Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από tom222: “καλησπερα παιδια θελω τη βοηθεια σας πως μπορω να περασω miui στο samsung galaxy note2 n7000?” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/176-SAMSUNG-GALAXY-NOTE/ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…UNG-GALAXY-NOTE-GT-N7000/ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…77-Samsung-Galaxy-Note-2/ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…180-Samsung-Note-2-N7105/ το δεύτερο

• τα κατεβάζουμε και τα εγκαθιστούμε 1. root en.miui.com/forum.php?mod=atta…xMDh8MjM0NzcxODQxfDY5MjU4 και το supersu https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=el 2. Kernel en.miui.com/forum.php?mod=atta…xMDh8MjM0NzcxODQxfDY5MjU4 1. φλασάραμε την rom 2. φλασάρουμε το kernel.zip 3. φλασάρουμε το mi3w-5.0root.zip 4. επανεκκίνηση 5. φλασάρουμε τα lollipop gapps. (το κάναμε) 6. εγκατάσταση το supersu 7. επανεκκίνηση για να είμαστε προγραμματιστές ρυθμίσεις=>σχετικά με το τηλ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “O tora33 σου κάνει σωστές υποδείξεις μη γνωρίζοντας και αυτός την αλλαγή που έγινε...” το ένα note 4g είναι για service και το άλλο ΄ξέμεινε στα ελτα , το περιμένω Ελπίδα , όλα όσα έκανες στο κινητό σου ήταν μια εμπειρία , αν και τα ήξερες (αετίνα έγινες) , με λίγη συμμετοχή θα αρχίσουν να έρχονται και τα μετάλια ψήφισες ? μην ξεχνιόμαστε Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014 Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014

• Παράθεση από aleksgiab: “1.Δεν μπορώ να περάσω τον Gmail λογαριασμό... 2.δεν έχω επιτυχία στην lollipop.... 3. Μπλοκάρει το πλήκτρολογιο και στα 2...” τις έβαλα πάλι 1. στο screenshot 1 , πατάμε στο "εισαγάγετε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μετά το password 3. δεν μπλοκάρει το πληκτρολόγιο Παράθεση από aleksgiab: “Root στην lollipop πως κάνουμε;;;” δεν ξέρω , δεν το έψαξα

• έχασα την Lollipop , για να απαντήσω εδώ [GTV-4.12.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! σε 20 λεπτά περίπου θα κάνω την διαδικασία πάλι

• Παράθεση από elpida_andr: “Τα ιδια!! Κάτι κάνω λάθος δεν μπορεί... Αλλά τα βήματα τα κάνω όπως μου γράφεις! Μου φαίνεται θ αρχίσω να το κλαιω το κινητό!” κάνε τον τρίτο τρόπο , και μετά την Ελληνική Ελπίδα τώρα είδα σε ποιο θέμα είμαστε τα off topic μας , καλό είναι να μεταφερθούν στο δικό σου θέμα Redmi Note 4G LTE Βοήθεια! αν δεν θυμάσαι τον τρίτο τρόπο , θα τα πούμε να το αναφαίρεις στο δικό σου θέμα ,

• Παράθεση από elpida_andr: “Τιποτα, τα εκανα ολα και παλι τα ιδια, εχει μεσα ολες τις γλωσσες κλπ... Μπερδεμα” ρυθμίσεις=>πρόσθετες ρυθμίσεις (τις δεύτερες)=>Αντίγραφα & επαναφορά=>επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων=>με διαγραφή εφαρμογών και διαγραφή εσωτερικού χώρου , θα πάει σε recovery =>κάνεις τα wipes και τα τρία=>install zip=>choose zip from sdcard=>0=>επιλέγεις την Ελληνική=>system=>yes=>go back=>reboot=>yes-fix root τώρα το έκανα χωρίς να σβήσω τις εφαρμογές μόνο διαγραφή εσωτερικού χώρου…

• "βρε" δάσκαλε , έχεις και εμπειρία , μας λες μια πρόταση χωρίς να λες τι έκανες και μας "δένεις τα στόμα" για απαντήσεις με TrueDualBoot , το προσπαθείς ? τι έκανες !!!! σε ποιο βήμα μπερδεύτηκες ? σε ποια κατάσταση είναι τώρα το κινητό !!! ,

• Παράθεση από makymro: “25 credits πρεπει να εχεις για να μπορεσεις να ψηφισεις. Και εγω σημερα εκανα λογαριασμο και μπηκα και εκανα μερικα ποσταρισματα και πολυ συντομα εγινα senior και ετσι ψηφισα!” χρήσιμο και αυτό για όποιον θα κάνει τώρα εγγραφή στο 2014 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum

• γιατί δεν τα κατάφερες !!! που κολλάς ?

