Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
mi3w , GTV-4.12.19 , πολύ καλή φαίνεται 2958u2s.png ipxkyw.png 23lzc4j.png
-
Παράθεση από antreas7tri: “Ευχαριστώ πολυ για την ενημερωση... θελω να δω και τις εκδοσεις που θα βγαλει τωρα για fdd lte δυκτιο. ξερεις αν η συγκεκριμενη που εχει βγει τωρα, υποστηριζει ελληνικο δυκτιο 4g?” ναι υποστηρίζει αν θυμάμαι καλά , 1800MHz , είναι το 4G/lte στην Ελλάδα 4G: TDD-LTE : 2570-2620 / 1880-1920 / 2300-2400 4G: FDD-LTE : BAND1/BAND3(2100/1800MHz)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν πετύχουμε συμμετοχή όπως αυτή στον δικό μας διαγωνισμό, θα παραμιλάνε για πολύ καιρό ακόμη...” να γίνουν προτάσεις π.χ. κάθε μέρα μέχρι να τελειώσει ο διαγωνισμός να στέλνονται emails στα μέλη μας στα emails να προστεθεί μπορούν να ψηφίζουν στον διαγωνισμό και γνωστά σας άτομα , αρκεί .................... και θα μπουν στην κλήρωση ........... να φαίνεται καλά το : Τα δώρα που θα κερδίσουμε θα μοιραστούν μετά από κλήρωση σε όσους από εσάς λάβουν μέρος στην ψηφοφορία.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια Πολλά , Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας υπάρχουν πολλά δωρεάν Χριστουγεννιάτικα θέματα Θέματα=>Μείγμα=>Αρχική οθόνη=>Δωρεάν=>πάνω δεξιά στον μεγεθυντικό φακό=>γράφουμε Christmas=>επιλέγουμε
-
Χριστουγεννιάτικα θέματα
ΜήνυμαΧριστουγεννιάτικα δωρεάν Θέματα=>Μείγμα=>Αρχική οθόνη=>Δωρεάν=>πάνω δεξιά στον μεγεθυντικό φακό=>γράφουμε Christmas=>επιλέγουμε 2i8eyyw.png 5dng2s.png wqrnfk.png 281510l.png
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Astrolabe: “Για τη δυναμικότητα της χώρας μας, πιστεύω τα πάμε αρκετά καλά!!!” Αν πάρεις σα δεδομένο πως για τον διαγωνισμό που κάναμε για τα δωράκια μας, είχαμε 506 συμμετοχές, θα έλεγα το αντίθετο. Μπορούμε σαφώς και πολύ καλύτερα, αλλά το πρόβλημα ίσως είναι πως αρκετοί δεν έχουν κάνει ακόμη λογαριασμό στο en.miui.com” ειπώθηκε λίγοι ψηφίσαμε , 130 άτομα μόνο, πολλοί κάνουν εγγραφή και δεν μπορούν να ψηφίσουν γιατί δεν έχουν Credits ίσως δεν ειπώθηκε να στ…
-
Παράθεση από georgeTB: “Ερώτηση νο.1: Απο ΟΤΑ πατώντας αναβάθμιση χάνουμε τα δεδομένα μας? και νο.2: Η κάμερα σε εσάς κάνει ήχο όταν τραβάτε φωτογραφία? Εμένα δεν κάνει ανεξάρτητα από την ρύθμιση που έχω επιλέξει! Μήπως φτιάχνει με το Lenovo Super Camera? Έχει κανένας link για αυτήν?” όχι , δεν χάνουμε τίποτα , αν εννοείς από την εφαρμογή ota updater (αυτό εννοείς) αν έχεις την Ελληνική, το update το κάνουμε μόνο από την εφαρμογή ota updater , και όχι από το updater=Αναβάθμιση Αν κάνουμε αυτόματ…
-
Παράθεση από Mailman: “Αν και έμεινα χωρίς Mi τηλέφωνο αφού μου το κλέψανε 2 μέρες αφού το πήρα το Μι3, μπόρεσα να κάνω λογαριασμό στο en.miui.com αλλά για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα δεν μπορώ να ψηφίσω. ;(” γράψε κάτι στο ποστ π.χ. MIUI Greece και μετά θα μπορέσεις ,
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπήκε και το FYROM στην θέση του επιτέλους !! ;) Άντε βρε παιδιά, κάντε τώρα ένα ομαδικό NTOY ... hail ” Αυτά μ αρέσουν 27. MIUI FYROM και όχι Μακεδονία (έχουν γεμίσει τις πλατείες τους με σημερινά αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου) ............
