Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημερα και χρονια πολλα. Θελω να ρωτησω τους κατοχους με mido. Εχω την developer την 9.1.3 ηταν απο τις τελευταίες που βγηκαν καλες σε αυτονομια μπαταρίας,οι υπολοιπες που είχαν βγει ηταν δοκιμαστικες και τρομερο drain battery. Θα ηθελα να ρωτησω οσοι έχετε βαλει την τελευταία stable 10 ειναι καλή; εχει αυτονομία μπαταρίας; ειναι ποιο εξελιγμενη απο την developer που εχω ειναι και αυτη miui 10. Αυτα καλη χρονια να εχουμε με υγεια
-
Οκ ευχαριστω πολυ καλη χρονια να εχουμε, με υγεια πάνω απο ολα
-
Ερώτηση εχω στο mido την developer 9.1.3 αμα παω σε stable 10αρα είναι ποιο εξελιγμενη απο την developer και η developer ειναι miui 10 να πω. Σε stable ποια έκδοση σε 10 ειναι η τελευταία; ευχαριστώ πολυ
-
Αφροδίτη πως πάει η 11 στο mido απο καταναλωση μπαταρίας; αμα σου πω οτι εχω ξεχάσει που παω να αλλαξω την περιοχή σε ινδια
-
Το ξεχασανε το mido δεν το βλεπω να βγαίνει κρίμα
-
Εφοσον ειχες developer πριν και δούλευε καλύτερα και εχεις ορεξη εγω θα ξανα εβαζα developer παντος μιας που ειναι και ποιο μπροστα από την stable
-
Τι θα γινει με αυτο το mido το ξεχασανε; αφου ειχανε βγαλει ημερομηνίες ποιες συσκευές θα παρουν την 11
-
Ιφ ακομα για το mido οταν λεω θα φαμε πετσα δεν με ακουτε αχαχ
-
ακομα βα βγει 11 για mido πολυ αργει και ανισυχω η θα βγει και θα ειναι καλη η θα φαμε πετσα αχαχ
-
Φιλε μου για backup κάνε μεσω twpr το καλύτερο το cloud ώρες ωρες τρωει φλασια
-
Καλημερες θα εχουμε stable για το mido το Σάββατο; ξερουμε τίποτα
-
nasdriver στο αρθρο που ανεβασε ο δημητρης για το mido ελεγε οτι θα ειναι βασισμενο σε android 9 εκτος αμα εγινε λαθος στην μεταφραση
-
α και νομιζα οτι ειχε βγει που ο δημητρης εχει βαλει λινκ για οσους βιαζονται να την κατεβασουν να την βαλουν στο mido οποτε ελεγα source εχουν τα παιδια θεμα χρονου μεχρι να φτιαξουν την ελληνικη. α μαλιστα οποτε αναμονη
-
Παιδια συγνώμη αμα γινομαι κουραστηκος θα εχουμε σημερα για το mido την ελληνική stable;
-
Καλημερα δημητρη για το mido η 11 το βλεπεις να την ανεβαζετε σημερα; για την δικια μας λεω παντα ελληνική
-
Πρεπει να πας στο φορουμ στην κατηγορια recovery να βρεις για το κινητο σου να το κατεβάσεις διαβασε την οδηγιες είναι πανεύκολο να βαλεις την twpr. Α και για να την βαλεις πρέπει να εισαι ξεκλείδωτος
-
Για το mido κατέβασες; μπαινεις στο twpr recovery εχεις δεν εχεις; παρε και ενα backup για καλο και για κακο. Αμα ειχες stable κανεις εγκατασταση και περιμένεις να την φλασαρει αμα ειχες developer πρεπει να κανεις factory reset
-
Ωπα διαβασα σωστα; θα παρει android 9;αμα πωπω αυτα ειναι η κανω λαθος; αντε μαγειραα μαγειρεψεεεε αχααχ
-
Κατι πηρε το ματι μου βγηκε 11 σε mido;
-
Θα μας βγαλουν την ψυχή για το mido αχχα α