Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαπάντως σε έμενα όταν τοποθετώ το xiaomi mi3 δεν δούλευε τίποτα σπίτι οι κάμερες οι οποίες δουλεύουν σε 2g νοκ άουτ !! το έβαλα μια φορά και μετά το έβγαλα σκέφτομαι να το πουλήσω
-
Παράθεση από miltosz: “Θα το δοκιμάσω, αλλά νομίζω ότι μου δείχνεις άλλο πράγμα. Κάνε την έξης δοκιμή, μπες μέσα στο MiHome και μετά μέσα στο Gate way, πάτα πάνω πάνω που λέει AUTO και μετά κάτω κάτω που λέει Add automations. Μετά στο 1 πάτα + και βάλε Timer κάποια ώρα, ότι θες. Μετά στο 2 βάλε πχ να σου ανάβει μια Yeelight. Και πάτα save. Τώρα μέσα εκεί που είσαι στο Auto το έχει το σενάριο να το δεις? ” Αυτό που λες που είναι ? σε μένα δεν έχει αυτά όλα που λες
-
Αν το ανακαλύψεις πεστο μας και σε μας Παράθεση από miltosz: “Οκ την έβαλα και αυτήν την εφαρμογή αλλά και εκεί δεν υπαρχει κάποιο σενάριο να μου το δείχνει. Το πρόβλημα είναι γενικό και όχι μονό σε Yeelight λάμπες. Το έχω δοκιμάσει σε λάμπες , μπρίζες, στον IR τον πομποδέκτη τις xiaomi, σε όλα το ίδιο πάντα πρόβλημα ” Υπάρχει αν βάλεις την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά στην επιφάνεια του τηλεφωνου
-
Mi Home - Bug??
ΜήνυμαΜήν ανοίγεις και δεύτερο ποστ με το ίδιο θέμα ήδη το έχεις αναφέρει στο σωστό ποστ Μας μπερδεύεις !!
-
Happy New Year @mitch002
-
Τα κλαίω?
ΜήνυμαΥπομονή φίλε μου άπλα υπομονή !! έπεσες μέσα στις γιορτές τέλη Ιανουαρίου αν δεν έρθει τότε να αρχίσεις να ρωτάς. Εγώ οτι έχω αγοράσει εχει έρθει από το baggood
-
είμαστε και θα είμαστε από τα καλλίτερα πάντα άξιοι και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά
-
Παράθεση από savas_: “Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες για: 1. εγκατάσταση του Mi Fit 2.2.10GR 2. εμφάνιση ελληνικών στις επαφές και δούλεψε μια χαρά. Σημειώνω ότι έχω την έκδοση Global/International του MiBand 2. Thanks doc! Στο πρώτο βήμα έκανε αναβάθμιση του Firmware και της γραμματοσειράς. Στο δεύτερο βήμα έκανε εκ νέου αναβάθμιση (δυστυχώς δεν κατάλαβα τίνος γιατί δεν είναι καλά τα Κινέζικά μου > Ερώτηση: από τη στιγμή που η αναβάθμιση έγινε στο firmware του Mi Band, αν επιστρέψουμε στην εφαρμο…
-
Εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης χωρίς την έγκριση της γενικής συνέλευσης της πολυκατοικίας
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπιτέλους καιρός ήταν
-
Παράθεση από iamosgr: “Παράθεση από Octaviastikos: “Δες.. IMG_20170104_112707.jpg IMG_20170104_112638.jpg ” Ανοιγοκλεισε το Bluetooth και θα φτιάξει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Το ίδιο κάνει και σε μένα έχω κλείσει και ανοίξει το μπλε δοντάκι άπειρες φορές όποια βερσιον και να βάλω το ίδιο κανει
-
δεν μου κάνει αναβάθμιση ξέρει κάποιος κάτι ?
-
Xiaomi mi drone 1080
ΜήνυμαΚάπου έχω διαβάσει ότι θέλει να το ρυθμίσεις με το GPS θέλει να το καλιμπραρεις δουλεύει από ότι θυμάμαι μόνο στην ΚΊΝΑ ψάξε λίγο στα φόρουμ διότι δεν θυμάμαι που το διάβασα !! ήταν όταν έψαχνα λόγω δουλειάς να το αγοράσω και τελικά πήρα το phantom 4. Αλλά μια και το αγόρασες κάλο δεχόμενου και καλές πτήσης ( μην ξεχνάς την νέα νομοθεσία περί drone ). Θα περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες
-
και να μην ξεχνάμε κάθε μέρα ψήφο
-
Παράθεση από Souits: “Όχι, π.χ. Το "Αγάπη μου" το εμφανίζει "Αγ?πη μου". Και πιθανολογώ πως φταίει ο τόνος. Ίσος εάν βγάλω τον τόνο το εμφανίσει μια χαρά και χωρίς πλάγια γραφεί.... Update: Μόλις το επιβεβαίωσα... Όταν αφαίρεσα τον τόνο το εμφανίζει μια χαρά αλλά πλάγια γραφεί...Όταν το γράφω με κεφαλαία και χωρίς τόνο τότε εμφανίζετε όπως και στο κινητό...τέλεια.... ” Μπορείς σε παρακαλώ να με πεις ακριβώς ποια ρομ φοράς ? και τι έκανες ακριβώς ? εγώ ότι και να κάνω μόνο τρέμουλο έχει ! Εχω το …
-
"Η νέα χρονια με βρήκε πολύ καλύτερα! Εδω και 4 μήνες έκοψα μαχαίρι το αλκοόλ,το τσιγάρο,το αλάτι και την ζαχαρη. Δεν τρωω καθόλου τηγανητά και καυτερα ουτε καταναλωνω αναψυκτικά. Δεν ξενυχτάω πλέον και κοιμάμαι 8 ωρες καθε βραδυ. Εχω χασει χωρις καθόλου κόπο 6 κιλα χωρις να στερηθω κατι και το σωμα μου μοιαζει πολύ πιο νεανικό. Επίσης βελτιώθηκε πολυ η διαθεση και η ψυχολογία μου. Το 2017 θα είναι μια πολυ καλή χρονια για μένα!" Δεν το ξέρω αυτόν που έκανε αυτήν την δημοσίευση άλλα τον συμπόνεσ…