Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Βοήθεια με browser και δεδομένα
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαπως ρυθμίζουμε το κινητό για internet και mms
-
Παράθεση από soulfreem: “Τελικα περασα οδηγους και το προβλημα ειναι οτι μολις βαζω το κινητο στο pc εμφανιζει για 2 δευτερολεπτα τους φακελους και κλεινει και μετα παλι τα ιδια καθε 2 δευτερολεπτα ερχεται και φευγει τι γινεται;” μάλλον κάτι με το καλώδιο , άλλαξε θήρα usb , κούνα το καλώδιο στην επαφή του κινητού κάνε επανεκκίνηση στον υπολογιστή σου και στο κινητό , άλλαξε καλώδιο
-
Παράθεση από paokara: “Γεια σας, αγορασα πριν μια βδομαδα το redmi note 4g. Μετα απο κανα δυο μερες αρχισε να μην αναγνωριζει την μπροστα καμερα ή οταν την αναγνωριζε και πηγαινα να βγαλω φωτο κρασαρε η καμερα κ εκλεινε. Εκανα εγκατασταση την νεα ρομ που βγηκε προσφατα μπας και λυθει το προβλημα αλλα παλι το ιδιο. Γνωριζει κανεις τι φταιει και τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?” φίλε , το κάνεις πακέτο και το στέλνεις στον πωλητή , αφού επικοινωνήσεις μαζί του , είναι θέμα hardware και είναι σ…
-
Παράθεση από zenith: “Να ρωτησω κατι? Γιατι δεν υπαρχει ξεχωριστο thread για τις αναβαθμισεις ξεχωριστα? Καλα Χριστουγεννα με Υγεια” Καλά Χριστούγενα σε όλους ξεχωριστό είναι αλλά οι περισσότεροι από μας γράφουμε και εδώ , χωρίς να έχουν σχέση αυτά που γράφουμε καθαρά με την rom εδώ θα έπρεπε να γράφουμε απορίες και οτιδήποτε άλλο xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/31-XIAOMI-MIUI/ διαλέγοντας συσκευή downloads για όλες τις συσκευές xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/ κ…
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Βεδουίνος: “Εγω δεν βαζω να χιονιζει γιατι δεν εχω μετα να αναψω καλοριφερ...το πετρελαιο κοστιζει χαχαχαχα λολ...” καλό , πως μας κατάντησαν , δεν κάνουμε μια κυβέρνηση , με όλα τα μέλη της Κοινότητάς μας !! , σε παγκόσμια κατάταξη ήλθαμε τρίτοι , πανελλαδικά δεν θα έχουμε την πρωτιά ?? santa ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , με υγεία , ευτυχία και ότι ποθεί ο καθένας μας santa
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ευχαριστώ tora33 χρόνια πολλά με υγεία.” χρόνια πολλά σε σένα , στην Κοινότητά μας (για να κάνουμε το χόμπι μας ) και σόλο τον κόσμο
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Χρόνια πολλά το link που λέει πως γίνεται η εγκατάσταση ενός θέματος? Σας παρακαλώ, ευχαριστώ.” Χρόνια Πολλά , με Υγεία Οδηγός Εγκατάστασης και Διαγραφής Θέματος (Theme) από εξωτερική πηγή
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια πολλά , υγεία ευτυχία , καλές γιορτές να έχουμε και επιτυχίες στην Κοινότητα Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου
-
Τρέχουμε μια εφαρμογή που θέλει δικαιώματα root , π.χ.. το titanium backup , Δεν τρέχει σωστά Miui v6 :Κέντρο ενεργειών / Δικαιώματα / Προνόμια Root / την βλέπουμε την τσεκάρουμε , μετά τρέχει σωστά Δεν χρειάζεται το SU στην V6 (εγώ χρησιμοποιώ το supersu) Miui v5 : security=>Permission=>Manage root permissions=> επιλέγουμε την εφαρμογή (αυτά από το zopo με Miui v5) χρειάζεται το supesu μόνο για το titanium backup στην V5 , όχι στις άλλες rooted εφαρμογές
-
Παράθεση από daplum: “41250 antutu μετα την τελευταια αναβάθμιση....στο mi3w....respect!!!” όποιος θέλει , βάζει screenshot εδώ Antutu score από τα xiaomi και θα πάρει μετάλλιο Antutu , από τον Admin
-
@c3250nik , όλες οι Ελληνικές roms είναι rooted , γιατί να βάλουμε το Super User η supersu (καλύτερα) , δεν χρειάζονται όταν βάλουμε μια εφαρμογή που χρειάζεται να πάρει δικαιώματα root τα δίνει η rom αν βάλουμε το π.χ. το supersu , θα πάρει δικαιώματα από την rom και όλες οι επόμενες εφαρμογές που χρειάζονται δικαιώματα , θα τα παίρνουν από το supersu υπερβολή εγώ το κάνω σε δυο κινητά με miui V6 , γιατί το θέλει το titanium backup (αν και δουλεύει και χωρίς το supersu)
-
Είμαστε Τρίτοι στον κόσμο , (Αργυρό μετάλλιο ) Το φιλότιμο , η οικογένεια , η φιλία , η αγωνιστικότητα του Έλληνα δεν παίζονται Μπορούσαμε άνετα να είμαστε πρώτοι , αλλά πολλοί προσπάθησαν να ψηφίσουν και δεν τους άφησε το σύστημα γιατί δεν είχαν τα 25 Credits , ενοχλήθηκαν , δεν ξαναμπήκαν στην διαδικασία να προσπαθήσουν , ……….. (μιλάω για τα μέλη που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή , γι’ αυτούς που κατεβάζουν μόνο την rom) Ας χαρούμε την τιμητική τρίτη θέση στον κόσμο (αργυρό μετάλλιο , δεν είναι κ…
-
@mike-doc , @kaplaz , ναι δουλεύουν σωστά Κάθε βδομάδα και καλύτερη γίνεται η Ελληνική rom Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk