Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
τα κατάφερες , Βαγγέλη Παράθεση από MIUI_ART: “Για να μπορέσετε και εσείς να ψηφίσετε αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, κάνετε τα παρακάτω βήματα... Πηγαίνετε ΕΔΩ => account.xiaomi.com/pass/regist…2C&sid=miuibbs&_locale=en Δημιουργείτε λογαριασμό, και μετά κάνετε καμιά 3-4 post του τύπου thanks very much, ώστε να αποκτήσετε 25 Credits και να μπορείτε να ψηφίσετε. Μετά, πάτε εδώ => 2014 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum και ψηφίσετε …
-
Πρόβλημα με λίστα κλήσεων
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμααπο τις ρυθμίσεις / εφαρμογές / επαφές και πληκτρολόγιο / καθαρισμός δεδομένων , μπας και στρώσει βάλε την τελευταία Ελληνική xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-MI-3-GTV-4-12-19/#files η από εδώ xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/ μ αυτόν τον τρόπο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) εάν δεν τα έκανες επιλέγεις settings(ρυθμίσεις)/security(ασφάλεια & απόρρητο)/και ενεργοποιείς το unknown source (άγνωστες πηγές) μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στείλαμε και άλλο εχθές. Μπορεί αν έχεις Gmail να στο έβαλε αυτόματα στις προσφορές (Promotions). Το κακό είναι πως με τα μαζικά e-mails υπάρχει κίνδυνος να χαρακτηριστεί το mail μας ως Spammer και να το μπλοκάρει.” ενημερωτικά , δεν πήρα το τρίτο email (ούτε στα spam ήταν), ίσως πολλοί να μην το έλαβαν
-
Παράθεση από mass22: “Έκανα αλλά δεν φτιάχνει” αν δε τα έκανες Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Αυτόματη Έναρξη. βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις και την επιλέγεις Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Δικαιώματα/πατάς στην εφαρμογή/Popup notifications ρυθμίσεις/γραμμή κατάστασης/ έχει ρυθμίσεις όπως π.χ. Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης, προβολή ειδοπ.screenshot κ.λ.π.
-
πολύ καλά είμαστε , αλλά μόνο 213 ψήφους ? πίστευα ότι θα είμαστε πάνω από 600 και θα συνεχίζαμε Οι Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής !!!! έστω , μια ειδοποίηση στα μέλη μας μια μέρα πριν την λήξη .......
-
Παράθεση από gialaftis: “Γεια σας,εγω παιδια δε μπορω να σεταρω τον hotmail λογαριασμο μου.Γιατι?στο ΜΙ3W. ” αφαίρεσε τον λογαριασμό google και δημιούργησέ τον πάλι Ρυθμίσεις=>΄Όλα=> Google=> πατάς στον λογαριασμό@gmail.com=> (χαμηλά) , Περισσότερα=> Αφαίρεση λογαριασμού edit τα παραπάνω για το gmail για το hotmail , σβήσε τα δεδομένα του , ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>......
-
Παράθεση από caeser: “Μήνυμα 2171 Attachment (ID: 2620)” Παράθεση από ev3rflow: “#2251 mirechtheion_zpsd0a0ad22.png” μπράβο σας , Αρχαίος και Νεοελληνικός ρυθμός της MIUI
-
Παράθεση από K4rMa: “Σαν να έγινε πio smooth το δεξι-αριστερα η είναι η Ίδεα μ” ναι έγινε , κάθε εβδομάδα και καλύτερη
-
Παράθεση από vaggelis xania: “Μπορεί να μου.πει κάποιος παρέα ΓΤ δε μ έρχονται ενημερωσεις εισερχόμενων e mail? Στη γραμμή ειδοποίησης?? Καποτε μου ερχόταν κ με ήχο. Τι έχω κανει?” δοκίμασε τα παρακάτω για τις ρυθμίσεις στην v6 Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Αυτόματη Έναρξη. βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις και την επιλέγεις Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Δικαιώματα/πατάς στην εφαρμογή/Popup notifications ρυθμίσεις/γραμμή κατάστασης/ έχει ρυθμίσεις όπως π.χ. Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης, προβολή ε…
-
δεύτερη κάρτα sim hellas2014 2014 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Page216 - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum
-
σε πολύ καλή θέση είμαστε , αλλά δεν ψηφίσαμε πολλοί , μόνο 191 άτομα !!!! , τι δεν κάνουμε σωστά !! , γιατί δεν πείστηκαν όλα τα μέλη μας να ψηφίσουν !!! τι δεν κατάλαβαν ??? Σηκωθείτε από καναπέδες, πολυθρόνες, ντιβάνια… 4gi00h.jpg όποιος μπορεί , να αναφέρει τον διαγωνισμό σε άλλα sites , φίλους , γνωστούς , αν έχουμε πολλές κάρτες sim με διαφορετικό αριθμό , ας ψηφίσουν γυναίκα , παιδιά (τώρα που το είπα , έχω 2 κάρτες sim με διαφορετικό αριθμό ) Σάββατο σήμερα , όποιος πάει για καφέ και δει…
-
Παράθεση από spiv4kl: “Οι ειδοποιησεις σε facebook και άλλες διαφορες εφαρμογες τρίτων λειτουργουν;” το yahoo και το viber ναι (τα έχω στην αυτόματη έναρξη)
-
εχθές , την κατέβασα ολόκληρη και με το Αναβάθμιση την φλάσαρα Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014
-
Δοκιμαστό Poll
tora33 - - Test Corner
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αυτή είναι μία δοκιμή και δε χρειάζετε να απαντήσετε.....” δεν θα απαντήσουμε , δεν θα ψηφίσουμε ας το βάλω κι αυτό εδώ , γιατί προβλέπω μεγάλη συμμετοχή στο Δοκιμαστικό Poll Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014
-
ON topic όχι βλέπουμε την ψηφοφορία
-
βρίσκει την τοποθεσία μας και με data δεδομένα , χωρίς wifi και gps
-
Παράθεση από mass22: “Δεν έχει κολλήματα πουθενά όπως έχει η 4.12.12 ;-)” δεν έχω κολλήματα , τρέχει σαν νεράκι Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014