Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από pit13: “@kodorevi8ulis τα κλασικά λες εεεεε; Δεν είχα κάνει κάτι απο αυτά... Ευχαριστώ πάντως. θα δω σήμερα πως θα πάει, αν αποσυνδεθεί καθόλου ” εεε για miui είναι κλασικά :))
-
Γιαααα , δεν ξέρω αν τα ξέρετε κι εγώ κατά τύχη τα βρήκα, υπάρχουν στο play store 2 προγραμματάκια (ίδιος dev) τα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixapplications.miuithemeeditor και https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixapplications.miuithemecreator λογικά είναι παρόμοια με διαφορά ότι στο creator δημιουργείς κάτι από την αρχή (και ίσως μπορείς να το βάλεις στο theme store) ενώ στο άλλο επεξεργάζεσαι έτοιμα που έχεις κατεβάσει Χρήση απλή (στο editor που έχω δοκιμ…
-
Το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι γεγονός !
ΜήνυμαΠαράθεση από studiosakis: “Έτυχε χθες να είμαι Αθήνα και πετάχτηκα μέχρι τα golden hall. Εντάξει οι τιμές είναι εντελώς φευγατες, μιλαω για τα τηλέφωνα. 700 ευρώ για το mi note 2; Βασικά ήθελα να δω απο κοντά το mi 6,το οποίο με απογοήτευσε η ποιότητα κατασκευής της πισω πλευράς. Μου θύμισε κατι παλια πλαστικά samsung. Κάμερα αρκετά καλή. Κατα τα αλλα.. τα γνωστά ” ρε παιδιά τι περιμένατε ; η τιμή του Mi note 2 της infoquest (όπως και όλες βέβαια) είναι γνωστή και πουλιέται (αν το έχει πάρει καν…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από pit13: “καλημέρα, πως γίνεται να είναι συνέχεια συνδεμένο το κινητό με το ρολόι; γιατί χάνει συχνά την σύνδεση το δικό μου ” το app τρέχει πάντα ; έχεις κάνει τα κλασικά για να μην κλείνει ; (autostart / κλείδωμα την εφαρμογή για να μην κλείνει με τον καθαρισμό μνήμης κλπ; )
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από andreas443: “καλησπέρα γίνετε να το ρολοι να συγχρονιστεί με το mifit υπάρχει τέτοια δυνατότητα? ” πρώτα από όλα πρέπει να κάνεις unpair το mi band (αν έχεις) δεύτερον έχει επιλογή αλλά δε ξέρω πως παίζει , επειδή έχω το app για το amazfit με πετάει εκεί , αν δε το έχω ίσως κάνει υ.γ. γενικά η κινέζικη έκδοση παίζει με το mi fit
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαείχαν tv drones και δεν είχαν το amazfit ; τους έκανε ντα η huami ;; :)) τα παπούτσια δε νομίζω να μου κάνουν ποτέ αλλά είχα χρόνια πριν nike+ με τον σενσορα οπότε ζω και χωρίς αυτό το gadget τώρα :)))
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυματο κακό με αυτό (που δε το πρόσεξα γιατί όταν το παρείγγειλα δεν ήξερα πως είναι το κανονικό) είναι ότι είναι fixed το καλώδιο , ενώ στο άλλο βάζεις ό.τι θες (και απλά κουβαλάς τη βάση με π.χ. τον φορτιστή του κινητού σου) ερώτησης , τι ειναι το Κms ρε παιδιά ;
-
INFO QUEST
Μήνυμαπεριμένεις τότε την 9 (8.5 china έχει, δεν ξέρω αν βγάλουν τελικά για global ή όχι) υπομονή , κάνε τα μπάνια σου
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμασε πρόλαβα , εμένα προχτές ήρθε (δε το δοκίμασα)
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Θα πρέπει να βάλεις σαν περιοχή (region) την Ελλάδα. Μόνο τότε θα σου εμφανίσει την επιλογή για 160 χαρακτήρες. ” και να εύχεσαι να μείνει εκεί γιατί ώρες ώρες κάτι σνιφάρουν οι devs εκεί και στο άσχετο στο γυρνάει σε Κίνα