• Παράθεση από makymro: “Πολυ ομορφο θεμα! Ειναι για V5 ή για V6 ή κανει και για τις δυο?” νομίζω διάβασα ότι είναι και για τα δύο , υπάρχουν πολλά με γυναικεία γλυκά χρώματα

• ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από zenith: “Ευχαριστω. τωρα καθε φορα που θα συγχρονισω τις επαφες με google θα πρεπει να κανω το ιδιο πραγμα?” δεν χρειάζεται κάτι άλλο , κάνε συγχρονισμό : (ρυθμίσεις=>Ολα=>google=>περισσότερα (κάτω)=>συγχρονισμός τώρα) ήδη οι εφαρμογές σου είναι στο gmail με το +30 αν ανοίξεις τον υπολογιστή σου στο gmail στις επαφές σου θα τις δεις διορθωμένες

• @elpida_andr , έχεις τώρα μπερδεμένη rom , πρέπει να κάνεις wipe data/factory reset , wipe cache partition , και advanced/wipe dalvik cache για να στρώσει και περνάς την Ελληνική (choose zip from sd card ) τα ξέρεις αυτά η κάνε αυτό Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει. όποιο σου είναι πιο εύκολο πριν απ όλα backup τις εφαρμογές σου

• ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από zenith: “γεια σας Στα μηνυματα (SMS) αλλοτε εμφανιζει τον αριθμο του κινητου και αλλοτε το ονομα πως μπορω να επιλεξω να εμφανιζεται μονο το ονοματεπωνυμο αυτου που εστειλε το μηνυμα (εφοσον βεβαια υπαρχει στον τηλ. καταλογο)? ευχαριστω” έχεις την Ελληνική , τρέχεις την εφαρμογή Number Fixer στην επιφάνεια εργασίας Πατάμε το Προσθήκη κωδικού περιοχής/χώρας , βάζουμε 10 (όλοι οι τηλεφωνικοί μας αριθμοί έχουν 10 ψηφία) κωδικός περιοχής για πρόθεση , βάζουμε το +30 (το + είναι αριστερά…

• @elpida_andr η όποιος έχει την Ελληνική μην ξεχνάμε ότι update κάνουμε μόνο από την εφαρμογή ota updater , και όχι από το updater=Αναβάθμιση , (σου ήλθε αναβάθμιση της rom και το έκανες μάλλον) Αν κάνουμε αυτόματη αναβάθμιση , θα μπει η αναβάθμιση της multi στην Ελληνική που έχουμε και θα γίνει "μπάχαλο" για να αποφύγουμε το αυτόματο update , κάνουμε : Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνουμε τον διακόπτη της αυ…

• Παράθεση από maddoctor: “Το έχω ποστάρει στο θέμα του Mi3/Mi4, Note 4G στο myphone και ελπίζω να βοηθήσουν από εκεί,” γράφω κι εγώ , έπιασα και τα Xiaomi Red Rice (Hongmi) , και Xiaomi Redmi / Hongmi 1s , (όταν αλλάξουν σελίδα κάνε κι εσύ αναφορά (Λοιπά κινητά τηλέφωνα)) φτάσαμε στους 54 ψήφους

• off topic τώρα έχουμε άλλον διαγωνισμό - ψηφοφορία Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014

• όλοι ψηφίζουμε και το γνωστοποιούμε σε φίλους και sites (έλαβα μέρος και στην πρώτη ψηφοφορία , χωρίς να έχω ακόμη το κινητό , το περίμενα ,απλά γιατί ήθελα να ψηφίσω Ελλάδα σε μια προσπάθεια που έτυχε να είναι της της xiaomi-miui.gr τώρα ψηφίζω για δύο λόγους , γιατί μ αρέσει η Κοινότητά μας , και για να ακουστεί η μικρή σε πληθυσμό Ελλάδα μας ) σε οπουδήποτε διαγωνισμό που παίρνει μέρος η Ελλάδα μας , καλό είναι να δείχνουμε την παρουσία μας Γνωστό : Όταν είναι ενωμένος ο Λαός μας κάνει θαύματ…

• off topic προς όλους , αν και όλοι το ξέρετε κοιτάξτε εδώ Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014 ψηφίζουμε την Κοινότητά μας : 18. MIUI Greece Θα πρέπει η Κοινότητά μας να βγει ισχυρή , για να μας υπολογίζουν , είμαστε τέταρτοι και αν η Κοινότητά μας καταφέρει να αλλάξει το όνομα της Μακεδονία μας απο την Κοινότητα της Fyrom , θα είναι διπλή χαρά Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2014 δεν απαντάμε εδώ , αλλά στο αντίστοιχο θέμα