Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• η ερώτηση έγινε εδώ [GTV-4.12.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! Παράθεση από prekasg: “αυτη η screenshot που εχεις βαλει στη σελιδα 266 ... πιο theme ειναι ;” αν θυμάμαι καλά Θέματα=>Μείγμα=>Αρχική οθόνη=>Δωρεάν=>κάπου εδώ μέσα νομίζω το βρήκα , είναι πάρα πολλά , το ψάχνω edit χάνεσαι εκεί μέσα , ψάξε κι εσύ (να άρεσε και σαυτούς και να το έχουν με πληρωμή τώρα !!!) edit 1 το βρήκα , MI- Sweet Red το δεύτερο screenshot , είναι από την lock screen edit 2 για να τη…

• Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@mankap , ποια rom φοράει μπας και βρούμε καλύτερη αν ξέραμε και την "πραγματική" ονομασία του κινητού θα βοηθούσε

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ελπίζω τα ακουστικά να μην έχουν πρόβλημα και τα πίεσες με ελεγχόμενη δύναμη για να κουμπώσουν δοκίμασέ τα και σε άλλο κινητό ,

• Παράθεση από prekasg: “πως λεγεται το theme που εχεις ;” σε αυτό αφαίρεσε [GTV-4.12.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! το έβαλα το έβγαλα , θα το κοιτάξω και θα σου πω (αν σ ενδιαφέρει , είναι καιρός (screenshot) , διαφανές , μου έμεινε από παλιό κινητό play.google.com/store/apps/det…sparentclockweather&hl=el

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ελπίζω και εύχομαι να μην είναι θέμα hardware του κινητού Αν έχει πέση κάτω , αν... , ας σκεφτούμε θετικά και ελπίζω να αποκατασταθεί Στάλθηκε από το MI 3W μου

• Update ROM

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

καλά τα έκανες , με τον ίδιο τρόπο από το OTA Updater μπορείς να βάλεις και την τελευταία αναβάθμιση εγώ θα την κατέβαζα από εδώ , ξέρεις , xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-MI-4-GTV-4-12-5/#files και με το "Αναβάθμιση" θα την περνούσα

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelis xania: “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΝΑΚΙΔΙΟ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ.” Παράθεση από vaggelis xania: “Δεν ξέρω ΓΤ το κανει. Επειδή έχω κ προβλήματα στον ήχο. Όταν μιλώ μ ακουστικά μ.ακούνε με διακοπές. Σκέφτομαι να κάνω factory reset. Έχω κανει back up στο<αντίγραφα κ επαναφορά>. Παιζει να χάσω επαφες κλπ??” απο τις ρυθμίσεις / τηλέφωνο , μήπως πήγες στις κλήσεις μέσω διαδικτύου ? και ρύθμιση να σε ειδοποιεί για χαμένες κλήσεις !! και προσπα…

• Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

no , να μην αλλάξει recovery εγώ κάνω install στο system 1 (active) , το κάνω πάντα και το έχει σαν προεπιλογή όπου και να την εγκαταστήσεις δεν πειράζει (το αλλάζεις από το advance )

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

το δοκίμασα και πήγαν όλα καλά χάθηκαν φυσικά οι εφαρμογές μας , το θέλαμε , έμειναν οι φάκελοι των εφαρμογών μας και έχουμε την rom καθαρή απο ρυθμίσεις κ.λ.π. παλιών roms (συνήθως των καταστημάτων που είναι άσχημα πειραγμένες) θα κάνω τις ρυθμίσεις , επαναφορά των εφαρμογών μου (δούλευαν σωστά όλες) , θα τις βάλω σε φακέλους , θα τις τρέξω όλες , μερικές θέλουν προνόμια root , άλλες θέλω να τρέχουν στην αυτόματη έναρξη κ.λ.π. Ο.Κ.=Όλα Καλά

• clean install

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

νέα στοιχεία για καθαρή εγκατάσταση (το παραπάνω που είπα είναι για πάρα πολύ καθαρή εγκατάσταση , το έκανα , δεν χρειάζεται ) Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από gsar: “Δεν σβηνει τιποτα ουτε με τον πρωτο τροπο ουτε με τον δευτετο, ολα τα αρχεια μενουν και σβηνουν μονο εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει. Με fastboot δεν μπορω να το κανω μιας και δεν διαβαζετε απο το pc .” ναι , σου είπα εφαρμογές + ρυθμίσεις για την σύνδεση με τον υπολογιστή , άλλαξε θήρα usb στο κομπιούτερ σου , και αν έχεις άλλο καλώδιο (το ξέρεις , κάποια καλώδια δεν κάνουν μεταφορά δεδομένων αλλά μόνο φόρτιση ) edit κάνε το παρακάτω του Admin , γρήγορα καθαρά το δικό μου πο…

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

για το Mi-Key , καλά δουλεύει [GTV-4.12.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! απο recovery , έκανες wipe data/factory reset ? (τα ξέρεις , θα χαθούν ρυθμίσεις εφαρμογές) και να περάσεις πάλι την rom ? η από τις ρυθμίσεις=>πρόσθετες ρυθμίσεις=>Αντίγραφα και επαναφορά=>Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , με επιλογή διαγραφή εφαρμογών και περνάς την rom αν το θέλεις πολύ "καθαρό" να εξαφανιστεί μέχρι και η rom (δεν το προτείνω) από recovery , αν κάνουμε Format / sdcard ,…

