Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
χαμός γίνεται , κι εγώ έπεσα θύμα κλοπής μου ήλθε απο paypal ότι έκανα τρις αγορές παιχνιδιών των 99 ευρώ ήταν πριν λίγο καιρό που μπήκαν στο ebay και "έκλεψαν" τους κωδικούς των χρηστών το paypal μου απάντησε ότι εγώ έκανα τις αγορές και δεν μπορεί να κάνει κάτι πήρα τηλέφωνο στην Πειραιώς και σε 3 μήνες (αν θυμάμαι καλά) ήλθαν πίσω τα λεφτά
-
με πεπιεσμένο αέρα (υπάρχει και σε κουτί) φύσηξαν κάποιοι στην τρύπα του ακουστικού , έφυγε η σκόνη και λένε ότι έφτιαξε δεν το διασταυρώσαμε όμως στο φόρουμ μας
-
Πρόβλημα με λίστα κλήσεων
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από parperisdimitris: “καλημέρα , σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση , εγκατέστησα την 4.12.19 , η λίστα κλήσεων ενημερώνεται κανονικά αλλά το bluetooth και τα ακουστικά δεν λειτουργούν σωστά , ο συνομιλητής δεν με ακούει καθαρά , έχει πολλά σπασίματα ο ήχος .” έκανα μερικές κλήσεις με τα ακουστικά εγώ ακούω πεντακάθαρα και δυνατά, σχεδόν το ίδιο και ο συνομιλητής , αλλά από το βάθος ακούει με χαμηλή ένταση την φωνή του σαν αντίλαλο , τον είπα να κάνει μείωση θορύβου (έχει το galaxy…
-
Παράθεση από caeser: “ Καλημέρα! Η εφαρμογή "Μουσική" δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Δουλεύει κανονικότατα. Το πρόβλημα όμως είναι με το Spotify, όπου κολλάει όλο το σύστημα και φυσικά έκανα και επανεκκίνηση. Βασικά επανεκκίνηση κάνει κάποιος, θέλει δεν θέλει, αλλιώς δεν μπορεί να επανέλθει, ακόμα και μετά το καθαρισμό. Σίγουρα μιλάμε για κάποιο bug στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Απ'ότι βλέπω επιλήφθηκε του θέματος ο Admin... Για να δούμε...” καλημέρα ναι το είδα εχθές
-
Παράθεση από spartakos: “Με ζορισε αλλα τα καταφερα. assaultrifle” άρα θα υπάρχουν πολλά μέλη της Κοινότητας που θέλουν αλλά ίσως δεν τα κατάφεραν να κάνουν εγγραφή στο site αν κάνουμε εγγραφή με τον αριθμό τηλεφώνου μας (με email πιο εύκολα) , Επιλέγουμε Ελλάδα για να πάρει το σύστημα το +30 στο sigh in , το τηλέφωνο θα το δώσουμε έτσι +3069............
-
χρειάζεται να έχεις 25 Credits μπες π.χ. εδώ και γράψε Thanks - Convince me to use Android/MIUI! What will your answer be ? - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum [MIUI BETA TEAM]Enable Cool features In Android chrome - Part 2 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum η διάλεξε κάποιο απο εδώ General - Xiaomi MIUI Official Forum μετά θα σε αφήσει να ψηφίσεις αν και έχεις 30 Credits και θα έπρεπε να μπορείς να ψηφίσεις
-
Ενημερωτικό email
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαόλοι το πήραμε , μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά ,
-
Παράθεση από c3250nik: “Ρε παιδια εχω λογαριασμο αλλα επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα πως μπορω να ψηφισω ????για δωστε τα φωτα σας .....” κοίταξε την υπογραφή μου , αν δεν τα καταφέρεις , πες μας γράφεις π,χ, 18. MIUI Greece και πας πιο ψηλά στην σελίδα τους και επιλέγεις το 18. MIUI Greece
-
Παράθεση από caeser: “Δυστυχώς δεν γίνεται κάτι με τον καθαρισμό. Το μήνυμα που βγάζει είναι, "η διαδικασία com.androind.systemui έχει σταματήσει να λειτουργεί"” επανεκκίνηση Απο την εφαρμογή μουσική ? σε μένα πάει καλά , κατεβάζω και την μπάρα
-
Παράθεση από mike-doc: “Βρήκα ένα bug στην καινούργια έκδοση. Όταν ακούω μουσική είτε από Spotify είτε από το musixmatch και κατεβάσω τη statusbar, τότε κρασάρει όλο το σύστημα και απαιτείται επανεκκίνηση.. Συγκεκριμένα μου λέει κάτι μέσα στις άκρες ότι το Android system σταμάτησε να λειτουργεί ή κάτι τέτοιο. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;” κάνε καθαρισμό τις δύο εφαρμογές απο την εφαρμογή Μουσική είναι εντάξει
-
Admin το email λέει Σε 2 μέρες από τώρα λήγει ο διαγωνισμός για το Καλύτερο MIUI FAN Site από όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ κοντά στην παραμονή μας στην τριάδα των δώρων.. Διαβάστε τα παρακάτω εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5404 και όσοι δεν ψηφίσατε, μπορείτε να το κάνετε εύκολα ακολουθώντας τις διαδικασίες που περιγράφονται.. το link είναι σωστό ??
-
και τα τρία emails ήλθαν μια χαρά contact@xiaomi-miui.gr Η κοινότητά μας παλεύει για κατάταξη.................... Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014
-
Παράθεση από panosX: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ. ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ :D” Να είσαι καλά , μην ξεχάσεις να ψηφίσεις Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014
-
Παράθεση από panosX: “ΟΤΑΝ ΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΒΙΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ Ή ΜΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ(Π.Χ. search ΣΤΟ GOOGLE), ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Ή ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ Ο ΑΛΛΟΣ. ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ PROXIMITY SENSOR, TO ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΟ, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ROOTARE ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ROM. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΤΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟ Π…
-
Παράθεση από vaggelis xania: “Χαχαχαχαχχα. Καλό Γιώργη. Μέχρι του χρονου να παλευα δε θα κανα πράμα. Άλλος ψήφισε για μένα....με εξουσιοδότηση!!!Λες να ψήφισε τους εχθρούς???χαχαχαχα” όχι , ελέγχθηκες santa santa santa
-
Παράθεση από apollo_il: “μια ψηφος κ από εμενα!Apollo_il.” μπράβο , πες το και σε γνωστούς σου , που έχουν κομπιούτερ η κινητό , αρκεί να αγαπάνε την Κοινότητά μας Η εγγραφή στο φόρουμ μας , είναι δύναμη για την Κοινότητά μας