Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• πολύ καλή κίνηση από τον Moderator @kok8 και σε σένα μπράβο Γιώργο (το τρίτο μου μπράβο στο θέμα , όλα τα παιδιά στην Κοινότητά μας έχουν ήθος)

• Παράθεση από djodyssey: “Καλησπερα XIAOMΙ-τες!Το προβληματακι το εχω ακομα και το μονο που εκανα ειναι να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση την MIUI 4.12.5. Δεν εχω περασει καμια ελληνικη Version και απλα ψαχνω τι μπορει να φταιει.Καμια ιδεα???” για να μην ψάχνεις - ψάχνουμε , βάλε την τελευταία Ελληνική , που έχει λύση το πρόβλημα xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-MI-4-GTV-4-12-12/#files η απο το πρώτο ποστ [GTV-4.12.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• μπράβο για την ωραία κίνηση , χρήσιμα τα δώρα μπράβο και στους νικητές του Διαγωνισμού , να τα χαρείτε παιδιά

• τα άλλα τα ξέρεις ρυθμίσεις=>ήχος=Ηχος κλήσης=>χαμηλά πατάς το Άλλα=>Μουσική=>επιλέγεις

• Παράθεση από mrvaggos: “το έκανα. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Σε ευχαριστώ για όλα. Μια τελευταία ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι πως γίνεται. Πως βάζω ήχο κλήσης mp3 που έχω βάλει στο κινητό? Γιατι όταν πάω να κάνω αλλαγή ήχου δεν μου εμφανίζει τα τραγουδια που έχω” μουσική=>πατάς παρατεταμένα το κάτω αριστερά κουμπί του κινητού=>Ανα μέγεθος (να μην είναι επιλεγμένο) , για να εμφανίζονται και τα μικρά αρχεία ήχου

• Παράθεση από K4rMa: “απο Recovery το κανω ; πως ;” ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>Άλμπουμ=>καθαρισμός δεδομένων και διαγραφή cache επανεκκίνηση

• Παράθεση από antreas7tri: “Γεια σας παιδια...Σκεφτομαι σοβαρά να αγοράσω το mi4 αλλά θελω να μου λυσεται καποιες απορειες. 1. διαβασα οτι σε αρκετους βγαζει προβλήματα η ελληνικη rom. Εχει καποια σοβαρα προβλήματα? (δηλ. θα το παρω και θα μου σπασουν τα νευρα?) το λεω γιατι ειμαι ασχετος με ολα αυτα rom και xiaomi 2. Αν προκυψει τεχνικο προβλημα, τι κανω? (δηλ. service) 3. Με την ελληνικη rom σπαει η εγγυηση? 4. Aπο ποιο eshop να το παρω καλυτερα και σε τι εκδοση αγγλοκινεζικη ή multi?” 1. είναι…

• Παράθεση από K4rMa: “Το album τελικα εξακολουθει να crasharei συνεχως αν κανεις λιγο περιηγηση στις φωτο μετα απο καποια στιγμη.” κάνε καθαρισμό δεδομένων , (σε μένα το έκανε μια φορά και πάει καλά χωρίς καθαρισμό δεδομένων )

• Σύνδεση με TV

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από fagib2002: “χααχαχχαχα αν τη μεταφρασει ο Δημητρης” αν την αποκτήσει κάποιος , θα τον πιέσουμε .....

• Σύνδεση με TV

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από fagib2002: “Δεν , δυστυχώς!” δεν πειράζει , όταν..... θα έλθει , θα πάρεις την Miui tv

• Σύνδεση με TV

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από fagib2002: “Με τι το συνδέσατε; microUsb to ΗDMI καλώδιο;” χωρίς καλώδια , με Wi-fi direct , αν το υποστηρίζει η tv

• Παράθεση από mrvaggos: “για να χρησιμοποιησω το titanium πρέπει να το έχω αγορασμένο. 2 Και ακομα μια ερώτηση δεν μπορώ να βρω τον εντοπισμό σφαλμάτων” 1. Όχι , αλλά θα αργήσει λίγο παραπάνω , κάντο για εμπειρία και για να έχεις 2 φορές τα αντίγραφα (το άλλο από τις ρυθμίσεις ξέρεις) 2. ρυθμίσεις=>σχετικά με το τηλέφωνο=>πατάς 7 φορές το Έκδοση miui