-
Παράθεση από loran: “Το έχω middle, αν και δεν έχω καταλάβει τι κάνει ακριβώς. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” η επιλογή για αυτούς που απλά θέλουν να βλέπουν πολύ ελεύθερη μνήμη βάλτο στο high να βλέπεις παραπάνω από 1.5 ελεύθερα (βέβαια μην αρχίσεις να παραπονιέσαι αν χειροτερέψει το Multitasking)
-
Παράθεση από loran: “Το θέμα είναι πως αν είναι σκάρτη αναβάθμιση, τι περιμένουμε; Το Android 8 φτάνει κι εμείς δεν θα έχουμε καν το 7 ενώ το υποσχέθηκαν! Άλλες εταιρίες το πολύ σε 4 μήνες βγάζουν την αναβάθμιση, εδώ ασχολούνται μόνο με UI. Δηλαδή σε μια συσκευή με 3Gb RAM θα έπρεπε μα έχεις αρκετά και όχι μέχρι 1.5. Αν η νέα αναβάθμιση δεν μας σώσει από αυτό..; Το UI του MIUI 8 μια χαρά είναι. Γνώμη μου είναι πως πρέπει να δουλέψουν για την καλύτερη απόδοση καθώς η εταιρία μεγαλώνει. Sent from …
-
Παράθεση από tolkien: “ΑΝ εχεις δωσει πολλα λεφτα φυσικο να περιμενεις και υποστηριξει. Αν εχεις δωσει 150 με 200 ισως αναμενομενο και να μην εχεις. Οτι δινεις παιρνεις. Αρα καλα κανουν και διαμαρτυρονται στο αγγλικο site. Και φυσικα παιζει ρολο τι android φοραει και λεω παλι με την λογικη ΑΝ εχεις δωσει και ποσα λεφτα φιλε. ” δε ξέρω γιατί διαμαρτύρονται , εκεί υπάρχουν και .......... , να ο άλλος ζητάει xiaomi keyboard γιατί λέει όλα έχουν της google , βγάλε άκρη επίσης αν έχεις δώσει πολλά λε…
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαποιος θα σας το πει ρε παιδιά αυτό ; ένα κατάστημα στο ali ; (εκτός αν μιλάμε για επίσημο της huami) στείλτε και κανά εμαιλ στην εταιρία (huami , στο αμερικάνικο site) μπας και πάρετε καμια πληροφορία
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από BLACKBIRT: “Εχει κάποιους drivers για τον υπολογιστή με win10 δεν το βλέπει ;;; ” διαφορετικούς όχι , δεν ξέρω αν αναγνωρίζεται από μόνο του ή απλά θέλει τους κλασικούς drivers για android (π.χ. adb drivers)
-
[LIVE] MIUI 9 & Mi 5X New Product Launch ! - News - Xiaomi MIUI Official Forum @tolkien καλά το να πάρουν όλοι 9 "σήμερα" ήταν για αυτούς που πιστεύουν στον αη βασίλη τεσπα , πολύ "βελτίωση" στο σύστημα βλέπω παίζει να τα μαμισαν όλα (και θα θέλει 100 update για να φτιαχτεί) ή απλά (τα περισσότερα) είναι της nougat και τα παρουσιάζουν σαν βελτιώσεις θα δούμε (εμείς με redmi αργά αργά , να πάρουμε ποιο stable έκδοση ) υ.γ. new file system λεει όποιος δεν κάνει factory reset μην αρχίσει τα "μου κο…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από jobous: “Έχω διαβάσει αρκετά και έχω δει και βιντεάκια ΟΚ υπάρχουν αρκετά συν και πλην. Δεν ξέρω αν πρόκειται να βελτιωθεί περισσότερο , αν και έχει όλες τις δυνατότητες (βάση αυτών που διάβασα) Βασικά το θέλω για καθημερινή χρήση , λειτουργία σαν ρολόϊ , για ειδοποιήσεις του κινητού , μέτρηση παλμών συν την παρακολούθηση ύπνου, όχι ιδιαίτερη χρήση σε fit ασχολίες (κάνα ποδήλατο κτλ) - GPS ευπρόσδεκτο !!! . Θεωρώ ότι είναι αρκετά ωραίο σαν ρολόϊ σχεδιαστικά (διαφορετικό απο τα κλασσ…