Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ναι το είδα και εγώ στην πλήρη μεταφρασμένη σου εφαρμογή και για αυτό ρώτησα έκοβα βόλτες μέσα στο γραφείο κατέβηκα κάτω να δω αν δουλεύει αλλά τίποτα. Σε ευχαριστώ
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυματ'ελειο γιατρέ το έχω παραλάβει και εγώ
-
Παράθεση από maddoctor: “Μόλις μου έκανε η εφαρμογή αναβάθμιση στο firmware του Mi Band. Να περιμένετε άμεσα νέα έκδοση της εφαρμογής. Υποψιάζομαι ότι θα ενεργοποιήσουν μία εντολή που είχα δει μέσα, να σε ειδοποιεί το mi band όταν δεν επικοινωνεί με το κινητό, σαν anti lost λειτουργία. ” Υπάρχει αυτή η εντολή Γιατρέ??
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝέα παραλαβή σήμερα
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΑπό μαγαζιά κινέζικα εδώ στην Θεσσαλονίκη αγόρασα μετατροπέα πρίζας σούκο 1€ τα δυο
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
Μήνυμακαι συνεχίζουν να είναι κρυμμένα
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
Μήνυμα9 ώρες μέσα στο φόρουμ δεν έχω βρει ούτε μία κούκλα! παίρνω τα όπλα
-
Παράθεση από billxrys: “Και κάτι ακόμα στο multifuctional getawey υπάρχει τρόπος στο ράδιο να παίξουν ελληνική σταθμοί. το mi smart temperature an humidity δουλεύει άψογα με το wifi socket ανάλογα την υγρασία δουλεύει και ο αφιγραντηρας στο σπίτι Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μπορείς να μου εξηγήσεις πως το κανεις ??
-
@maddoctor εγώ ενώ την κεντρική μονάδα, εχω 4 αισθητήρες θερμοκρασίας, 3 αισθητήρες πόρτας, ενα μικρο στρόγγυλο μπουτον το οποίο ακόμα δεν κατάλαβα πως δουλεύει, την Yeelight με τα χρώματα, το mikey, την wifi πρίζα, στην διαδρομή που λες δεν υπάρχει άλλος φάκελος εκτός από δυο που έχουν τα νούμερα 108 (4090apk) και 304 (2908apk) και επίσης ποια χώρα προτιμούμε ? εγώ έχω βάλει Κίνα ,
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Είδα σήμερα σε μία ομάδα στο FB, μία αγγελία για την Xiaomi ζυγαριά, όπου αποδείχθηκε ότι την πουλάει η @Lura Weng , το μοναδικό μέλος του φόρουμ που εν Ελλάδι έχει την MiTv. Την πουλάει στο μαγαζί της για 40€ + 6€ μεταφορικά με την Γενική ταχυδρομική, εάν δεν μένετε Θεσσαλονίκη, όπως με πληροφόρησε ρωτώντας την. Επειδή είναι καλή τιμή, και επειδή μιλάμε για κατάστημα στην Ελλάδα, η σελίδα της στο Fb είναι αυτή για όποιον θέλει να παραγγείλει -> facebook.com/estation?__m…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Θα το δεις. Ήδη έχω κάνει έναν για την ανηψια μου με μια απλή λάμπα LED smd 3528. Edit: Εδώ είναι μετα την μεταφορά του που ήταν δύσκολη και με το κασκολ του γαμπρου μου για να με πικάρει. ” Εγώ θα το εβαζα φωτια
-
Οκ κανένα πρόβλημα έχεις να κάνεις με το wish αν κατέβασες την εφαρμογή πάνε στο ιστορικό παραγγελιών σου βρες την παραγγελιά σου πάνε υποστήριξη και ζήτα τα χρήματα πίσω αν σε έστειλαν ξανά την παραγγελιά θα σου ζητήσουν συγνώμη και θα σε πουν οτι σαν ένδειξη οτι ταλαιπωρηθηκες κράτα το προϊόν. Άλλα πάνε εκεί που λέει δεν παρέλαβα το προϊόν
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΝέα παραλαβή σήμερα και συνεχίζουμε