Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από maddoctor: “Όχι, γιατί όλα σώζονται στον mi ” Πως μπορώ να τα σβήσω όλα τα δεδομένα ? από παντού ?
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ αλαγη διεύθυνσης δηλώνει κλοπή κάρτας η προσωπικών στοιχείων
-
Όχι δεν το εβλεπα μεχρι σήμερα ! Και αφού βλέπει το mi home όλες τις συσκευές γιατί μερικές δεν τις βλέπει ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
maddoctor σήμερα μου έκανε ένα κουφό μέσα στο mi home μου εμφάνισε το miband2 ξέρεις κάτι ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από alnikou: “δεστε εδω Mi Band 2: The New Successor! =============== Φεβ 24th 2017, 10:26am =============== το είδα και αυτό !! σήμερα το πρωί με την έκδοση την Ελληνική και ενώ δούλευε κανονικά μέχρι τώρα σταμάτησε να είναι συνδεδεμένο και μετά οτι και να κάνω δεν συνδέεται με τίποτα ” Επανέφερες το mi band 2 και ενώ δούλευε, δεν σου δουλεύει τώρα, τι ακριβώς έγινε? Εμένα από χθες μετά την επαναφορά που βρήκα και σας έβαλα, δουλεύει μια χαρά ” είχα την δίκη σο…
-
δεστε εδω Mi Band 2: The New Successor! =============== Φεβ 24th 2017, 10:26am =============== το είδα και αυτό !! σήμερα το πρωί με την έκδοση την Ελληνική και ενώ δούλευε κανονικά μέχρι τώρα σταμάτησε να είναι συνδεδεμένο και μετά οτι και να κάνω δεν συνδέεται με τίποτα
-
δοκιμασε το και πες μας