Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
λοιπον ολα καλα με fr μια χαρα εγινε εγκατασταση αρωμα. ενα πραγμα παρατηρησα πηγα απο playstore να κατεβασω το instragam και γραφει δεν ειναι συμβατο με την συσκευη τι κανω εκει?μαλλον θελει παλιο app instragam? entit κατεβασα το aptoide ωστε να περασω το instragam και μερικα παιχνιδια που το playstore κατα ενα περιεργο ελεγε οτι δεν ειναι συμβατα με την συσκευη παλια παιχνιδια αλλα περιεργο γιατι με την δοκιμαστικη ρομ δουλευανε,τεσπα. αλλη μια παρατηρηση στο playstore ενω παλια εγραφε πιστοπο…
-
δεν πειραζει ας κανω ενα fr βλεπεις καλυτερα εκει ποιο σωστα αμα ειναι καλη η ρομ. global rom?ωπ γιατι μεχρι στιγμης εμεις με τα mido την τελευταια china ειχαμε μηπως αυτη ειναι global γιαυτο φαγαμε ητα?επρεπε να καναμε fr?
-
@dnomikos λεμε για dirty flash πανω στην προηγουμενη ρομ που ηταν δοκιμαστική κολλάει στις 3 τελείες. Εγω δεν εχω θεμα να κανω fr μιας που εχω καιρο να κανω να καθαρίσει και το κινητό. Οταν παω σπιτι μολις σχολασω θα δοκιμάσω να την περάσω με fr αμα είναι
-
Ε κατεβασε την προηγουμενη και με ενα otg καλώδιο και usb stick περνα τη εγω αναγκαστικά την πέρασα γιατι δεν θα ειχα. Κινητο τωρα που ειμαι στην δουλειά. Σκεψου πρωί πρωι στις 6 παθαινα τα εγκεφαλικά οταν δεν ανοιγε το κινητο και ειχε κολησει στις 3 τελείες
-
Ναι και εγω το ιδιο προβλήματα με την αρωμα εγκεφαλικο έπαθα παλι καλα ειχα στο κινητο την προηγουμενη ρομ και εβαλα αυτη. Φιλε merkman μπες σε recovery και αμα εχεις την προηγούμενη περνα αυτή μεχρι να διορθώσουν τα παιδια το προβλημα με την αρωμα
-
@dnomikos ωραια γιατι ειχα σβησει την 9.1.3 απο το κινητο μου και τον υπολογιστη μου και πηγα να την κατεβασω απο το androidfilehost την αρωμα και γραφει ελειπες αρχειο,οποτε πακετο δεν θα μπορουσα να ξαναγυρισω πισω σε ρομ
-
Παιδια ξέρετε αμα βγάλετε πάλι για το mido; γιατι αμα δεν βγει να του τραβηξω ενα fr να ξαναγυρισω στην 9.1. 3που ηταν η τελευταία και ποιο καλή γιατι ειλικρινά η μπαταρια δεν παλεύεται απο τις 6 το πρωι και είμαι στο 8 % και ειμαι ακομα στην δουλειά. Με την τελευταία που ανέφερα θα ημουν στο 45 %
-
Πωπω ρουφηχτρα η ρομ για το mido στην μπαταρία προσθεσε και αυτο gkalen δυο φορες το εχω φορτισει σημερα αχαχ.
