Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Σε mido οντος ρουφάει αυτη η ρομ και εγω προέρχομαι απο fr και στησιμο εκ νέου
-
Καλη επιτυχία σε όλους καλο καλοκαίρι
-
Δημήτρη να σε ρωτησω επίσημη 10αρα ρομ ποτε θα βγει; γιατί αυτές που βάζουμε δοκιμαστικες δεν ειναι; Γιατι σκεφτόμουν βαλε ρομ βγάλε ρομ ελεγα να του κανω ενα fr οχι οτι εχω προβλήματα αλλα νομιζω ενα fr χρειάζεται που και που για το κινητό έτσι δεν ειναι;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εγω θελω να ζητησω απο τους ποιο έμπειρους οσο αφορα το paypal ειχα ξαναγράψει εδώ αλλα θελω μια καθοδήγηση. Λοιπόν εχω κάνει μια παραγγελία στις 16 Ιουλίου ενα φωτοσπαθο. Στο σαιτ τους λενε μεσα σε 48 ωρες γίνεται αποστολή και με ενημερώνουν οτι έφυγε το πακέτο. Μετα απο ψάξιμο στέλνουν μια πλαστικουρα και οχι φωτοσπαθο μετα απο πολλές προσπάθειες να μπω που ειχα κανει εγγραφη στο σαιτ τους γράφει συνεχώς δεν υπάρχει αυτός ο λογαριασμός αρα μουφα σαιτ. Εχω στηλει και στο σαιτ τους εδω και 5 ημέ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Λοιπον επανέρχομαι αυτο που παρατήρησα σε αυτην την ρομ ειναι ποιο γρήγορη αλλα η κατανάλωση μπαταρίας καμια σχέση με την προηγουμενη ρομ, η συγκεκριμένη ψιλορουφαει να σημειώσω εδω και παρα πολυ καιρο πλεον το κινητό δεν το εχω ρουταρισμενο
-
Ηδη μπηκε στο mido την βλέπω πολύ γρήγορη σε ανταπόκριση το μονο που παρατήρησα λιγο θερμοκρασία ανεβασμένη με την προηγούμενη ρομ και σαν να μου φαίνεται μπαταρία αλλα το δευτερο είναι πολύ νωρίς για να πω μεχρι να κάτσει κα στρώσει η ρομ
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά έμπειρος από τις αγορες εξωτερικού αλλα αυτη την φορα την πατησα νομίζω δεν ξερω πως την έπαθα μαλλον το συνδρομο αγορας;. Τεσπα εκανα μια παραγγελια για φωτοσπαθο αλλα τελικα αποδειχθηκε εκ του υστερου οτι σου στέλνουν παιχνιδι φωτοσπαθο μια πλαστικουρα. Η παραγγελία ειχε γινει εδω και 5 ημερες ακομα ενημερωση δεν εχω αμα το εχουν αποστηλει ουτε σε εμαιλ δεν εχουν απαντησει καν. Εντωμεταξύ μπηκα στο σαιτ να κανω login μου γράφει δεν υπάρχει στα δεδομένα τους το συγκεκριμένο σαι…
-
Αναζήτηση android tv box
Μήνυμα@GR_Macedon Την επίσημη του κουτιού οχι δεν την έχω μονο σε backup μεσω twpr recovery οποτε κανενα wipe chase davlik data καλύτερα ε; η να κανω και fr;
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΕρώτηση οποιος εχει tv box και εχει βαλει custom rom ειτε απο freaktab ειτε απο xda developers τι wipe έχετε κάνει; εχω κατεβάσει απο το xda developers μια πολυ ωραια ρομ βρήκα και το κατάλληλο twpr για να την περάσω εκτος τα κλασικά wipe chase davlik για καθαρή εγκατασταση να κανω και data; φοβάμαι να κανω και system πολύ το προτείνουν αλλα εδω ουτε στα κινητα μας xiaomi νομίζω δεν κάνουμε το system
-
Ολα καλα και στο mido το θεμα με τις ειδοποιήσεις οταν κλειδωμένη η οθόνη παραμένει η οταν παιζεις παιχνίδι παλι δεν τις εμφανίζει
-
-
Για δοκιμαστικες ρομ απο την 8.5.10 που ειχα εβαλα την καινουργια 10αρα έχω πάθει πλάκα οσο αφορά την μπαταρία δεν πεφτει με τιποτα και επειδη είμαι διακοπές δεν ηθελα να ρισκάρω fr γιατι γενικα δεν εχει εδω που ειμαι καλό wifi εχω κανει μονο τα απλα wipe chase davlik που να κανω και fr οταν γυρίσω η οταν βγουν κανονικες ρομ.
-
Εγω εβαλα την 8.7.10 αλλα ποτέ δεν βάζω την google camera ποτέ δεν μου αρεσε η λειτουργία τής μόνο μαμα καμερα
-
Λοιπον εβαλα και εγω στο mido βεβαια ειναι μεχρι να στρώσει διοτι έκανα μόνο wipe chase davlik όταν γυρίσω απο διακοπες θα του κανω και κανενα fr. Πρωτη εντύπωση ωραια η 10 αρα μου φαίνεται λιγο ποιο αργο αλλα ενταξει πριν 5 λεπτα μπήκε. Ερωτηση θέματα πως βάζουμε; κανουμε πάλι το κολπο με την περιοχή ορίζουμε ινδια για να εμφανιστούν τα θέματα; γιατι ψάχνω δεν βλεπω κάτι. Κατα αλλα μπράβο παιδιά για την δουλειά που κάνετε
-
Εμενα μου ηρθε με εμαιλ η 8.7.10 για το mido ας δοκιμασω και εγω μια beta 10 αρα να πω εντυπώσεις