Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από georgekanapitsas: “Αν ο σχεδιασμός είναι έτσι θα είναι top σε πωλήσεις σίγουρα ανυπομονώ να βγεί. ” και μέχρι να το βρεις θα έχει ανακοινωθεί το 6+abcdef

• είδες το 4g το αληθινόν

• Mi Band 2: The New Successor!

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

Πριν πατήσεις το Χ , σειρε κάτω το εικονίδιο του , πατα στην κλειδαριά για να κλειδώσει κι δεν θα κλείνει πλέον με τον καθαρισμό Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από KStoubas Gaming: “Λογικά θα λειτουργήσει και ως αντιπροσωπεία τώρα που αποχώρησε η άλλη εταιρεία ,αλλά μπορεί και να είναι απλώς και ο διανομέας όπως γίνεται και στα Xiaomi .Πάντως δεν είμαι σίγουρος ,ας ελπίζουμε να είναι γιατί αλλιώς θα μείνουν χωρίς υποστήριξη όσοι αγόρασαν Cubot τηλέφωνα. ” δεν είπα ότι θα πάρει την υποστήριξη για τους παλιούς για τους νέους κι αυτούς που αγοράζουν από τα μαγαζιά που δίνει η iq λέω (όπως γίνεται και με xiaomi) (υποθέτω βέβαια)

• Παράθεση από zisistil: “άρα το android dect απομένει. Κατάλαβα. ” ή , αν σε συμφέρει μεταφέρεις τον αριθμό σε μια εταιρία voip π.χ. yuboto οπότε χειρίζεσαι κατευθείαν τις κλήσεις σου από το κινητό σου (απλά να πάρεις νέο αριθμό για να δέχεσαι κλήσεις είναι το πιο φθηνό γιατί κοστίζει , συνήθως, γύρω στα 10-15 ευρώ τον χρόνο)

• το service το έχει πάρει (μάλλον) πλέον η infoquest οπότε υποθέτω γίνονται όλα στο χώρο της (και λογικά έχει και ανταλλακτικά)

• Παράθεση από zisistil: “Για πες με ενδιαφέρει αυτό. Μας τρέλαναν οι εισπρακτικές για καθυστερήσεις των 5 ευρώ παρακαλώ. ΕΛΕΟΣ! ” δεν είναι εύκολο και κοστίζει εγώ είχα εύκαιρο ένα raspberry pi (το έχω για να ανοιγοκλείνω πρίζες) οπότε το κόστος μειώθηκε (και δεν συμφέρει να έχεις Pc server μόνο για αυτό) για την μετατροπή σε voip θες κάτι σαν το grandstream 503 που πήρα εγώ (κάνει 65ε περίπου) ή αν βρεις μεταχειρισμένα κάποια fritz (στο adslgr.com έχει πληροφορίες) ουσιαστικά βάζεις στο raspberr…

• στα κινητά είναι το μόνο εύκολο το θέμα είναι στα σταθερά ή παίρνεις κάποιο dect Που υποστηρίζει φραγή αριθμών (με μειωμένη φυσικά "μνήμη") ή παίρνεις κάποιο android dect (ακριβά και λίγα δυστυχώς) ή (δεν ξέρω αν γίνεται) γενικά κάποιο dect που να υποστηρίζει bt (δεν ξέρω αν μπορείς να περάσεις την κλήση στο κινητό σου) ή (ότι έκανα εγώ τώρα, που δεν είναι εύκολο, ούτε και φθηνό ) στήνεις κάπως ένα asterisk server και με ένα μετατροπέα voip (fxo θύρα) βάζεις νούμερα σε blacklist

• εγώ πάντως δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα γιατί κάνω την εναλλαγή μέσω tasker και widget (2g/4g) που εκτελεί εντολή από το gravity box (οπότε δεν μπλέκω με τις ρυθμίσεις της miui)

• RE:

kodorevi8ulis - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από sebastian: “@kodorevi8ulis τζιφος . μαλλον αυτο το φιξ ειναι για οσους λειεπει η ενδειξη επιλογη προτιμομενου τυπου δικτυου” Προφανώς εσύ έγραψες ότι η επιλογή δεν υπάρχει οπότε υπέθεσα μιλάμε για αυτό Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @sebastian ναι οι οδηγίες είναι κυρίως για το twrp Παράθεση από mariom: “Γειά σας.Θελω να ρωτησω με αυτα τα στοιχεια του κινητου μου χρειαζεται να αλλάξω ή να κάνω κατι? Ηθελα να σας πω, πως μπορώ να κατεβασω πραγματα απο το play store,ελληνικα έχω, μπορω να ενοθω στο 4G αλλα επειδή βλεπω οτι πρέπει να κάνουμε αλλαγές με τα xiaomi γι΄αυτό ρωτάω. ” σε λάθος μέρος είσαι αλλά όχι δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάποια αλλαγή

