Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ναι παίζει ρόλο
-
Παράθεση από maddoctor: “Μίλησα με τον @newsformobiles να μου την στείλει την έκδοση, καθότι δεν έχει κυκλοφορήσει αλλού. Απ' ότι είδα δεν έχει ελληνικά.Παράθεση από Stavros_P: “Καλημέρα σε όλους, Νέο μέλος με το Mi Band 2 να παρελήφθη σήμερα, προσπαθώ να το σετάρω και διαπιστώνω ότι το link της πρώτης σελίδας για την έκδοση Mi Fit 2.2.10 GR δεν "παίζει". Αυτή δεν είναι που πρέπει να κατεβάσουμε για να έχουμε Ελληνικά ; ” Έχει μείνει μόνο η τελευταία ελληνική που τα έχει όλα. Όλες οι προηγούμενε…
-
@newsformobiles είναι στα Ελληνικά αυτή η έκδοση ?
-
Thank you @mitch002...great story
-
Παράθεση από brougos: “Καλημερα..ερωτηση παιδες........εχω μονιμα συνδεδεμενο το mi band....μπορω να εχω και ακουστικο bluetooth μαζι?γινεται?αν γινεται θα υπαρχουν τιποτε conflicts στις λειτουργιες, αφου το τηλεφωνο θα βλεπει δυο συσκευες? ” Σε έμενα ολα εργάζονται κανονικά ! Δεν ξέρω όταν μιλάω στο ακουστικό αν δεν εργαζετε το mi band
-
Παράθεση από Ikariapower: “Επειδή κινεζικά δεν ξέρω για να την παραγγείλω από το Mi Store ξέρει κάποιος να πει αν είναι αυτή εδώ από το GearBest η ίδια ;;; Xiaomi Bluetooth 4.0 Smart Weight Scale-66.21 Online Shopping| GearBest.com Sent from my iPad using Tapatalk Pro ” Αυτη είναι η καινούρια νεο μοντέλο
-
Συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε
-
Παράθεση από doctor13: “βοηθεια εάν μπορεί κάποιος , είχα το 1s & το miband 2 . Δεν άλλαξα εφαρμογή απλά αποσύνδεση το 1 & έβαλα το 2 . Όλα δουλεύουν καλά εκτός από 2 θέματα 1) δεν αναγνωρίζει κλήσεις ,ούτε έχω ειδοποιήσεις για μνμ ,email κλπ 2) στο ξυπνητήρι χτυπάει αν & το κλείνω μετά από 10 λεπτά ξανά πως το ρυθμίζω Κατέβασα την εφαρμογή στα ελληνικά αλλά δεν έγινε εγκατάσταση προφανώς επειδή έχω την ίδια αλλά αγγλικά ? ” Διαβασε λίγο εδω Mi Fit v2.3.0 GR (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band) …
-
είχα διάφορα προβλήματα έκανα εγκατάσταση το xiaomi market και ξαφνικά λύθηκαν όλα τα προβλήματα έχω του Δόκτορα την Ελληνική 2.2.10 με αλγόριθμο 1.0.82