Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πως ανεβάζω φώτο ?? =============== Μαι 17th 2017, 5:18pm =============== Παράθεση από zt654: “Αν πάτε στην Λάρισα καλοκαίρι και ζήσετε ελάτε να μας πείτε την εμπειρία! ” και τι θα φοράω και στολή Βλάχικη !!! φωτιά θα πάρουμε άλλα είναι το 33 αντάμωμα βλάχων Πάνω απο 3000 χορευτές από όλη την Ελλάδα και περίχωρα
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από homer66: “Παράθεση από alnikou: “Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου ” Φιλε ξερεις αν ταιριαζει το mi max στο xiaomi τριποδακι ? Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote Shutter Tripod Holder-18.89 Online Shopping| G…
-
Μπράβο Ειρήνη Αξια
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από psybill: “Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό γιατί δεν χρησιμοποιώ την ελληνική εφαρμογή και το κινητό μου είναι πάντα στην αγγλική γλώσσα. Η λογική όμως λέει να έχεις το κινητό σου στα ελληνικά και με default ρύθμιση στην εφαρμογή θα δεις ελληνικά ” Δεν υπάρχει ελληνική έκδοση, οπότε δεν ισχύει αυτό που λες. Sent from my m1 note using Tapatalk ” Δες στη αρχη του θεματος στο 1 κατεβασε την Ελληνικη του Γιατρου εμενα ειναι ολα στα Ελληνικα
-
Αναζήτηση Θήκης RN3P
ΜήνυμαΠαράθεση από 7psixos: “Καλησπερα και απο μενα παιδια... Εχω την συσκευη εδω και ενα μηνα περιπου στα χερια μου,ομολογω οτι οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες!! Με Αυτο που δεν μπορω να βγαλω ακρη ειναι με την θηκη! Ολοι φερνουν θηκες για την κινεζικη εκδοση και εγω με την eu version δεν μπορω να βρω! Ενταξει δεν θελω σιλικονατες, θελω ΘΗΚΗ! Μπορει να βοηθησει καποιος??? ” στο gearbest εχει αυθεντικη θηκη xiaomi την εχω αγορασει και εχεικαι ενεργο πορτακι
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από georgeps: “Υπάρχουν οντως αρκετές αλλά οι περισσότερες που αξίζουν είναι επί πληρωμή (όχι ότι έχω μεγάλο θέμα για τα 3-4ε) αλλά ήθελα να δω αν υπάρχουν δυνατότητες για κάτι παραπάνω από ελληνική ομάδα ; ” Ελλάδα, ο μόνος που ασχολείται με το Mi Band είμαι εγώ, που παρεμπίπτοντος είμαι Παθολόγος - Διαβητολόγος, καμία σχέση με προγραμματισμό ή κάτι τέτοιο. Εάν κάποιος που ξέρει προγραμματισμό, θέλει να ασχοληθεί, ευχαρίστως να τον βοηθήσω όπως μπορώ. ” Εγω που…
-
Λουρακια για Mi Band
Μήνυμαγια το 1 έχει πάρα πολλά στο gearbest σχεδόν όλα όσα βγάζει στην αναζήτηση. όσο για το 2 θέλει προσοχή έχω αγοράσει μερικά τα οποία βάζω μεσα το miband αλλα δεν ειναι σαν το original και βγαινει. οπότε θελει προσοχή διότι μπορεί να χαθει