Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Εγω παντος όπως είχα πει με fr στο mido περασμένη άρωμα μια χαρα μου δουλεύει το Playstore
-
Εμενα το Playstore με άρωμα περασμένη μια χαρα δουλεύει στο mido
-
Έγινε εγκατάσταση στο mido με fr μια χαρα όλα πήγανε. Αυτό που παρατήρησα σε αρκετά θέλει μετάφραση είναι στα αγγλικά όταν πας ρυθμίσεις. Αλλά ξέρω ότι θα φτιαχτούν τωρα μενει η μπαταρία τι θα δείξει γιατί η προηγούμενη ρομ global ήταν απίστευτη δεν έπεφτε με τίποτα
-
Θελω να μαθω μα κανείς οταν βγαίνει η ρομ δεν διαβάζει τις οδηγιες; οσοι έχουμε global rom θα γυρισουμε σε αλλο source οπότε αναγκαστικά αμα θέλουμε να συνεχίζουμε να βάζουμε ρομ πρέπει να κάνουμε factory reset. backup το κάνουμε επειδή θα αλλάξουμε source σε μια στραβή που γίνει κατα την εγκατάσταση να επαναφέρουμε το κινητο μας. Απλα τα πράγματα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κατεβάζω και επανέρχομαι για εντυπώσεις
-
Οκ νομιζα δημητρη επειδή έρχεται σε ota υπαρχουν και σε για να στηλετε σε εμαιλ
-
Βρε παιδιά θα μας στηλετε εμεις που είμαστε vip σε εμαιλ την καινούργια ρομ; η ριμαδα δεν κατεβαινει απο ota απο το πρωι προσπαθώ με βημα χελωνας
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ποιο καλος συμφοριτης θα μου θυμίσει back up μεσω twpr ποια επιλέγουμε; ολα;
-
-
@vayio Εγω γιαυτο βαζω ρομ καθε δεύτερη ρομ εχω σταματήσει αρκετό καιρό να βαζω ρομ καθε εβδομάδα γιατί θέλω να βγάζω σωστό συμπέρασμα για την μπαταρία
-
Το θεμα έφταιγε το άλλαξα και βγήκε το οκ
-
Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις στο mido όταν πας να κάνεις πρόσθεση επαφών δεν υπάρχει το κουμπί οκ και ετσι δεν μπορεις να προσθέσεις μια επαφή
-
-
Σε mido μια χαρά αλλα πρώτη φορα που φοβήθηκα πηρε αρκετό χρόνο να ανοίξει το κινητό
-
Ολα καλα σε mido με την αρωμα. Μένει να δουμε αμα βελτίωσαν την μπαταρία γιατί η προηγουμενη ρομ ρουφαγε σε σχεση με τις πρώτες 10αρες που δεν έπεφτε με τίποτα
-