Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από spiv4kl: “Το update το περναμε χωρις καποιο wipe cache / data ή επιβαλεται το wipe?” έχεις την Ελληνική , οπότε από το Αναβάθμιση=updater , αν την περάσουμε απο cwm recovery κάνεις μόνο , ξέρεις wipe cache partition (άφοβα , δεν χάνεις τίποτα , καθαρίζεις την cache απο σκουπίδια) μετά advanced/wipe dalvik cache (άφοβα , δεν χάνεις τίποτα) Παράθεση από dfoust: “Παιδιά στο note 4g της γυναίκας μου έχω περάσει την προηγούμενη ελληνική όταν εμφανιστεί στο ota update η καινούργια πως την…
-
εκ πρώτης όψεως , καλή φαίνεται , κάνω καφεδάκι να την απολαύσω και τα λέμε σε λίγο @GR_Macedon , ξέχασα να προσθέσω και τον παραπάνω λόγο , καφεδάκι για να απολαύσω την νέα rom
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Ποιος ο λόγος να αναβαθμίσω κάτι το οποίο δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.” μήπως , γιατί η τεχνολογία εξελίσσεται συνέχεια!! μήπως , γιατί έχουμε ενημέρωση των data/miui/apks !! για να γίνεται καλύτερη με παρεμβάσεις μας !!! κατέβασα και εγκατέστησα την νέα Ελληνική
-
Αναβάθμιση συσκευών Redmi
ΜήνυμαΠαράθεση από DeKlaus: “οποιος μπορει να μου πει δυο πραγματα για να αλλαξω ρομ...backup, root κλπ κλπ και γενικα να μαθω δυο βασικα..” κατεβάζεις την rom απο το προηγούμενου ποστ την τοποθετείς στην καρτούλα αν στην επιφάνεια εργασίας του κινητού σου υπάρχει το updater στα tools , το τρέχεις επιλέγεις την rom , φλασάρει , επανεκκίνηση όταν εγκαταστήσεις την Ελληνική , θα είσαι root , θα μπορείς να κάνεις backup την rom , για να κάνεις backup τις επαφές σου Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου …
-
Antutu score από τα xiaomi
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαsanta τρελάνατε τα κινητά , το ένα αποτέλεσμα , καλύτερο από το άλλο santa
-
Παράθεση από annonnaki: “Μπράβο σε όλους. Μεγάλη επιτυχία. Να τα βλέπει η xiaomi να φέρει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για να ταίζει όλη την Ευρώπη. Εγώ έχω μετατραπεί σε reseller τους και όποιος βλέπει το mi3 μου θέλει να παραγγείλει. Τώρα περιμένω το πρώτο mi4. Χρόνια πολλά με υγεία.” είμαστε πολλοί , δεν φανήκαμε όλοι , στην επόμενη ψηφοφορία θα φανούμε όλοι και θα τρίβει τα μάτια της η Κυρία @Nanana με το καλό να έλθει το mi4 σου Χρόνια Πολλά με υγεία , ευτυχία , σε όλα τα μέλη της Κοιν…
-
Πρόβλημα με calendar στο mi3
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Andreas: “Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση... αυτά που λες τα έχω δοκιμάσει Clear data / Clear cache και restart κτλ. Θα δοκιμασω σημερα να ξεπερασω την ρομ. Να το κανω απ το Updater η απο το recovery ωστε να κανω και wipes απο εκει?” καλύτερα κάνε αυτό Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει. κάνε τον έλεγχο χωρίς να βάλεις εφαρμογές Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore)
-
Βράβευσαν τα σχόλια της ΠΛΑΚΑΣ...