• Παράθεση από mrvaggos: “το μπακ απ το μεταφέρω στο Pc και οταν τελειώσει το format το τοποθετώ ξανά στο κινητό? Συγνώμη για την ταλαιπωρία” κάνεις backup τις εφαρμογές σου μετά του Admin μετά επαναφορά τις εφαρμογές σου

• Παράθεση από mrvaggos: “1.backup παιρνω μέσω της εφαρμογής titanium back up? 2.Θα κάνω αυτό του admin γιατί δεν γνωρίζω τα wipe cache KAI dalvik. Μπορεί να είναι εύκολα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. ” 1. ναι , η από τις ρυθμίσεις=>πρόσθετες ρυθμίσυς=>Αντίγραφα & επαναφορά=>τοπικά αντίγραφα=>Δημιουργία αντιγράφου=>Εφαρμογές + λογαριασμοί (δεν τικάρεις το "Σύστημα") 2. καλύτερα

• Παράθεση από mrvaggos: “Οκ θα τα κάνω αύριο” Ο.κ. αν δεν καταλαβαίνεις κάτι πες μας , (αν και τα ξέρεις αυτά)

• Παράθεση από mrvaggos: “Αφού κάνω το backup εκτελώ και τα 3 που έγραψες? Partition dalvik καλά factory reset? Ευχαριστώ για την απάντηση σου” ναι και τα τρία η κάνεις αυτό , Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει. (είναι καλύτερο)

• Παράθεση από mrvaggos: “Καλησπέρα. Το έχω γράψει και στο θέμα με την ρομ αλλά μαλλον ειναι οφ τόπικ και δεν πήρα απάντηση. Οπότε το γράφω εδώ Εχω ένα πρόβλημα απο τότε που πηγα στην ν6. οταν ξεκλειδώνω το κινητό μερικές φορές πατιούνται μόνα τους τα κουμπιά, γυρίζουν οι σελίδες μόνες τους, τηλέφωνο παίρνει μονο του με αποτέλεσμα να πρέπει να το κλειδώσω και να το ξεκλειδώσω μετά. Επίσης έχω μια ερώτηση σχετικά με την κάμερα. Που μπορουμε να ρυθμίσουμε τα mpx? Αν ξέρει κανείς τί μπορεί να φταιει.…

• clean install

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

αν κάνεις φορμάτ την εσωτερική μνήμη , Format / sdcard θα σβηστούν όλα , πρέπει τον φάκελο του titanium backup τον μεταφέρουμε στον υπολογιστή μας , όταν τελειώσουμε με το fast boot και περάσουμε και την Ελληνική μεταφέρουμε τον φάκελο titanium backup στο κινητό , εγκαθιστούμε το titanium backup και επαναφέρουμε τις εφαρμογές μας αν το κάνεις με αυτό Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει. δεν χάνεις φακέλους , επαναφέρουμε μετά τις εφαρμογές μας από τις ρυθμίσεις , η εγκαθιστούμε το titanium backup και …

• Παράθεση από on2wheels: “Καλησπέρα, έχω το Note 4G μία εβδομάδα, πέρασα από την πρώτη μέρα την 4.12.5 ελληνική, μου έχει βγάλει μύνημα ο OTA Updater ότι υπάρχει νέα έκδοση, μπορώ να κάνω το update μου από εκεί κανονικά??? Ή πρέπει να κατεβάσω την rom σε folder στο τηλέφωνο και να την "τρέξω" από εκεί όπως έκανα με την αρχική εγκατάσταση??? Ευχαριστώ!!!” κι εγώ το ίδιο σου προτείνω , η διαδικασία αν θέλεις να φλασάρεις με Ota Updater Απο το την εφαρμογή , ota updater =>ROM=>διαθέσιμες ενημερώσεις…

• Απορια για το Mi3

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από JeLaKos: “Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αν καποιος το εχει δοκιμασει.Συνδεοντας το κινητο με τον υπολογιστη μπορει το κινητο να χρησιμοποιηση ως καμερα?” συνδέοντας το κινητό με το κομπιούτερ , μπορείς να χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου σα να μην ήταν συνδεδεμένο , ανοίγεις τη κάμερα κ.λ.π. αν εννοούσες αυτό