Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΥπάρχει η πριζα στ εστειλα με ΠΜ Ikariapower
-
Mi account
Μήνυμαθα πρέπει να βρεις τον γαμπρό σου να κάνεις επαλήθευση και μετά διαγραφή το παλιό τηλέφωνο και εγκατάσταση νέου !!! αυτό γίνετε για λόγους ασφάλειας σου
-
Παράθεση από maddoctor: “Έχει αυτά!?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32865/ ” Γιατρέ δεν ξέρω αν τα εχει. ο πωλητής μου ειπε οτι την εφαρμογη την κατεβάζεις απο το playstore το ιδο διάβασα και στις Ελληνικές οδηγίες που βρήκα στην σελίδα MANUAL 06 2017 MAR 03 XIAOMI Mi Band 7x 4Hcm TINY_28pag_Print.pdf
-
@maddoctor είναι σαν κλιπς κουμπώνει από κάτω και όταν το φοράς δεν κουνιέται =============== Μαρ 24th 2017, 5:14pm =============== Παράθεση από maddoctor: “Μόλις είδα ότι το mi band 2 το πουλάνε τα media markt στα 39.99€! Άραγε με ποια εφαρμογή το δίνουνε? ” Πέρασα απο τα media ο πωλητής φορούσε ένα στο χέρι του< είπε οτι είναι και μέλος εδώ, είναι σε άσπρο κουτί εφαρμογή απο playstore και έχει Ελληνικές οδηγίες κολλημένες πίσω στο κουτί. Αλτίμετρο και βαρόμετρο απλά μετράει για διάφορα αθλήματ…
-
Παράθεση από homer66: “Παράθεση από alnikou: “οκ θα το κάνω αν και έχω πρόβλημα με τα Αγγλικά μου ” φιλε τι εγινε τελικα σου εδωσαν ? Γιατι και εγω εδω και 2 μερες εκανα την αγορα συμφωνα με τον οδηγο και χωρο δεν εχω δει ” δεν στο δεινουν απο μονοι τους Θα πρέπει να μπεις στον λογαριασμό σου στο mi cloud και από εκεί να συνεχίσεις. Τα χρήματα σου υπάρχουν μέσα εσύ άπλα πρέπει να μπεις να το επί βεβαιώσεις
-
Παράθεση από maddoctor: “Μου χάλασε το λουράκι από το Mi Band 2. Ουσιαστικά ξεκόλλησε το εσωτερικό πλαίσιο που το κρατάει! Στα προηγούμενα δύο δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Παράγγειλα από το Ali αντικαταστάτες και είπα και να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό, ίδιου τύπου, άλλη εταιρεία. Όταν θα μου έρθει θα σας το παρουσιάσω σε σχέση με το Mi Band 2 ” Γιατρέ και εμένα μου χαλασε το σιλικόνης αγόρασα μερικά από ali από tiny και από ένα ακόμα σαιτ κινέζικο δεν εφάπτεται καλά και βγαίνει κόντεψα να το χάσ…
-
θα πάω μετά από το γραφείο ευχαριστώ
-
Παράθεση από maddoctor: “Μόλις είδα ότι το mi band 2 το πουλάνε τα media markt στα 39.99€! Άραγε με ποια εφαρμογή το δίνουνε? ” είδα ότι έχει αλτιμετρο ! πως δουλεύει αυτό ? Μήπως ξέρεις κάτι ? Τύπος συσκευής: Activity Tracker Bluetooth: Ναι Έκδοση Bluetooth: 4.0 Οθόνη: OLED Αισθητήρας καρδιακού παλμού: Ναι Βαρόμετρο/Αλτίμετρο: Ναι Αισθητήρας επιτάχυνσης: Ναι
-
Τέλειο !! μπράβο στο gearbest