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν παρατηρήσετε η κάλπη από κάτω ακόμη γράφει ψήφους.” Τόσα εκατομμύρια άνθρωποι , τόσες μέρες ψηφίζουν μια ψήφο παραπάνω έχουν από μας περιμένω με αγωνία την επόμενη , assaultrifle
-
Πρόβλημα με calendar στο mi3
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Andreas: “Καλώς σας βρήκα στο forum. Συγχαρητήρια για τη βοήθεια που προσφερετε. Συνεχίστε την καλή δουλειά... Έχω ενα προβλημα.Στο mi3 της κοπέλας μου δε δουλεύει το ημερολόγιο. Το ανοίγει κ σε 2 δευτερόλεπτα κλείνει απο μονο του κ βγάζει μνμ "calendar has stopped.Send report?" Το κιν φοράει την τελευταια ελληνική εκδοση 4.12.19 που κατεβασαμε απο εδώ. Τι κάνω???” ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>Ημερολόγιο=>καθαρισμός δεδομένων επανεκκίνηση Ανδρέα καλωσόρισες στην Κοινότητα edit αν δεν στρώσ…
-
Τώρα που μάθαμε να ψηφίζουμε , Στην επόμενη διεκδικούμε την πρωτιά Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαναι , είναι το πιο σίγουρο elta-courier.gr/mobile/search.html βάζεις το tracking number , και αποθηκεύεις την σελίδα (στους σελιδοδείκτες) , το link που θα έχουμε είναι όπως περιγράφετε στο πρώτο ποστ και αυτό 17track.net/en/ εντοπισμός πακέτου ,με το track number
-
Απορία σχετικα με το recovery
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “ΧΑΧΑΧΑ. Καλό. Μάλλον μεγάλη άγνοια έχω φίλε!!! Μεγάλη η χάρη μου δλδ. Αρχηγός!!!!!Να διαταζω κιόλας!!!” εδώ μέσα ναι γιαυτό λέω , ανοίξτε νέα θέματα με γενικό τίτλο , και να βάζετε όλες τις ερωτήσεις σας για να κρατήσουμε καθαρό το πιο σπουδαίο θέμα [GTV-4.12.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! όλοι εκεί γράφουμε edit (Αν πας το ποντίκι στο πρώτο ποστ σου , θα δεις δεξιά κάτω , το "Επεξεργασία" αν το πατήσεις μπαίνεις στο ποστ σου και …
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΣ' αυτό το θέμα που άνοιξες , θα κάνεις όλες τις ερωτήσεις , για να απαντάνε πολλοί εδώ έχεις "πλήρη δικαιώματα" είναι αποκλειστικά δικό σου τόπος , που αν θέλεις φιλοξενείς άλλες ερωτήσεις από άλλα μέλη πρέπει να σου ζητάν την άδεια για να ρωτήσουν κάτι με λίγα λόγια είσαι αρχηγός εδώ Βαγγέλη έχεις μεγάλη καρδιά οπότε θα φιλοξενείς και άλλες ερωτήσεις για το mi3w σε π.μ. σου είπα στο Αντικείμενο , γράψε γενικά , Ερωτήσεις για το mi3w για να κάνεις κι άλλες ερωτήσεις
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Σύμφωνοι για αλλη δουλεια το κατέβασα. Ψάχνοντας τους υποφακελους είδα αυτό. Να υποθέσω πως δεν έχω πρόβλημα!!” όχι δεν ψάχνεις εκτελείς πατάς μια φορά (όχι παρατεταμένα) το συμπιεσμένο αρχείο στο κινητό σου και επιλέγεις Αποσυμπίεση εδώ (μπορούσες να το κάνεις και στο κομπιούτερ σου και να μεταφέρεις μόνο το .apk αρχείο ) την εφαρμογή στην πρότεινα , γιατί κατέβασες κάποιο αρχείο συμπιεσμένο στο κινητό σου) σου έστειλα ένα συμπιεσμένο αρχείο , σε π.μ. , γράψε εδώ α…
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμανα τα πούμε εδώ ..... έβαλες το αρχείο της rom στο κινητό σου , απ ότι καταλαβαίνω τι θέλεις να κάνεις το αρχείο της rom ? δεν το αποσυμπιέζουμε την εφαρμογή ZArchiver , στην πρότεινα κάποτε , για να κάνεις αποσυμπίεση ένα αρχείο .zip , που μέσα έχει αρχείο .apk (το τρέχεις κάνει εγκατάσταση) το αρχείο της rom δεν το πειράζουμε , φλασάρουμε με τον πρώτο τρόπο γιατί έχεις την Ελληνική
-
Αγορά Κινητού
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από kaliakman: “Λοιπόν θα πάω για το mi3 τελικά .. Η ερώτηση είναι θα έχει πέσει σε επίπεδα mi3 η τιμη του 4 προς Γενάρη για να παραγγείλω τότε το 4 η να πάρω τώρα το 64 mi3???” Mi 3 η One Plus One έχω το mi3w 64ρι , ίσως να έπαιρνα το One Plus One (θα έβαζα miui rom) τι να πω γούστα είναι , αν δεν είχα το mi3w 64ρι , μάλλον θα το προτιμούσα (δοκιμασμένο)