-
Παράθεση από xristosan: “δεν συνδεεται με τιποτα στο λογαριασμο μου google κατα την πλοηγηση στο ιντερνετ, γιατι?” αφαίρεσε τον λογαριασμό google και δημιούργησέ τον πάλι
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Έχω αυτά τα pistons στην βελτίωση ήχου έχω τσεκάρει την βασική έκδοση είναι σωστό?Original XIAOMI Piston Earphones for xiaomi Note / Xiaomi Red rice /REDMI / Xiaomi 2A/ xiaomi Mi2S/ xiaomi M3 / hign quality universal Headset -To2c.com” εγώ το έχω στο Piston 2 , δεν δοκίμασα τις άλλες επιλογές Παράθεση από spideman3: “Vaggelis Xania εγώ πλέον είμαι οκ. Δεν ξέρω τι έγινε διόρθωσαν το bugs τα παιδιά? είχα σκουπίδια και με το φορμάτ κσι πέρασα την rom 4.12.12? ειλικρινά δεν …
-
Πρόβλημα με εγγύηση!
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμααν δεν είναι στην εγγύηση κοίταξε κι εδώ με το ίδιο πρόβλημα Άσχημα σπασμένη οθόνη Xiaomi m3w service Σπασμένη οθόνη Mi3w Σπασιμο οθονης σε mi3 Έσπασα την οθόνη του Mi3 μου Xiaomi mi3w σπασμενο digitizer υπάρχουν πολλά ακόμη στο φόρουμ μας
-
Παράθεση από StasCo: “καλησπερα στο community! Η ερωτηση ειναι η εξης... Τι απο τα 2 αξιζει καλυτερα? Εχω διαβασει στο φορουμ οτι η Lollipop παει αρκετα γρηγορα αλλα σιγουρα τις σημαντικες διαφορες δεν τις γνωριζω... Μπορειτε να δωσετε τα φωτα σας? Ευχαριστω εκ των προτερων! :)” υπάρχει οδηγός Αndroid 5 (Lollipop) για τις Mi-3W & Mi-4 συσκευές κάνε εκεί ερωτήσεις για να τις έχουμε μαζεμένες
-
Πρόβλημα με εγγύηση!
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spysot: “Η οθόνη του Mi3 που έχω, ξαφνικά απέκτησε ένα κίτρινο σημάδι - μουτζούρα. Διάβασα οτι ειναι συχνό φαινόμενο γενικά στις lcd οθόνες. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: έχω χάσει την απόδειξη από όπου πήρα το κινητό. Απ όσο ξέρω αυτή είναι η εγγύηση... Μπορώ να κάνω κάτι ή απλά πληρώνω για νέα οθόνη?” δεν χρειάζεται η απόδειξη για να έχεις εγγύηση , νομίζω αυτό δεν είναι στην εγγύηση , επικοινώνησε με τον πωλητή σου έγιναν πολλές συζητήσεις στο φόρουμ μας γιαυτό το θέμα για οθόνη…
-
xiaomi mi4
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Βεδουίνος: “Σε ευχαριστω για την απαντηση... Τα θεωρητικα βεβαια λιγο-πολυ τα γνωριζω απο τα "χαρτια(specs)" των κινητων.Θελω ομως πιο πολυ να ρωτησω,να μαθω αν στην καθημερινοτητα,εχει τοση μεγαλη διαφορά στην χρηση ενα Mi3 απο ενα Mi4...πχ εσυ που εισαι κατοχος Mi3w θα το αλλαζες για ενα Mi4 ή οχι;...Μη μου πεις για προτεραιοτητες καθενος.Σαφως και θα εχεις δικιο αλλά ρωταω σαν συσκευες συγκριτικα εαν αξιζουν τοσο ωστε να μην παω σε Mi3w αλλά σε Mi4...αν κατι στο Mi3 δηλαδη σε χαλ…
-
Παράθεση από Maronbil: “Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω ανάκτηση του κωδικού μου στον λογαριασμό MI. Αφού βάλω τον αριθμό του κινητού μου, παταω εκεί που λέει <<Ξεχάσατε τον κωδικό σας; >> μετα ξανα τον αριθμο και next και με παει σε σελιδα του MI Account – Manual verification. Εκει μου ζηταει ξανα τον αριθμο του κινητου μου και παταω το send verification SMS και μετα θελει να βαλω τον κωδικο cacha (με τα μπερδεμενα γραμματα). Εκει είναι που δεν ξερω τι να κανω, μου γραφει <<Ph…
-
@tom222 , το δίνω MIUI ROM for Samsung Galaxy Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και κοιτάω τα παραπάνω ποστ
-
xiaomi mi4
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Βεδουίνος: “Και μιας και ειναι σχετικο το θεμα...να ρωτησω γιατι με απασχολει ΑΜΕΣΑ. Αναμεσα σε Mi3w & Mi4 ποια συσκευη θεωρει καποιος καλυτερη αγορα;Δηλαδη τι ειναι αυτο που ΔΕΝ εχει ενα Mi3 και υπερεχει ενα Μi4;... Να πω πώς το σκεφτομαι...Θεωρω οτι ενα Mi3w 64GB(επειδη δεν παιρνει εσωτερικη SD)θα ηταν η Α'επιλογη μου σημερα...ομως βλεποντας στην αγορα το "επομενο"Mi4 ειμαι σε σκεψεις...και καπου εδω μπαινει το παραπανω ερωτημα...δηλαδη γιατι θα "πρεπει" να προτιμησω ενα Mi4 αντι …