Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
Μήνυμαη μόνη συσκευή που έχει σκατά φωτισμό το βράδυ και βλέπεις τα πάντα με ντάλα ήλιο και με γυαλιά (ηλίου) (ενώ στο mi band 2 δεν φαινόταν τίποτα) και κάτι περίεργο έτρεξα λίγο σε διάδρομο (επιλογή σωστή) όλα οκ μετά από λίγο που ξαναέτρεξα αλλά με επιλογή τα run που έχει (σαν πρόγραμμα) και το beginner (2χλμ) το χάος στα 2 χλμ υπολόγισε αυτό 700μ (μια στιγμή νόμιζα ότι μετράει σαν ποσοστό και από το 0.5 ως το 0.6 είχε μείνει πόση ώρα) αλλά γενικά μέχρι τα 500μ που έτρεχα πολύ χαλαρά όλα οκ , μετά …
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαη ζελατίνα φταίει (εκτός αν με το που την έβγαλα έμαθα να το κάνω καλύτερα :P) τα ίδια είχα πάθει και με το Mi band 2
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαενεργό είναι το touch to wake (αν εννοείς αυτό) ναι (με ένα +24αρι βέβαια λόγω τελωνείου )
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμανα υποθέσω ανοίγει με double tap ; έχει βάλει κάποιος ζελατίνα και έχει θέμα με αυτό ; (γιατί δε δουλεύει)
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαβασικά εγώ δεν περίμενα να πάει στα ελτα γιατί ειχε περάσει τελωνειο
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαθα πήγαινα σήμερα γιατί είναι ήδη απο χτες εκεί αλλά δεν έχει έρθει χαρτί , οπότε θα πάω αύριο να δούμε τι θα δούμε
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαδηλαδή εγώ τυχερός είμαι που είμαι στις 30 μέρες εε ;; (ελπίζω αύριο να το έχω)
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαaliexpress
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμασιγά το πράγμα , εδώ πρώτα αγόρασα cdplayer και μετά πήρα το αμάξι (μεταχειρισμένο)
-
Τα clamshell ξαναγίναν της μόδας ανατολικά (ιαπωνία και κορέα, κίνα δεν ξέρω) το θέμα είναι ότι θα τσούζει μαλλον λίγο η τιμή οπότε δεν είναι για όλους
-
Καλά θα κάνει αλλά μέχρι και τώρα (ελπίζω ακόμα) κάποιες συσκευές είναι σαν να έχουν mtk ενώ έχουν sd
-
Οπότε να υποθέσω αυτή θα είναι η σειρά για τα mid-range ; redmi τα low mi τα high ;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜπορεί να μη το έχω ακόμα (τελωνείο και χαρά) αλλά επειδή είμαι (λίγο) υπερβολικός (και περιμένω κι ένα ακόμα) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40270/
-
Παράθεση από sakis112: “Απο την Ευρωπαϊκή αποθήκη, πήρα πριν 6 μήνες, ένα ρολόι 30 ευρώ. Στην παραγγελία, στο σάιτ έγραφε, αποστολή από Κίνα. Θα δείξει, τι να πω. Θα τους στείλω email, αν έχουν tracking number. ” Δεν έχω πάρει από εκεί αλλά μήπως απλά δεν είχες τσεκάρει στο απο που θα γίνει η αποστολή την ευρωπαϊκή αποθήκη ;
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Καλύτερη επιλογή ο 625 από τα ΜΤΚ Χ20/25/27. Θα χαρώ να μην ξαναδώ σε κανένα μοντέλο ΜΤΚ, για low end και ο S1 καλός είναι. ” Η χαζομάρα είναι ότι με τον S1 δεν μπορεί να έχει και δικαιολογία για τις αναβαθμίσεις :))))
-
Παράθεση από Maniataros: “κατέβασα μια εφαρμογή turbo vpn , είναι με ένα λαγουδάκι στο φόντο, την έχει κατεβάσει κανείς άλλος να πει αν όντως κάνει αυτό που λέει? Στην εξήγηση αναφέρει ότι αυξάνει με κάποιο τρόπο το download μέσω wifi σύνδεση. ” να υποθέσω δεν ξέρεις τι κάνει δεν είναι "για να αυξάνει το download μέσω wifi"
-
Τα mtk είναι γενικά πονεμένη ιστορία για πολλές εταιρίες/συσκευές
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Το καινούριο το Χ1 φαίνεται ενδιαφέρον. Θα φοράει και την μεγάλη μου συμπάθεια, τον 660. Να το δούμε φυσικά και τι ψάρια θα πιάνει. Αν όλα καλά, μόλις πέσει κάτω από 300 (όλα μέσα στην τιμή) θα το τιμήσω μάλλον. Xiaomi X1: διέρρευσαν φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά! Και ναί, η υποστήριξη και οι ενημερώσεις είναι από τους λόγους που δεν θα ξαναπάρω Redmi. Είναι εμφανές ότι η σειρά δεν έιναι σε πρώτη προτεραιότητα.. ” Σε πρώτη δεν είναι με την καμία , αυτό έπρεπε να …
-
Παράθεση από rainyman: “Hi everyone, I wonder how is experience with this watch and can it syncronize with Strava or Runastic? Anything that you would describe as flaw related to it? Thanks this is the model I found, please give tips if you have experience (English Version) Xiaomi HUAMI AMAZFIT Smart Sports Watch - Black Cheers ” The english ver syncs with strava
-
Το σχέδιο δε με πολυ ενδιαφέρει θήκη βάζω πάντα το redmi3 βγήκε από την θήκη μόνο όταν έπρεπε να αλλάξω θήκη (αλλά το μαύρο του redmi4 ήταν πολύ ωραίο βέβαια) Τώρα σαν συσκευή δεν έχω θέμα με τo hardware , η xiaomi είναι το θέμα και η miui και αν δεν δώσει android 7 με την Miui 9 θα είναι ένα μεγάλο - Αν στοχεύεις σε πάνω ραφι πιστεύω υπάρχουν και πολλές επιλογές κι από άλλες εταιρίες. Στo ράφι των redmi δεν ξέρω, μόνο κάτι από huawei/honor αν τα βρεις σε προσφορά