι απλά σαν όνομα που το βάλανε για να πουλήσει και μόνο

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “το έχουν βελτίωσει στο τελευταίο beta update που α ιντσών πάρετε σε λίγο καιρό όλοι. δεν δείχνει online αλλά πιο συχνά... καθαρά θέμα διαχείρισης μπαταρίας Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” mi fit θέλουμε , να τα έχουμε όλα σε ένα

• Mi Scale 2

kodorevi8ulis - - Mi Scale

Μήνυμα

Παράθεση από johnny_red: “Πιστεύω δε θα το μετανιώσεις, είναι πολύ βολική. Αυτό που λες με τα προγράμματα είναι ένα θέμα βέβαια (παρεμπιπτόντως, δε το ήξερα ότι το amazfit δε συνδέεται με το Mifit... that sucks!). Eγώ έχω τη ζυγαριά στο MiFit και wearable έχω το Garmin Vivosmart HR που έχει δικό του software... σκέφτομαι να πάρω ένα Mi band 2 που 'ναι φτηνό, για να χρησιμοποιώ μόνο το MiFit... αλλά το garmin είναι κλάσεις ανώτερο (έχει και 5πλάσια τιμή, πως να το παρατήσω) Το ιδανικό θα ήταν όλα…

• Mi Scale 2

kodorevi8ulis - - Mi Scale

Μήνυμα

να το δώσω δηλαδή το 50αρικο ; (κάτι πρέπει να γίνει με το amazfit βέβαια , να ενωθεί έστω με το mi fit να μην έχουμε 100 προγράμματα) (καλά την πήρα ήδη )

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από andreas443: “μας έχουν ξεχάσει ούτε ένα update το ρολοι και η εφαρμογή τόσο καιρό ” αν διαβάσεις μερικά μηνύματα ποιο πίσω θα δεις ότι υπάρχει beta , άρα είναι να βγει έκδοση σε λίγο καιρό

• παίζει ρόλο και ο πάροχος φυσικά (άλλο να είσαι με cosmote κι άλλο με wind) εκτός από την κάλυψη σε μη αστικές περιοχές υπάρχει και το θέμα ότι σε αστικές έχεις σήμα σε περισσότερα σημεία (καλύτερη διείσδυση σε κτήρια) γενικά άλλοι την χρειάζονται πολύ άλλοι όχι εγώ π.χ. την χρειάζομαι μόνο το καλοκαίρι , αλλά με μια σιμ cosmote κάνεις την δουλειά σου αλλά το θέμα είναι έχουμε 2017, πάμε προς 2018 δε θα έπρεπε καν να σκεφτόμαστε το αν έχει μια μπάντα σημαντική ή όχι band 20 και nfc μη σου πω σε …

• Παράθεση από olafeone: “Καλημερα παιδες , μια ερωτηση να κανω. Η εφαρμογη οταν κανω sign in με τον λογαριασμο μου , κανει το Login και στο sync data μου λεει fail try again. ενω με την επισημη δεν εχει τετοιο προβλημα. Μπορει κανεις να βοηθησει η αν εχει γινει σε κανεναν αλλο αυτο. ” επίσημη εννοείς την εφαρμογή που υπάρχει στο play store ; αν ναι , γιατί προσπαθείς να βάλεις μια πολύ παλιά (αν έχει μείνει όντως στην 1.1.3 η "ανεπίσημη") ; (δικαιολογία για τα ελληνικά δεν βρίσκω το να βάλεις μια…

• ε τι να πω λόγω εγκαινίων αλλά ας φτιάξουν και καμιά σελίδα :)))))) μ.....ια , πάλι θα ξοδέψουμε λεφτά

• την έχει φέρει την 2 ; γιατί δεν την βλέπω να την δίνει πουθενά και στην σελίδα της την 1 έχει

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

ναι για manual λέω , αυτόματο sync μόνο με gfit έχει

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

μάλλον το app απλά δεν τις συγχρονίζει γιατί μέσω του notify and fitness , όταν κάνω workout με το mi band ανεβάζω στο strava και basket και trx και ό.τι να 'ναι

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “Επειδή είμαι beta tester στην τελευταία αναβάθμιση που είναι η 1.3.4d υπάρχει η δυνατότητα μόλις τελειώσεις το activity να κάνεις την διαδρομή export σε μορφή gpx σε φάκελο στο ρολόι... ώστε εύκολα να την μεταφέρεις όπου θες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” που ....... γίνεσαι ; είχα συμπληρώσει μια φόρμα σε ένα ιταλικό νομίζω δεν πήρα απάντηση ποτέ

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

μα για αυτό κάνεις sync για να μείνουν κάπου εκτός συσκευής

• mi band 2 ερώτηση

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από alpha21: “Καλησπερα σε ολους, Ευτυχης κατοχος mi band 2 σημερα , αγορα απο bangood στα 14 ευρω... παρα πολυ ωραιο και βολικο, το χαιρομαι ηδη απο το πρωτο λεπτο. Θα ηθελα να ρωτήσω αν ύπαρχει τρόπος να σβήσω τις μετρήσεις βηματων απο το band. Δηλαδη κάθε μέρα να μετράει απο την αρχη! ευχαριστω! ” στις 0:00 τα βήματα μηδενίζονται , μήπως εννοείς κάτι άλλο ; αν εννοείς γενικά να τα μηδενίσεις κατά την διάρκεια της ημέρας όχι δε μπορείς

• Συνδεση Amazfit με Gmail

Μήνυμα

ο συγχρονισμός με το gmail δεν έχει σχέση βέβαια (εκτός αν εννοείς google fit που δεν γίνεται) τώρα για τις ειδοποιήσεις τις ενεργοποίησες από την εφαρμογή ;

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από run: “Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να φορτώσω αρχεία pdf και να τα ανοίξω ” να περάσεις απλά ε θα μπορείς , το να τα ανοίξεις αν βρεις κάποιο πρόγραμμα που να παίζει (δεν ξέρω κάποιο) στην συσκευή (εφαρμογή που να παίζει σε mips) αν τα κάνεις όλα αυτά τράβα και ένα βίντεο με το πως βλέπεις τα Pdf από το ρολόι :))))

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

δεν ξέρω αν είναι θέμα του amazfit κι εγώ που έκανα upload στο strava Μέσω τρίτου προγράμματος (για το mi band) δεν το εμφάνισε (ενώ παλιά δεν είχα θέμα)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

των είχα ρωτήσει και μου είχε πει ότι προσπαθεί να το βάλει οπότε περιμένουμε