• και από εδώ , διαλέγεις την συσκευή σου και βλέπεις τις roms xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/

• Παράθεση από John Baron: “Έχω κάνει default τον Chrome, Freeze δε μπορώ να κάνω επειδή είναι Free έκδοση. Ε και να χαλάσει κάτι ξανά φλασάρω. Είμαι σε φάση που παίζω με το κινητό γιαυτό δε καίγομαι. Αλλά με το Delete μέσω Titanium ενώ λέει πως τον σβήνει, δεν τον σβήνει τον Browser. Αν πάω να τον χρησιμοποιήσω μετά από Delete κρασάρει, αν κάνω reboot δουλεύει πάλι κανονικά! "The Invincible Browser"” με το αγορασμένο γίνεται , για να είμαστε on topic , απάντησα εδώ Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK…

• Παράθεση από John Baron: “Έχω κάνει default τον Chrome, Freeze δε μπορώ να κάνω επειδή είναι Free έκδοση. Ε και να χαλάσει κάτι ξανά φλασάρω. Είμαι σε φάση που παίζω με το κινητό γιαυτό δε καίγομαι. Αλλά με το Delete μέσω Titanium ενώ λέει πως τον σβήνει, δεν τον σβήνει τον Browser. Αν πάω να τον χρησιμοποιήσω μετά από Delete κρασάρει, αν κάνω reboot δουλεύει πάλι κανονικά! "The Invincible Browser"” αν με το αγορασμένο titanium backup , κάνουμε διακοπή τον πλοηγό , εξαφανίζεται απο την επιφάνεια…

• Παράθεση από John Baron: “Συνεχίζω όμως με το Q&A :P, θέλω να σβήσω system εφαρμογές. Πχ Browser. Έχω τον και δεν μου κάνει ο built-in. Κάπου, κάτι είχα διαβάσει για Titanium Backup, το δοκιμάζω, λέει πως το σβήνει, αλλά πάλι εκεί είναι. Παίζει να φύγει κάπως από τη μέση?” κάνε προεπιλεγμένο τον πλοηγό που θέλεις : ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>κάτω χαμηλά , προεπιλεγμένες ρυθμίσεις=>Πλοηγός=>διαλέγεις από το Titanium Backup , λέω να μην κάνεις κάτι αν δεν σε ενοχλεί ,αν θέλεις όμως , μπορείς στο Αντίγρ…

• Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

σου απαντάω εδώ , και όχι στο email , που απλά λες να δω το θέμα σου το είδα και όταν το άνοιξες , αλλά δεν είχα κάτι να πω τι να συμπληρώσω ... να προσπαθήσω 1. έχεις το Model aries μου θυμίζει cyanogenmod Information: Xiaomi Mi2(s) ("aries") — CyanogenMod 2.η ανάλυση , και ppi διαφορετικά , ειπώθηκε , άρα !!!!!! Xiaomi Mi 2 - Full phone specifications (εκτός αν υπάρχει έκδοση TD και όχι WCDMA με αυτά τα χαρακτηριστικά) 3. πως θα καταλάβεις αν είναι fake ? How to tell if your Xiaomi M2 is fake!…

• Παράθεση από pkatsaras: “Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Δε λαμβάνω μηνύματα ούτε με τη μαμά εφαρμογή ούτε με άλλη. Είμαι στην 4.12.5 Mi4.” Καθάρισε τα δεδομένα των δύο εφαρμογών και επανεκκίνηση , ίσως να στρώση βάλε αυτήν που θέλεις και προεπιλεγμένη (ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>κάτω το "προεπιλεγμένες ρυθμίσεις" edit από την βιασύνη μας ξεχνάμε τους οδηγούς του φόρουμ μας παρακάτω ο οδηγός

• προβλημα με gps

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από kiriakos: “εχω την τελευταια αγγλοκινεζικη (οπως αναφερεται εδω στο forum)Υπαρχει καποια διορθωση για gps στην Ελληνικη?” στο mi4 , δεν χρειάζεται , στις mtk συσκευές ναι αν θέλεις βάλε στο προφίλ σου την συσκευή σου

• Παράθεση από John Baron: “Παιδιά πήρα το κινητό στα χέρια μου, είμαι κατά ευχαριστημένος, φόρτωσα V6 ελληνική χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα καλά! Ένα τεράστιο μπράβο σε εσάς που ασχολείστε με τις ROM για να έχουμε να παίζουμε ! Τώρα να ρωτήσω όμως, υπάρχει τρόπος να κάνουμε στο Call Screen (είτε όταν μας πέρνουν είτε κατά τη διάρκεια της κλήσης) να φαίνεται Fullscreen η φωτό και όχι δίπλα στον αριθμό?” όταν μας καλούν , όλη η φωτογραφία φένεται ( Full-screen ), απο την μέση και πάνω σωστή και απ…