Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
Μήνυμαβασικά αυτό λέγεται "το βγάζω τώρα για να μη με προλάβουν ε και για το software βλέπουμε μωρέ , σιγά σιγά " τεσπα τα κομπλεξικά της huami/xiaomi είναι ότι βγάζουν την συσκευή με βάση τις τοπικές ανάγκες για τα "δυτικά" προβλήματα είναι που έχουν θέματα
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@maik6600 για την beta για δοκίμασε εδώ Huami Beta Tester NDA
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@JohnPhone Η Huami (αυτή που το έφτιαξε όπως και το mi band) είναι τα ζα μου αργά δεν είναι και mi band με τα εκατομμύρια πωλήσεις να βγουν "πατέντες" από 3ους οπότε είναι της υπομονής το θέμα
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από JohnPhone: “ Και κάτι ακόμη (one more thing που έλεγε κι ο Jobs) . Πήρα έναν υπνάκο το μεσημέρι για καμιά ωρίτσα. Καμία καταγραφή πουθενά . Μόνο τις "μεγάλες ώρες" δουλεύει αυτόματα; ” Αν δουλεύει όπως το mi band ποτέ δε θα δεις καταγραφή (επίσημα) έχει μια συγκεκριμένη περίοδο ωρών που "μεταφράζει" σε ύπνο
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαάρα ρε παιδιά (για το αγγλικό) αν δουλεύει μόνο με το amazfit app το οποίο κάνει sync με strava άρα μπορώ να έχω και το Mi band 2 που με το Notify&fitness υπάρχει επιλογή (για τα workout μόνο) για sync with strava
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από maik6600: “ Η μπαταρία κρατάει 3 με 4 μέρες άνετα με ειδοποιήσεις χωρίς αθλητικές δραστηριότητες. Όσον αφορά την οθόνη, στον ήλιο τα πάει τέλεια. Το θέμα είναι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και με προβλήματα πρεσβυωπίας. Κάνε τη χαζομάρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” βασικά θέλω και καμιά πατέντα να έχω παράλληλα (εναλλάξ βασικά) και το mi band γιατί το φοράω π.χ. σε μπάσκετ είδα στο Mi fit δεν μπορείς να κάνεις pair 2η συσκευή χωρίς να γίνει unpair η …
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαεπειδή είμαι έτοιμος να την κάνω την "χαζομάρα" (χαζομάρα λόγω χρημάτων βασικά) από μπαταρία και κυρίως τώρα το καλοκαίρι από οθόνη πως τα πάει ; φαίνεται τίποτα ; (καλύτερα από το Mi band ή μπα)
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΜη το έχεις στο 10 και κάτω για ασφάλεια
-
ΜήνυμαΈχεις παλιό σε εμένα στο ....1.50
-
adblocker
ΜήνυμαΠαράθεση από xristosgeo1965: “εκανα απεγκατασταση του adblock και εκαθαριση του firefox εξακολουθει να μου βγαζει μυνημα να απενεργοποιησω το adblock ” αν μιλά για πρόγραμμα (και όχι επιλογή του browser) το adblock που έβαλες υποθέτω πειράζει τα Hosts του κινητού η απεγκατάσταση ή απενεργοποίηση δεν αλλάζει κάτι θα πρέπει μέσα από το πρόγραμμα να επιλέξεις να επαναφέρει τα hosts στην προηγούμενη μορφή τους
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akalyptos03: “παντως σημερα η Oppo ανακοινωσε το "Oppo R11" με 660 και διαθεσιμο για αγορα 10/6 .......” H oppo δε θα βγάλει όμως άλλη συσκευή κι επίσης δες λίγο και την τιμή της συσκευής
-
Παράθεση από akalyptos03: “εγω πιστευω οτι το ερωτημα θα επρεπε να ειναι Γιατι εχει 625sd και οχι 660sd.....Σε αυτο ας μας απαντησει η Χιαομι ” αν δεν υπάρχει θέμα κόστους τότε υπάρχει λογική στο ότι δεν υπάρχουν συσκευές με 660 ή είναι να βγουν τώρα (κοινώς παίζει να μην υπήρχε 660 όταν "φτιάχνανε" την συσκευή) "The Snapdragon 660 is available now, and devices that use it are expected to ship this quarter; the Snapdragon 630 will be available at the end of May, and devices are expected next qua…
-
Παράθεση από turbomiui: “Η είδηση που "βγαίνει" από τη διαρροή, είναι ότι πιθανότατα ετοιμάζεται το redmi 5 (που προφανώς θα είναι καλύτερο από το 3 και από το 4)Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι είδηση, είναι απλά ανούσιες λεπτομέρειες διότι αφορούν μόνο την κινέζικη αγορά. ” ε μα προφανώς ετοιμάζεται κάτι , για την xiaomi μιλάμε , κάθε μήνα ετοιμάζεται κάτι αυτό που βλέπεις όμως δεν έχει σχέση (έστω εσωτερικά) με το redmi 5 που θα πάρεις (με το καλό) στα χέρια σου
-
Παράθεση από turbomiui: “Γιατί το λες?Ακόμη και το 4 είναι καλύτερο στα σημεία. Πόσο μάλλον το 5, που προφανώς δε βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα από μια διαρροή και μια φωτό της πλάκας που κυκλοφόρησε. ” διάβασες την είδηση ; :)) " «τρέχει» Yun OS (άρα πρόκειται για συσκευή που θα αφορά την Κινεζική αγορά) και διαθέτει ARM επεξεργαστή χρονισμένο...." "ιαθέτει άγνωστο οκταπύρηνο επεξεργαστή στο 1.4GHz" (οπότε λογικά είναι της xiaomi) μέχρι και το "και «τρέχει» Android 6.0.1 Marshmallow" όσο για το λε…
-
Παράθεση από iJohnnyCash: “Προσωπικά ουδέποτε δεν ένιωσα ότι το MIUI δεν είναι android. H φιλοσοφία είναι η ίδια και απλώς έχουν επιμεληθεί περισσότερο το θέμα των δικαιωμάτων. Το μόνο αρνητικό είναι πράγματι ότι έχουν φάει ένα κόλλημα με το να μοιάζει με το iOS, αλλά νομίζω ότι περισσότερο είναι ένα επικοινωνιακό trick παρά πραγματικότητα. Τα πράγματα που έχουν πάρει από το iOS, μάλλον δεν έχει προσέξει ούτε ο πιο θανατικός οπαδός της Apple. Καθώς σας διαβάζω μπορώ να πω ότι μάλλον «τρομάζω» απ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από JohnPhone: “ 4) Μπορεί να δέχεται ειδοποιήσεις απ' οποία εγκατεστημένη εφαρμογή του κινητού της επιλέξει, η υπάρχουν περιορισμοί και δυσλειτουργίες; Αν για παράδειγμα έχεις 2 εισερχόμενα sms, 4 απο viber, 2mails και 1 κλήση, τα ομαδοποιεί και στα δείχνει με αριθμό (badge) ανα κατηγορία; Δείχνει και εικονίδιο της εκάστοτε εφαρμογής; ” οι ειδοποιήσεις είναι άμεσες οπότε δεν γίνεται ομαδοποίηση (θα σου βγάλει π.χ. ειδοποίηση για την κλήση , μετά ότι έχεις μήνυμα κ.ο.κ.)
-
Πρόβλημα με MiBand 2
Μήνυμαεπίσης το πράσινο φως του hr είναι μόνιμα αναμμένο ;
-
Παράθεση από Alex_MLT: “μόνο για " να μοιάζει στο iOS" ”