-
@savchr Το ειπα οτι δεν χρειάζεται να καιγόμαστε π. Χ τι το θέλατε το app της gmail και σε εμενα το εκανε εγκατάσταση χωρις να το επιλέξω και διαφορα αλλά εγω ετσι το πηρα γιαυτο συνέχεια έγραφα ειναι δοκιμαστική ρομ, εννοείτε πρέπει να επισημάνουμε τα προβλήματα, αλλα πρεπει να κραταμε στο μυαλό μας οτι το mido εφαγε eol απο το cn. Δεν χρειάζεται περισσότερη πιεση στα παιδια τύπου κλαμα, ετσι το πηρα εγώ,μπορει να κάνω και λάθος γιατί πολλες φορές ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγησιμος
-
@BanditGR απο cn ειναι το source αλλιως θα εγραφε στις οδηγίες να κανουμε fr. Οσο για τα προβλήματα που αναφέρουν τα παιδια, βρε παιδια χαλαρώστε και λίγο και εγω mido εχω δεν κανω παράπονα επισημάνω τα προβλήματα δεν φτάνει που τα παιδιά ξοδεύουν τον προσωπικό τους χρόνο και μας βρήκανε ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΡΟΜ Παραπονιομαστε και απο πάνω αυτα ειναι τα ρίσκα οταν βαζεις developer rom οποίος δεν θέλει προβλήματα βάζει stable και τέλος
-
Οταν λες δεν υπάρχει μομφη για κανεναν; γιατι δεν το έπιασα. Κοιτα οσο να είναι δοκιμαστική ρομ αμα τα παιδιά βγαλουν και αλλη ρομ βρούνε τον τρόπο πιστεύω θα λυθούν πολλά προβλήματα μην ξεχνάμε το mido εφαγε eol. Μακαρι να αρχίσουν να βγαίνουν global rom που ηταν απροβληματιστες οταν γυρισαμε σε source cn ειχανε προβλήματα προπαντος η κατανάλωση μπαταριας ηταν τραγική μονο η 9.1.3 οντος γιατι αυτή ειχα τόσο καιρό που ηταν και η τελευταια ηταν απροβληματιστη
-
Οντος στο mido τελικά τα θεματα έχουν θέμα αλλα ενταξει δεν με χαλάει. Μονο και μονο που τα παιδιά καταφέρανε για ρομ στο mido τα λέει όλα πιστεύω θα διορθωθεί το πρόβλημα εξαλλου δοκιμαστική ρομ είναι. Δεν γυρνάω πίσω μονο αμα βγάλει και αλλα προβλήματα. Εξάλλου δεν κάναμε fr μπορεί με αυτο τον τρόπο να μην υπάρχουν προβλήματα. @Tasos Chalkidis δοκίμασες την 9.1.3 να την πέρναγες με fr;
-
Μου το εκανε και σε εμένα αυτό με το θέμα αλλα το άλλαξα και έβαλα αλλο και είμαι κομπλε. ενα αλλο που δεν ανάφερα οταν έβαλα την άρωμα, παρόλου που δεν επέλεξα σαν την εφαρμογή gmail να την κανει εγκατάσταση την πέρασε. προς το παρόν αυτα, για μπαταρια είναι πολυ νωρις να πω
-
ολα καλα σε mido με αρωμα ευχαριστουμε παιδια να ειστε καλα
-
Ωπα αυτα ειναι την κατεβάζω αλλα επειδη ειμαι ηδη στην δουλειά θα την δοκιμάσω οταν με το καλο σχολασω
-
για mido τιποτα ακομα ε?
-
Καλημερες τελικα για το mido βγήκε καμία global rom; καπου διάβασα θα παρει miui 11;σε τι ομως global; λογικά αφου το eu cn σταμάτησαν να το υποστηρίζουν
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mparaxir: “Καλημερα υπάρχει πιθανότητα να δουμε σήμερα καμία global για το mido; ” Δεν έχει βγει Global για το Mido, και από ότι φαίνεται το έχουν παρατήσει εκεί στην Xiaomi στην μοίρα του. ” Για το rolex ομως μου φαίνεται βγάλανε global παρόλου και αυτο νομιζω εφαγε eol Δημήτρη δεν μπορω να καταλαβω κατι η xiaomi οπως ειπες το υποστηρίζει το mido αλλα οι roms που βγαίνουν εξαρτιέται απο τους developes; οπως π. Χ xiaomi eu και παει λεγοντας; προσπαθώ να καταλ…
-
Καλημερα υπάρχει πιθανότητα να δουμε σήμερα καμία global για το mido;
-
@gkalen Συμφωνώ κανενα δεν μπορει να πλησιάσει την miui Αλλά ετσι οπως γίνανε τα πράγματα Ψιλοξενερωσα να σου πω δυο χρόνια συσκευή δεν το περίμενα τόσο γρήγορα να σταματήσει η υποστήριξη απο cn/eu Θα περιμενω τις global να δω τι παίζει και θα πράξω αναλογος