Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από TOLIS38: “ολα οκ με την μπαταρια τελικα . το μονο που παραμενει σπαστικο ειναι αυτο με τις ταπετσαριες ... αν λυθει και αυτο τοτε εγω θα ειμαι υπερευχαριστημενος με τις νεες ρομ.” το ξεχάσαμε αυτό όποιος το καταφέρει ας το αναφέρει εδώ Οδηγός Εγκατάστασης Ταπετσαρίας (Wallpaper) στην Οθόνη Κλειδώματος

• για την ερώτηση της αυτονομίας της μπαταρίας , για το mi3w δοκίμασα και για το mi3w 3 ώρες με ανοιχτή συνέχεια την οθόνη , ξόδεψε ΜΟΝΟ 19% μπαταρία άρα θα κρατήσει με ανοιχτό συνέχεια το τηλέφωνο 15,79 ώρες , ΤΕΛΕΙΑ και σε καθημερινή χρήση θα κρατήσει μέρες santa edit όσες φορές δοκίμασα , πόσο κρατάει η μπαταρία στην Ελληνική Rom , τα αποτελέσματα μέχρι τώρα ήταν ευχάριστα και στην επόμενη πάλι τα ίδια θα λέμε .... έχω την αίσθηση ...... , χωρίς αίσθηση κρατάει πολύ

• Mi Talk

tora33 - - MIUI Store

Μήνυμα

η την πιο νέα MiTalk Messenger 2015(米聊2015) play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.channel αλλά μόνο όποιος ξέρει Κινέζικα rofl rofl rofl

• Παράθεση από aleksgiab: “Εδώ μπορώ να αλλάξω όνομα;;; και να βάλω εκείνο που έχω εκεί;; γινεται;;; ;; καλέ μας admin;;; ςςς” θα αρχίσεις σαν αρχάριος εδώ και δεν θα καταλαβαίνουμε ποιος είσαι

• in India I can personally guarantee that we will release the Mi 3 kernel source within Q1 2015, and will also be releasing the Redmi 1S kernel source in December 2014. plus.google.com/108531052526575991056/posts/hwo8hnykCyn en.miui.com/thread-66692-1-1.html

• φήμες , διάβασα , το πρώτο τρίμηνο του 2015 για το mi3 άρα και για το mi4 , αν αληθεύει ........

• browser

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

στο mi3 , note 4g , με το δικό του πλοηγό και δύο άλλους δεν έχω πρόβλημα δοκίμασες με άλλο πλοηγό ? για να καταλάβουμε ίσως τι φταίει edit αν δεν μπαίνει σε σελίδες ο άλλος πλοηγός , θα λυθεί αν μπαίνει σε σελίδες ο άλλος πλοηγός , θα δούμε το πρόβλημα του πλοηγού της miui

• Παράθεση από karamela: “Δηλ το μι4 ποτε θα έχει κερνελς ελεύθερα; ή έχει ήδη και λέω βλακεία;” όχι ακόμη ,

• Παράθεση από vaggelis xania: “Καλησπέρα σε ολους σας και χρόνια πολλά!!! Σήμερα παρέλαβα το δώρο μου.” να τα χαρείς , κάνε και τις ρυθμίσεις , σύνδεσε τα ακουστικά ρυθμίσεις=>πρόσθετες ρυθμίσεις(τις δεύτερες)=>Ακουστικά=>βελτίωση ήχου Mi=>Mi piston-2 (έχεις) αυτά τα ξέρεις , απλά ήθελα να σου πω ότι είναι τα Mi piston-2 = τρέλα , τα καλύτερα

• στην V6 κέντρο ασφάλειας=>χρήση δεδομένων=>εξοικονόμηση δεδομένων=>πάνω να γράφει , "Χωρίς οικονομία"

• browser

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

@pasxalis , στην v6 κέντρο ασφάλειας=>χρήση δεδομένων=>εξοικονόμηση δεδομένων=>πάνω να γράφει , "Χωρίς οικονομία"

• αυτονομία μπαταρίας στο note 4g , τέλεια ανοιχτή οθόνη για 2 ώρες και 40 λεπτά , έχασε 17% , θα κρατήσει με ανοιχτή οθόνη 15,69 ώρες άρα για καθημερινή χρήση θα κρατάει μέρες και σε μένα το γραφικό του bluetooth είναι στην σωστή θέση στους κύκλους στο mi3 + note 4g

