ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Έχω μια συσκευή που την χρησιμοποιώ στην δουλειά μάπα άλλα κάνει την δουλειά της είναι : Turbo-X_pi_4G_V11 Processor info : Qualcomm Technologies INC MSM8916 Εκδοση Android 4.4.4 Kernel : 3.10.28
σε εμένα που το έκανε έκανα τα ακόλουθα 1) έσβησα το τηλέφωνο και το ξανά άνοιξα 2) έσβησα την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση με σβήσιμο του τηλεφώνου και ξανά άνοιγμα
και μένα μου το έκανε κατέβασα το apk μέσω του pc το έβαλα σε κάρτα μνήμης και από εκεί το έκανα εγκατάσταση αλλά μετά μου έβγαζε μήνυμα οτι το τηλέφωνο είναι ROOT
Ανάλογα με τι θα το χρησιμοποιησεις ! εμένα σε κάτι κάμερες που έχω escam μα καταγραφικό το 5G δεν δουλεύει (το γράφει και στις οδηγίες της κάμερας) το redmi note 3 pro που έχω εργάζεται άψογα
Μια ερώτηση εχω αν γνωρίζει κάποιος κάτι ?? έχω το:: redmi Note 3 pro με Android 5.1.1 LMY47V Και έκδοση MIOUi Την Xiaomi mioui.gr GTV 6.8.18 / Developer::: Θέλω να μάθω αν κάνω αναβάθμιση θα δουλεύουν τα Mi home ??
Εμένα έδειχνε οτι πήγε Ισραήλ και το παρέλαβα την άλλη μέρα !! και ένα άλλο δέμα μου έδειχνε ότι είχε παραδοθεί πριν ένα χρόνο και αυτό το παρέλαβα κανονικά στις επόμενες μέρες
Υπάρχει παρόμοιο θέμα το είχα εγώ και με βοήθησε ο #Giorgos_49 και το κατέβασα από εδώ app.box.com/s/5bqg38moos8xy00635ylx99tu362ar7j ΥΓ: δεν ξέρω αν είναι νόμιμο η όχι
δεν γνωρίζω λεπτομέρειες και εγώ κάνω πειράματα συνέχεια ανακαλύπτω διάφορα. σήμερα μου ήρθε ασ πούμε μήνυμα στο email μου ότι η θερμοκρασία έπεσε στο δωμάτιο, έχω όλη την σειρά, την λάμπα την ανάβω και την σβήνω από το WiFi Remote Control Multi-functional Gateway και την ρυθμίζω από το τηλέφωνο. μου εχουν κάνει και update και είναι όλα στα Αγγλικά, δεν γνωρίζω τίποτα μόνο το goodmorning .
Η δική μου δουλεύει άψογα με την κεντρική μονάδα Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway ! μήπως για να εργαστεί καλύτερα πρέπει να έχεις και αυτό ?
Παράθεση από osalonikios: “Χρόνια μας πολλά λοιπόν και να ζήσουμε καμια 170 ακόμα χρόνια να μας ανέχεστε. Αν κάποιος βαριεται και δεν έχει που να πάει το απογευμα Μ. Μποτσαρη 57 θα έχει ψηστηρί. Σουβλάκια, λουκάνικα κτλ. ” Χρόνια πολλά !Μετά από ποια ώρα ?
Παράθεση από stefdaso: “ @alnikou , φίλε μου ευχαριστώ πολύ , αλλά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει.. μπορω να τν αλλαξω μονος μου αυτη την πλακετα? ” Ναι είναι εύκολο αν χρειασθεί άπλα στείλε μου μνμα
Φίλος stefdaso αν έχεις πρόβλημα με την πλακέτα φόρτισης του τηλεφώνου έχω και μπορώ να σου στείλω είχα παραγγείλει για το δικό μου και μου έμειναν 2 τεμάχια
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579