Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΕχθες μου εκανε αυτοματα update πως ξαναγυριζω στα Ελληνικα ? κανω εγκατάσταση απο πάνω το Ελληνικο ? η βγαζω το παλιο και εγκατάσταση ξανα το Ελληνικο ?
-
Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από alnikou: “μόλις παρέλαβα μια πρίζα με τα ΕΛΤΑ με έβαλαν 3€ τελωνείο με έκοψαν και απόδειξη η αξία της πρίζας 6€ ” σε έπιασαν κορόιδο , η αξία είναι πολύ μικρή για να πληρώσεις έξοδα ελτα !!!!!!!!! ” Οχι Θέμη μου έκοψαν απόδειξη 3€ η οποία λέει τελωνείο δασμοί 1 :
-
Παράθεση από tsorelas: “Καλημέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μήπως κάποιος το έχει πάθει.Εχω το mii band 2 περίπου ενάμιση μήνα και ενώ όλα είναι καλά από χθες τα βήματα έχουν γίνει τριπλάσια. Μου μετράει κινήσεις χεριών οδήγηση τα πάντα αν έχει κάποιος καμία ιδέα τι έγινε ” είχα μερικά προβληματακια άλλα το έκανα ρεσετ και όλα καλά τώρα ! Πως το κάνω ρεσετ ? Συνδέω το miband 2 με το καλώδιο φόρτισης το τοποθετώ στο PC κάνω αποσύνδεση το miband 2 απο το τηλέφωνο κλείνω το BT και ξανά δοκιμάζω ε…
-
Παράθεση από flowin_through: “Αυτο ειναι κοστος παραστασης, δηλαδη οτι το ελεγξαμε, δεν ειναι φορολογητεο, αλλα επειδη ασχοληθηκαμε ειναι 3€ να πληρωσεις. Δεν ειναι καπελο τελωνειου, ειναι καπελο εξοδων. ” δηλαδή ? εγώ έχω παραγγείλει μια μπριζα σουκου και σήμερα με πήρε ο ταχυδρόμος που είναι φίλος και μου είπε οτι ήρθε ένα δέμα να πάω να το παραλάβω και ότι έχει 3€ καπέλο ? θα πάω αύριο να το πάρω και θα σας πω τι είναι
-
Πολύ καλός μπράβο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk