Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
υπαρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει σε χάρτη την πορεία που περπαταω ?
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυματο Παράθεση από sakis112: “Οι οδηγίες είναι στην πρώτη σελίδα. Σε μένα, σύνδεση ΟΤΕ, έβαλα ένα καλώδιο ethernet, τίποτα παραπάνω. ( Το είχα κάνει και bridge mode,, αλλά δεν χρειάζεται). Κατέβασε την εφαρμογή για το κινητό στα Ελληνικά,. Ή,,, στα Αγγλικά από το play store. ” Δηλαδή όπως έχω τώρα το ρουτερ του ΟΤΕ δεν πειράζω τίποτα ετσι? το wifi το αφήνω ανοικτό ? τα περιφερειακά όπως κάμερες και συναγερμό που τα έχω στου ΟΤΕ τι τα κάνω ?
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από alnikou: “#john_Lambrakis νομίζω το Geearbest έχει καλύτερες τιμές και είναι κάτι σαν χορηγός στο φόρουμ ψαξτο λίγο ! ” Το ότι έχει καλές τιμές, δεν σημαίνει ότι είναι και καλό μαγαζί. Οπότε καλό είναι να το προτείνεις μόνο αν είσαι ευχαριστημένος σαν πελάτης. ” Ακριβώς ! Για αυτό το προτείνω είμαι πολύ ευχαριστημένος έχω αγοράσει πάρα πολλά και όλα από αυτό το μαγαζί έως τώρα κανένα πρόβλημα και ολα στην ωρα τους
-
Δεν λειτουργει το μικροφωνο των Hands-Free - δε με ακουνε Xiaomi Redmi Note 3 Pro
alnikou - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕίχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ακουστικά όσα και να έβαζα δεν λειτουργουσαν κανονικά μια το ένα το μικρόφωνο το άλλο είχε πρόβλημα δεν άκουγα μετά γινόταν mi key γενικά είχα πολλά προβλήματα με διάφορα ακουστικά αγόρασα τα pistons της xiaomi και από τότε κανένα πρόβλημα ίσως κάτι να φταίει στην συμβατότητα τους.
-
winbank
alnikou - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαι σε μένα τρέχει κανονικά προς το παρών
-
Πρόβλημα με το 5Ghz
Μήνυμαδηλαδη ?
-
Πρόβλημα με το 5Ghz
Μήνυμαουτε και εγώ ξέρω τώρα διεγραψα το ρουτερ και είχα ίντερνετ όταν το βάζω στο τηλέφωνο μου δεν έχω Wifi