Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
σιγά μην σκέφτηκε την xiaomi είδε ότι (και πολύ άργησε) δεν πάει άλλο οι μισές συσκευές και παίζει να έχουν security patches περσινά (+) και η nougat ακόμα ούτε 10% δεν έχει πάει αυτό δεν λέγεται "συμφωνώ" , λέγεται "πρέπει να κάνω κάτι γιατί οι τρόμπες μας έχουν ........ και δεν αναβαθμίζουν ποτέ" ξέρει ότι το πρόβλημα είναι χρόνιο και δεν έχει λυθεί (ούτε καν με τις "υποσχέσεις" των κατασκευαστών για τα 2 έτη) και κάνει βήματα (ας ελπίσουμε πετυχημένα , θα δείξει) που θα έπρεπε να τα κάνει πιο…
-
Παράθεση από Bodai: “Είναι μεγάλο λάθος να εξαρτάται την MIUI απο την όποια έκδοση του Android. H Miui ακολουθεί την δική της εξέλιξη η οποία δεν εξαρτάται κατ' ανάγκη απο κάποια συγκεκριμένη έκδοση του Android. Και γι' αυτό υπάρχει Miui που υποστηρίζει 4.4 και 5.1 και 6 και σύντομα 7. Θα πρέπει να θυμάστε πάντα ότι η Xiaomi ξεκίνησε την εταιρική της πορεία πουλώντας ενα λειτουργικό που λέγεται MIUI και όχι συσκευές. Κάτι ανάλογο κάνει η Canonical με το Ubuntu, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όμως όπως…
-
Παράθεση από iJohnnyCash: “Το θεωρώ κακή πρακτική. Χίλιες φορές αυτό που έκανε η MS που όσες συσκευές δεν πήραν 8, έβγαλε τα 7.8. Μια έκδοση θα πρέπει να είναι ίδια παντού, σε κάθε προβλεπόμενη συσκευή. ” δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις προφανώς δεν γίνεται από τη μια να συγκρίνουμε του τι μπορεί να κάνει η Ms με το δικό της λειτουργικό και τι οι λοιποί με το μη δικό τους android επίσης χειρότερη πρακτική είναι αυτό με τα 7.8 , γιατί ουσιαστικά αυτός με την παλιά πήρε πάπιες σε σχέση με τον άλλο …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iJohnnyCash: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από iJohnnyCash: “Υπάρχει περίπτωση το MIUI 9 σε κάποιες εκδοχές της, να μην έχει το Android 7 σαν βάση;; ” ναι (σε κάποιες εκδοχές = σε κάποιες συσκευές) ” Πως γίνεται αυτό; Πως γίνεται μια συγκεκριμένη έκδοση MIUI να αντιστοιχεί σε πολλαπλές εκδόσεις του Android; Τελικά τι ειναι το MIUI;” ;;; τι εννοείς; τώρα υπάρχει 8αρα βασισμένη σε 4.4 , 5 , 5.1 , 6 ,7 Η miui και κάθε εκδοχή άλλων εταιρειών είναι βασισμένες στο android δεν είν…
-
Παράθεση από Alex_MLT: “O καθένας όπως βολεύεται αγαπητέ μου. Αλλά το ξέραμε όμως και από πρίν ότι η Ευρώπη δεν είναι προς το παρόν στις προτεραιότητες της xiaomi. Από την άλλη, έχεις χίλια δίκια για την mediatek, εγώ δεν ξανά ακουμπάω κινητό με τέτοιο επεξεργαστή. Να μου κοπεί το χέρι δηλαδή. ” δεν είναι θέμα βολέματος , είναι κάτι που πρέπει να κάνει με τα updates , εκτός αν έχει μπει μόνιμα στο τρυπάκι "εγώ θέλω να πουλάω συσκευές που να τις αλλάζει ο άλλος σε κανά χρόνο με δικές μου πάλι" ε …
-
βασικά δεν έχει δικαιολογία ok βάζει και πράγματα να χαίρεται ο κάθε Ινδός και Κινέζος (θα μου πεις εκεί πουλάει) το ότι έχει βγάλει 50 συσκευές δε θα έπρεπε να μας απασχολεί εμάς βλέπω το p8 lite και έχει πάρει τόοοοοσες (ναι και έχει nougat) και εμείς οι φτωχοί με 5.1 (πάλι καλά γιατί με Mtk νομίζω έχουν μείνει στην 5) και το tvbox μου πετάει με 4.4 αλλά για δες , δεν μπορεί πλέον να μπει το νέο kodi ...... ούτε η miui 15 δε μπορεί να κάνει τέτοια θαύματα , θες δε θες χρειάζεσαι και την κανονι…