• Παράθεση από sebastian: “ετσι μπηκε! thanks. κανω το σταυρο μου και ξεκιναω ” διάβασε λίγο το post όμως εεε , λέει ότι έχει άλλο αρχείο για τις νεότερες εκδόσεις

• δεν το διάβασα , αλλά αν έχεις xrtv που έχει twrp ε τότε μιλάμε (λέω δε το διάβασα οπότε μπορεί να θέλει και άλλα πράγματα) για ένα flasharisma του ζιπ αρχείου μέσα από το twrp (τα πολλά βήματα είναι για τον χρήστη που δεν έχει twrp)

• αααα ε τότε εσύ έχεις το "κλασικό" πρόβλημα που έχουν κάποιοι δοκίμασε αυτό How to FIX 4G/LTE Setting Missing in MIUI 8/8.2 Global (Without Root,Locked BL) - Redmi 3/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum (δε το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω αν μπορεί να δημιουργήσει άλλο πρόβλημα)

• η επιλογή να υποθέσω υπάρχει (γιατί σε μερικά αυτό ήταν το θέμα) και απλά δεν συνδέεται ποτέ ; θα έλεγα να δοκιμάσετε και με xposed/gravity box που έχει shortcut για το 4g ή γενικά κάποιο αππ που έχει toggle για 2g/4g ή με το Network signal guru αν εκεί δείχνει τις μπάντες που υποστηρίζει το κινητό αλλιώς μπορεί να είναι και Hardware το θέμα δυστυχώς ε δοκιμάστε και ένα από αυτά 1) insert your SIM with 4G support into sim 1 slot. 2) reboot your device. 3) dial *#*#4636#*#*, choose Info phone 1 a…

• δεν είχα θέμα ποτέ καλό θα είναι να λέτε όλες τις πληροφορίες βέβαια όπως, αν το έχετε ενεργοποιήσει σίγουρα το 4g από τον πάροχο σας το αν η sim ήταν παλιά/νέα και αν την κόψατε ή όχι το αν είστε σίγουροι ότι υπάρχει 4g (από τον πάροχο σας) στην περιοχή που κοιτάτε και σίγουρα δεν είναι με (μόνο) την 800αρα (και αναφορά σε ποια ρομ , αν γινόταν και πριν ή τώρα βγήκε το πρόβλημα)

Μήνυμα

Το δοκιμάζεις να δεις αν παίζει. Δεν είναι θέμα του μπαντ , λογικά θέμα του αν έχει αλλάξει τόσο το αππ είναι (τα path που σώζει TA δεδομένα). Τι θεμα εχεις με το εξπορτ απο το notify & fitness? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από igavio: “Επειδη εχω ενα κολλημα με τα δεδομενα ΜΟΥ, να τα μπαινοβγαζω απο το Mi Band 2 σε κινητο, Excel, ή ο,τι αλλο μου ρθει, και να τα προβαλω / επεξεργαζομαι ως txt / csv ο μονος τροπος ειναι Notify & Fitness ????????? ” Xiaomi Mi Band data extraction, analytics and Google Fit sync tools

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από varitimos84: “παιζει κ τετοιο πραγμα? δε το ηξερα... νομιζα μονο στο χερι μετραει” Ίσως να βγάζει κι καλύτερα αποτελεσματα μιας κι στο χέρι κάποια κίνηση μπορεί να θεωρηθεί βήμα ενώ δεν είναι. Υπάρχουν κι μεγαλύτερα λουριά ή αν έχεις κάνα παλιό μπορείς να βάλεις επέκταση για να το έχεις δεμένο κι όχι "χύμα". Για τον λαιμό σίγουρα υπήρχε επιλογή στο 1ο , μέχρι και κρεμαστα έβρισκες στο αλι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν αξιόπιστη η μέτρηση Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Ta…

Μήνυμα

στον αστράγαλο , μέσα από την κάλτσα (απλά για να έχω κάποια μέτρηση όταν π.χ. παίζω μπάσκετ)