Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαμπορείς να βάλεις την εφαρμογή του ρουτερ στο κινητό σου τηλέφωνο να το συνδέσεις από εκεί και να κάνεις όλες τις ρυθμίσεις
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από newbie: “Θέλω να το λειτουργήσω ως repeater σε ένα wifi δίκτυο. Δεν έχω να δώσω πρόσβαση στο router στο internet μέσω utp καλωδίου. Επομένως, συνδέω απλά το router στην πρίζα, αυτό ανάβει και μετά συνδέομαι σε αυτό μέσω wifi από το pc mou. Αφού συνδέομαι όμως μέσω wifi στο router που δεν έχει ίντερνετ (άρα ούτε και το pc έχει internet), ο chrome δεν μπορεί να μεταφράσει.... τι γίνεται με αυτήν την περίπτωση; ” Το παλιό σου ρουτερ έχει ίντερνετ ? αν μπεις με chrome το κάνει μετάφραση
-
Μπράβο σου ακόμα μια φορά
-
έμενα δεν μου ανοίγει καθόλου
-
τα έχω κατεβάσει θα τα δοκιμάσω το απόγευμα μακάρι να ειναι τοσο καλό
-
Τέλειο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έριξαν την ψήφο τους για να βγει το φόρουμ πρώτο.
-
μπραβο πολύ καλό για μας τους άσχετους
-
Γιατρέ μια ερώτηση κάπου μέσα στο τηλέφωνο για το miband έχουν εγκατασταθεί γραμματοσειρες αν βάλουμε και Ελληνικές ?
-
Παράθεση από Xaris Skr: “Μαλλον μονο έτσι.. Ευχαριστώ πάντως.. Κάτι άλλο!! Πως μπορω να δω τις αξιόπιστες συσκευές που έχω συνδέσει στο google και αν κανενός το ξεκλείδωμα του mi band 2 κολλάει καμια φορά ” Πρέπει να το διαγράψεις και από τον λογαριασμό σου στο mi cloud και από το mi.com
-
Τέλειος οδηγός μπράβο και αναλυτικός πλήρες
-
με τίποτα δεν κάνει update την γραμματοσειρά έχω την 2.2.12 en