Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Xiaomi Wifi Amplifier 2

alnikou - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από alnikou: “έχω και τα δυο ! είναι το ίδιο !! εσυ προτίμησε το ιντερνασιοναλ ” Αφου ειναι το ιδιο γιατι το international που ειναι και ακριβοτερο;Η διαφορα ειναι οτι στο international δεν θα επιλέξω στο mi home "china mainland" αλλα άλλη χωρα οποτε δεν θα γυρίσει στα κινεζικα η εφαρμογη; ” το mihome δεν έχει καμία σχέση με τον ενισχυτή σήματος

• Xiaomi Wifi Amplifier 2

alnikou - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

έχω και τα δυο ! είναι το ίδιο !! εσυ προτίμησε το ιντερνασιοναλ

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• έχει και στο επίσημο χορηγό μας στο gearbest οπου τις αγόρασα εγώ δουλεύουν τέλεια και χώρεσα στις δικέμου πρίζες

• Προβλημα στη συνδεση με mi band 2

alnikou - - Mi Band

Μήνυμα

Παρακαλώ μην ανοίγετε πολλά νέα θέματα με το ίδιο θέμα υπάρχουν ήδη εδω : Mi Band 2: The New Successor! και εδω : Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Mi Band 2: The New Successor!

alnikou - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Spawn: “Καλησπέρα σας. Είναι 1η μου φορά που γράφω καθώς είμαι νέο μέλος. Χθες παρέλαβα από Bangood το mi band 2 μου...Εγκατέστησα το mi fit από το playstore ver 2.3.0 algorithm 1.0.82 έκανα και λογαριασμό όλα οκ...Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πάει να κάνει update firmware όταν έχω το mi band paired με την εφαρμογή και κατευθείαν βγάζει couldn't update band. Bring the band closer to your phone and try again...το θέμα είναι ότι το έχω ακριβώς πάνω από το κινητό μου!!Έχω δοκ…

• ξανά και ξανά λίγο επίμονη θέλει! ξέρω και έμενα μου έχει σπάσει τα νεύρα

• Παράθεση από jkkar: “Εκανα το downgrade πέρασα την έκδοση από εδώ Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band) ΑΛΛΑ δυστυχώς έχω το ίδιο αποτέλεσμα ” Πάνε μέσα στην εφαρμογή και άστο να κάνει update αν δεν κάνει με την πρώτη επέμενε ! επίσης το τηλέφωνο πρέπει να το κλείσεις και να το ξανανοίξει

• οχι σε αυτο το ποστ αλλα εδω Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• XiaomiΜΑΝΙΑ

alnikou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ντον

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από alnikou: “Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου ” Niko, θα ερθεις αυριο Ευοσμο για κεφε ? θα το φερεις το σελφοκονταρο να το τεσταρουμε απο κοντα ? Να δουμε αν χωαρει το Mi Max ................…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

α τετοιo που λέτε έχω ένα MAXPETITION WOLFSPUR™

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@alnikou Δώσε λεπτομέρειες, εντυπώσεις με έφαγαν οι κόρες μου να το πάρω. @zisistil πάει το τσαντάκι για άλλο μήνα. Προτεραιότητα οι μικρές. Στάλθηκε από το Lenovo TB2-X30F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έχω αγοράσει και τσαντάκι και συγκεκριμένα αυτό 1469983797188745893.jpg Original Xiaomi 20L Backpack

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Ναι @zisistil

• καλή ιδέα ! μπορεί να έρθω και εγώ

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Μόλις παρέλαβα σήμερα το σελφο κονταρο μου ! πολύ καλό υλικό και μαλακό στο πιάσιμο όλο το κοντάρι είναι 40 cm. Γίνετε τρίποδας

• Ευχαριστουμε

• Mi band 2, gps data display

alnikou - - Mi Band

Μήνυμα

με το google fit νομίζω γίνετε