Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• εγώ με την τελευταία Ελληνική , ακούω πεντακάθαρα και πολύ δυνατά με τα ακουστικά , (αυτά σε έξι κλήσεις)

• Παράθεση από karamela: “Να ρωτήσω κάτι γενικό? όταν κάνεις format system 1 ή και 2 μέσα από ρεκάβερυ (cwr) , δεν σβήνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ όπως με fastboot?,,,,Που βρίσκεται οδηγός για fastboot στο μι4? Ευχαρσιτώ” ναι , κάτι είπαμε εδώ Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει. δηλαδή αυτά αν το θέλεις με πολύ "καθαρή εγκατάσταση" να εξαφανιστεί μέχρι και η rom (δεν το προτείνω , εγώ , το έχω κάνει) από recovery , αν κάνουμε Format / sdcard , θα σβηστούν τα πάντα , μέχρι και το αρχείο της rom , που τοποθετήσαμε στο …

• δοκιμασμένο σε mi3w , όλα πήγαν καλά , εύκολη η διαδικασία , έχω και τις δύο roms (το είπα και στην προηγούμενη σελίδα του θέματος )

• [GTV-4.12.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! αυτό εννοεί ο Βαγγέλης @djodyssey ίσως να έτυχε , κακή σύνδεση

• τηλεφωνάρα με η χωρίς lte

• Παράθεση από monster749: “παίδες καλησπέρα μόλις σήμερα πήρα στα χέρια μου το mi4! Eρώτηση έκδοση miui μου γραφει 4.12.12/developer ,είναι η ρομ του φόρουμ?” αν έτσι το πήρες από το κατάστημα όχι , αν την έβαλε κάποιος εδώ ίσως και ναι η δικιά μας στην πρώτη σελίδα του θέματος η εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-MI-4-GTV-4-12-12/#files

• Παράθεση από vaggelis xania: “Ευχαριστώ πολύ tora33..Εκανα όσα μου ειπες. Παρατήρησα δυο πράγματα. Στο screenshot παρακατω φαίνεται το πρόβλημα στο ρολόι και δεύτερον απο την οθόνη αναμονής αν συρω δεξια δεν παει στην αναζήτηση που ειχαμε πριν. Έτσι πρεπει να ναι??” για το ρολόι , το defaut θέμα που έχουμε το κόβει , αν αλλάξουμε θέμα θα είναι εντάξει π.χ. Οδηγός Εγκατάστασης και Διαγραφής Θέματος (Theme) από εξωτερική πηγή για να πάει στην αναζήτηση (αν λέμε το ίδιο πράγμα) , σε οποιαδήποτε οθό…

• Παράθεση από vaggelis xania: “Καλημερα σε ολους. Εγω ειχα ενα προβλημα με τον ηχο κ ειχα περασει μια παλιοτερη ROM κ λυθηκε. Παραλληλα η εφαρμογη Mikey μου εβγαζε οτι εχει σταματησει. Σμρ περασα την τελευταια κ τα προβληματα αυτα υπαρχουν ακομα. Μαλλον κουβαλω παλια κουσουρια. Μπορει καποιος να μ πει πως θα σβησω τα παντα εκτος απο επαφες κ αλμουμ φωτο? Κ να ξαναπερασω τη νεα ROM? Στάλθηκε από το MI 3W μου” Βαγγέλη , με την τελευταία Ελληνική έκανα τρις κλήσεις με τα ακουστικά , άκουγα με άκουγα…

• Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “χαχαχαχαχα ειναι xiaomakiiiiii xaxaxaxa πως θα τους εγκαταστησω??? για πες” [PC][Windows] Android USB Drivers - All Flagship Manufacturers - App - Xiaomi MIUI Official Forum αποσυμπίεση στο κομπιούτερ σου στην διαχείριση συσκευών , ενημέρωση προγράμματος οδήγησης και του λες να ψάξει στον φάκελο

• προβλημα με υποδοχη usb mi3

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από sifnos1: “λοιπον ως εκ θαυματος ανοιξα το τηλ με την βοηθεια ενως φιλου ,δεν βρηκαμε κατι στις συνδεσεις μπαταριας usb κλπ.και το κλεισαμε..βαλαμε τον φορτιστει και αρχισε να φορτιζει κανονικα...τωρα φορτισε πληρως..το συνδεσα αρκετες φορες και ολες δουλεψε....δεν ξερω ελπιζω να μην παρουσιασει κατι ξανα..το μονο που φανηκε λιγο περιεργο ειναι οτι οταν ανοιξε εκανε ενα γρηγορο μπλε αναβοσβιμα..τα τολμησω να κανω ενα factory reset η οχι??τι λετε?” μετακινήθηκε στην σωστή του θέση δού…

• Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

άρα hardware , εκεί που μπαίνει το καλώδιο στο κινητό , ίσως είναι το πρόβλημα άρα μεταφορές στο κινητό και στο κομπιούτερ τις κάνεις με κάποιο πρόγραμμα με wifi , χωρίς το καλώδιο , μια χαρά είναι και αυτό

• Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Χαίρομαι , καλη η μαγικά του Admin δεν φταίνε αυτά που λες , σε οποιοδήποτε υπολογιστή η laptop και να το συνδέσεις παίρνει αυτόματα τους οδηγούς (στο mi4 , mi3 , note 4g) Μάλλον το καλώδιο είναι μόνο για φόρτιση , όχι για μεταφορά δεδομένων drivers en.miui.com/thread-5610-1-1.html Άλλαξε καλώδιο αν έχεις Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

επανεκκίνηση κινητό και κομπιούτερ καλύτερα δεξί κλικ "ο υπολογιστής μου=>ιδιότητες=>διαχείριση συσκευών=>απεγκατάσταση τους drivers=>επανεκκίνηση όταν το συνδέσεις λογικά θα κάνεις σετ απ για μεταφορά χωρίς να το συνδέσεις play.google.com/store/apps/det…d=com.sand.airdroid&hl=el θα τα βλέπεις στον υπολογιστή στην AirDroid βάζεις email και password στον υπολογιστή και στο κομπιούτερ (εγώ έβαλα το gmail ) (απο τον υπολογιστή "σέρνεις" το αρχείο της rom δεξιά στο upload to: /sdcard ......)

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

δεν έκανες κάτι για να μην συνδέεται την πρώτη φορά που το σύνδεσες βρήκε τους οδηγούς μόνο του η έβαλες drivers εσύ ? (απ εγκατάσταση απο τον υπολογιστή , επανεκκίνηση , θα τους βρει πάλι) δεν είναι xiaomi , τι drivers να βάλεις !!! [PC][Windows] Android USB Drivers - All Flagship Manufacturers - App - Xiaomi MIUI Official Forum χωρίς να το συνδέσεις ,μόνο με wifi , μεταφορά δεδομένων κ.λ.π. το χρησιμοποιώ play.google.com/store/apps/det…d=com.sand.airdroid&hl=el

• Παράθεση από fagib2002: “διάβασα οτι είναι προβλημα του server.” γενικό είναι , οπότε λίγη υπομονή

• γενικά δεν θυμάμαι πολύ καλά αλλά θυμάμαι ότι είπε ο καθένας σε διάφορα ποστ για το note Παράθεση από MIUI_ART: “Αν μας κάνει καμία έκπληξη η Xiaomi τώρα στις γιορτές... Διαφορετικά από το νέο έτος. :D”

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “η στο downloaded_rom ?? όταν περνάμε άλλη rom , σε recovery κάνουμε τα wipes (wipe data/factory reset , wipe cache , advanced και επιλέγουμε το wipe dalvik cache )-----> yparxei kapoy οδηγος γι αυτα ωστε να μαι σιγουρος οτι τα εκανα σωστα??” στο downloaded_rom , στην εσωτερική του κινητού και στην καρτούλα δεν ξέρω τι βλέπεις στο recovery΄ wipe data/factory reset (θα χάσεις ρυθμίσεις και εφαρμογές , μετά κάνεις τις ρυθμίσεις και επαναφορά τις εφαρμογές σου) wipe cache , δεν…

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Μπαίνω σε λειτουργία recovery και κάνω format cache, data και sdcard. Φυσικά πρωτού τα κάνω θα έχω πετάξει χύμα την τελευταία rom και αντίγραφο τις εφαρμογές μου. Όταν επιλέξω να κάνω instal θα βρω το αρχείο της rom ή όχι? και αν το διαγράψει στην επιλογή reboot now θα ανοίξει το κινητό στη υπάρχουσα rom ή όχι?” OXI , (αλλά ναι με προσοχή) αν σβήσεις την εσωτερική μνήμη ( Format / sdcard ) δεν θα μείνει τίποτα , ουτε θα έχεις rom , δεν θα βρεις το αρχείο της rom στο κινη…

• προβλημα με υποδοχη usb mi3

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από sifnos1: “ειδα οτι οταν κουνουσα λιγο την υποδοχη εδειχνε οτι φορτιζε.” ίσως να μετακινήθηκε αν χρειασθεί να το πας σε καλό service , Γερμανός κ.λ.π.(άνοιξα την πλάτη , και το έδωσα σε κατάστημα cyta με service ) αλλά θέλει προσοχή στο άνοιγμα , πως ανοίγει αν μπλοκάρει η SIM slot (και Πρόληψη) - αλλαγή οθόνης στο mi3w (στο τρίτο #post ) για service Xiaomi m3w service Service για XIOMI Μετά από πεσιμο κάτω σταματησε να λειτουργεί το μεγαφωνάκι από το ακουστικό του κινητού (xiaomi mi…

• ποιος ξέρει πότε θα την αναβαθμίσουν (η MediaTek και η Xiaomi θα σταματήσουν την συνεργασία τους , αυτό δεν σημαίνει κάτι , θα αναβαθμίζονται , ελπίζω) xiaomi-miui.gr/community/news/…%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CE%BF/ Has MediaTek divorced Xiaomi? Latest rumors claim so The chinese Chip Producer MediaTek Will No Longer Offer Products For Xiaomi | GSMDome.com