• Παράθεση από iAmLiakos: “1. Μετά το τελευταίο φλασάρισμα (4.12.26) παρατηρώ λίιιιγο μεγαλύτερη χρήση της Ram μετά απο καθαρισμό εφαρμογών (συνήθως 750mb free ενώ είχα συνηθίσει στα 800-830mb).” mi3w : μόλις το ανοίξεις , λίγο πάνω από 1gb , αργότερα τρέχουν οι εφαρμογές στην αυτόματη έναρξη κ.λ.π. κατεβαίνει ανάλογα στα π.χ. 800 mb ( edit : συνεχόμενα ποστ , τώρα τα είδα , merge) edit1 note 4g ; διαθέσιμη μνήμη ram , μόλις το ανοίξουμε έχει 1,2 gb , αργότερα 1,0 gb

• Παράθεση από jali: “Έχω το mi2 γινόταν μέχρι την 4.11.28 αυτόματα. Τώρα δεν έχει γίνει τπτ. Πως μπορω να βάλω την gtv 4.12.26 ? Τιθα χρειαστω; κάπου να δω τα βηματα εγκαταστάσεις ενα ενα” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…I-2-2S-GTV-4-12-26/#files τα βήματα Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi2/2S

• Γιώργο , τι εννοείς με το γραφικό ανίχνευσης bluetooth. ? βρίσκει το bluetooth

• Παράθεση από iAmLiakos: “Λοιπόν να πω 1-2 πραγματάκια που παρατήρησα. Δε γνωρίζω αν είναι όντως bugs απλά θέλω να τα αναφέρω για να τα συζητήσουμε. Αρχικά να αναφέρω πως χρησιμοποιούσα για λίγο καιρό την V6.1.2.0 που φλάσαρα απο εδώ. 1. Μετά το τελευταίο φλασάρισμα (4.12.26) παρατηρώ λίιιιγο μεγαλύτερη χρήση της Ram μετά απο καθαρισμό εφαρμογών (συνήθως 750mb free ενώ είχα συνηθίσει στα 800-830mb). 2. Είμαι μέσα σε μια εφαρμογή πχ WhatsApp και μου στέλνει κάποιος όσο είμαι μέσα στην εφαρμογή,βγά…

• Παράθεση από N_kos: “Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου αν κ τα έχω κάνει ήδη αυτά με τον updater. Πέρασα με boot recovery το ελληνικό ρομ και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σε δυνατότητα να μου φλασάρει επόμενο update. Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να φλασάρει νέο ρομ; το πρόβλημα με το chat heads το έλυσα με τον τρόπο που λες και όταν έκανα open chat head απο την εφαρμογή μέσα δουλέυει κανονικά. το προβλημά δημιουργήθηκε όταν πήγα να ανοίξω chat head από την μπάρα των notifications. Δεν ξέρω…

• Παράθεση από apollo_il: “καλησπέρα παιδια.που βρίσκουμε την προσθηκη που μπηκε στο τελευταιο update περι αυτοματου κλεισίματος κ ανοιγματος του τηλ?επισης την λειτουργια που η επιφανεια εργασιας γινεται μικροτερη κ αρα πιο βολικη για να την δοκιμασω ετσι από περιεργεια?” κοίταξε κι αυτά [New Feature] Automatic Shutdown and Bootup - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum [Wallpaper]+μπαταρία youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sTok68B_c60

• Παράθεση από N_kos: “Απλά είχα θέμα με το chat heads του messenger παρόλο που είχα δώσει το permission . κολούσε το σύστημα χωρίς να βγάλει τπτ στην οθόνη. Επίσεις στον OTA updater μου λέει ότι δεν υποστιρίζει τον kernel. και OTA Updater ID mi3w-wcdma ενώ έχω το ΜΙ4. Μπορείς να με βοηθήσεις πάνω σε αυτό;” το ότι δεν υποστιρίζει τον kernel , μην δίνεις σημασία, σε όλους το ίδιο λέει OTA Updater κάνε αυτό πρώτα Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu …

• Παράθεση από N_kos: “Θέλω να αλλάξω από την ελληνική rom στην stable της Xiomi. Θα χάσω τα αρχεία μου;” εννοείς την stable της Xiomi με Αγγλικά Κινέζικα , με Κινέζικες εφαρμογές με το mi recovery , που δεν είναι root ,που δεν θα έχεις το play store ........... αν φλασάρεις απο το Αναβάθμιση , τα δικά σου όχι , της Ελληνικής rom ναι αν θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση , θα χαθούν οι εφαρμογές σου , ρυθμίσεις απο τις ρυθμίσεις κάνε backup τις εφαρμογές σου πρόταση σε recovery , κάνε backup την Ελληνικ…