-
Παράθεση από iJohnnyCash: “Υπάρχει περίπτωση το MIUI 9 σε κάποιες εκδοχές της, να μην έχει το Android 7 σαν βάση;; ” ναι (σε κάποιες εκδοχές = σε κάποιες συσκευές)
-
άρα το μόνο που διαβάζουμε τώρα είναι ένα "feature" που έτσι κι αλλιώς υπάρχει πλέον στο android ελπίζουμε η 9 να φέρει και αλλαγή της έκδοσης του android για κάποιες συσκευές που δεν έχουν πάρει
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά το software μας ενδιαφέρει. Σαν hardware ή σαν τιμή θα βρείτε πολλά "καλύτερα" αλλά υποστηριξη (για την ανεπίσημη μιλάω πάντα Γιατί κι η άλλη σκ....... είναι) δεν..... Εκτός αν ξέρετε ότι θα πουλήσει πολύ η συσκευή οπότε μπορεί να υπάρξει ελπίδα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από newsformobiles: “Μα δεν έχει και καμία ουσιαστική διαφορά η 1 από την 2. Λιπομετρητή έχει μόνο παραπάνω, εάν δεν κάνω λάθος.” Σωστή ή όχι (η μέτρηση) για μένα είναι η διαφορά που έκανε την πρώτη "αδιάφορη" και δεν είχα λόγο να την αγοράσω . Να το πω απλά ε και η πρώτη τι ήταν; μια ζυγαριά των 15ε που απλά είχε bt
-
αν μιλάμε για αναβαθμίσεις που γίνονται στα services της google και καλύπτουν έτσι τρύπες , οκ αν μιλάμε για γενικές , κανονικές αναβαθμίσεις , ε ας μην γελιόμαστε , για κλάματα είναι το θέμα και βγάλε καμιά 600αρια μύρια από τις συσκευές σε αντίθεση με τα windows (για desktop Μιλάμε πάντα) που εκεί ευθύνη έχει και ο χρήστης (κόψιμο του windows update) αλλά σίγουρα είναι πιο συχνές και απλές οι αναβαθμίσεις (μέχρι και για τα xp βγάλανε)
-
mi fit sync with strava
ΜήνυμαΠαράθεση από laser12mt: “εχει καταφερει κανεις να συνδεσει ή να ανεβασει τρεξιματα απο το το mi fit (running mode) στο strava.? δεν μπορω να βγαλω ακρη αν καπου λεει export to gpx file η κατι τετοιο. ” δε το ξέρω το strava αλλά σίγουρα το σκεπτικό σου είναι λάθος δεν υπάρχει export για τίποτα από το Mi fit αν γίνεται η δουλειά σου θα γίνεται μέσω strava (αν μπορεί να το βρει το mi band) υ.γ. το Notify and fitness έχει επιλογή για sync τα workouts σε strava
-
ΜήνυμαΜα δε το ανοίγουν καν Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πρέπει να υπάρχει μια " ισορροπία " εσύ θες την 9 , αλλά προφανώς κάποια χαρακτηριστικά είναι του "κανονικού" android , απλά πειραγμένα δεν μπορείς να έχεις τα πάντα μόνο από την xiaomi (εδώ μας είχε "κόψει" το google backup για πόσο καιρό) και μπορεί να μη το καταλάβεις τώρα , κάποια στιγμή (αν κρατήσεις καιρό την συσκευή) θα το καταλάβεις (βλέπε π.χ. ασυμβατότητες) αν δεν υπάρχει αλλαγή έκδοσης του android με την 9.0 (π.χ τα περισσότερα redmi Που έχουν μείνει πίσω) δεν την βλέπω καλά
-
Μήνυμαμε την τριγωνική ή σε eu αποθήκη παραπάνω δε θα δώσεις ; τελωνείο δεν θα φας, το κλασικό 3ευρω άλλο πράγμα εδώ το τρώω για μικρά πακέτα και για μεγάλα την έχω γλυτώσει ,είναι λίγο "περίεργη" η χρέωση
-
Καλή επιτυχία
-
δεν θέλει προφανώς να βάλει χαμηλή τιμή , να κάνει το anti-iphone θέλει , όχι να κοντραριστεί με όλους τους λοιπούς android κατασκευαστές
-
Μήνυμασε τι είναι καλό αυτό το πράγμα ; (που ξέρω ότι δεν είναι αλήθεια) σκέψου ότι αυτό δεν μπορεί να μείνει σταθερό στο χέρι σου