Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Αφού έκανα εγκατάσταση όλα τα προγράμματα και δεν δούλεψε κανένα ξανά έκανα εγκατάσταση την ελληνική εφαρμογή και εκεί είχα τα ίδια προβλήματα συνέχεια αποσύνδεση και μετά από κόπο λοιπόν παιδιά το έκανα και δούλεψε να τι έκανα 1) αποσύνδεση 2) σβήσιμο την εφαρμογή 3) κλείσιμο το μπλε δόντι 3) εγκατάσταση την εφαρμογή ξανά 4) σύνδεση στον λογαριασμό mioui 5) άνοιγμα εφαρμογής και όταν ζητάει άνοιγμα bluethooth το ανοίγω 6) προφίλ > προσθήκη συσκευής 7) περίμενα να συνδεθεί πάτησα το κουμπάκι στο…
-
το έκανα με Κινέζικα και παλι τίποτα κάνει συνέχεια αποσύνδεση
-
παρα πολλα
-
Παράθεση από Souits: “@ikaros80 Πες μου τι firmware φοράει το mi band 2 σου... 1.0.1.21, 1.0.1.14 ή κάποιο άλλο;;; Το app σου βγάζει όντος 2.2.7.4;;; Και 1.0.82;;; ” Εμένα είναι έτσι ακριβώς άλλα κάνει συνεχεία αποσύνδεση ! Γνωρίζεις κάτι ?
-
συνέχεια αποσυνδέεται
-
επειδή δεν τα καταφέρνω καλά ! δεν κατάλαβα κάνω αποσύνδεση η σύνδεση με το τηλέφωνο για να περάσω από πάνω την εφαρμογή ? και αν βάλω το τηλ. στα κινέζικα μετά πως θα το βάλω ελληνικά ?
-
Μπράβο Γιατρέ
-
Mi account
ΜήνυμαΣυνδεσου στο mi cloud απο PC πάνε επάνω δεξιά στο όνομα σου πάτα το βελάκι μετά account και εκεί κάνεις ότι θέλεις
-
Messenger
ΜήνυμαΒάλε την Ελληνική κανε Καθαρή εγκατάσταση
-
Παράθεση από Gpat: “Οκ , σας ευχαριστώ και πάλι, θα προσπαθήσω να πάρω μια μικρή παράταση (για να περιμένω προτάσεις απαντήσεις απο το forum μας) για επιστροφή/refund απο geekbyuing..... και θα περιμένω λίγο... Πρός το παρόν το εχω φέρει στις εργοστασιακές ρυθ, και το έχω πακετάρει. Διευθύνσεις δεν εχω γραψει στο κουτί.... Καλύτερα να φύγει εντός ελλάδος παρά στους κινέζους φίλους.... ” Αν δεν το θέλεις θέλω να το πάρω εγώ στείλε μου ΠΜ είμαι Θεσσαλονίκη