Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δηλαδη gkalen κατα τελος του μηνα θα βγουν ολοκληρομενες ρομ για ολες τις συσκευές με miui 10;
-
Παράθεση από Thanasis1972: “Παράθεση από mparaxir: “Εγω για να καταλαβω είναι επισημη 10 miui; η ειναι δοκιμαστικες; ” η official global rom είναιη αυτές MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum η άλλες είναι δοκιμαστικές ” Αρα ακομα τελική miui 10 για το mido δεν έχει βγει
-
Εγω για να καταλαβω είναι επισημη 10 miui; η ειναι δοκιμαστικες;
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΚαλησπερα μου ηρθε μεσω ota για το mido αναβάθμιση στην 10 την περναω απο πανω; δεν χρειάζεται εμεις που κάπου στην αρχική Σελίδα για fr fd wipe Chace davlik δεν χρειάζεται τίποτα απο ολα αυτα; είναι κανονικη 10αρα global? Επισημη;
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΕγω τελικα πήρα το mecool kiii pro που εχει και δέκτη πανω για να πιάνω τα ελληνικά κανάλια. Διαβάζω σε διάφορα αλλα φόρουμ με ψήνει να του περασω μια custom rom που εχει βγάλει η achemax αλλα δεν ξερω κοτ κοτ να ηταν κινητό xiaomi ναι τωρα στο tv box φοβάμαι
-
Αχχα ωραία απάντηση ευχαριστώ να είσαι καλα
-
Παιδιά κανεις με mido που να εχει βαλει την τελευταία ρομ αμα ειναι καλη σε μπαταρια; γιατι εχω την 8.5.10 που δεν πέφτει με τίποτα
-
Παιδια καλησπέρα επειδή εχω παρα πολύ καιρο να κανω backup στο mido τσ επιλέγω ολα στο backup;
-
Αρα ο φιλος κανει λάθος μα και εγω παραξενευτικα οταν ειπε για 8
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Σε mido, παιδιά έχω τώρα την 8.1.11 που έχει ανδροιδ 7. Βρίσκει ο updater την 8.5.25 που έχει 8. Κάνω την αναβάθμιση μέσω του updater ? Ή όχι? ” Android 8 δεν νομίζω να έχει η συγκεκριμένη ρομ οσο ξέρω δρν ξέρουμε αμα το mido παρει 8 Android μήπως κάνεις λάθος;
-
Πότε πηρε βρε παιδιά το mido android 8;
-
Παρόλου που ειναι σχετικά καινουργια συσκευή; δηλαδή Android 8 δώσανε στις ναυαρχίδες της εταιρείας;
-
@MIUI_ART Δημήτρη συγνώμη αμα γίνομαι κουραστηκος αμα το εχω ρωτήσει αλλα νομίζω δεν εχω πάρει απάντηση το mido θα παρει στο μελλον Android 8;απλά μονο miui x; και οσο αφορα το latte ξερω δεν βγαίνουν ρομ οποτε παπαλα; τιποτα στον ορίζοντα;
-
Παράθεση από Giannisagal: “Ρε παίδες μου να περιμένω κάτι νέο ή αυτό που κατέβασα χθες 8.5.17 είναι για δοκιμή; ” Αυτο ρώτησα και εγω γιατι δεν το πολυκαταλαβα χαχα
-
Δηλαδή θα ξαναβγαλεις ρομ; χιχι δεν το ψιλοκαταλαβα φταίει και η ζέστη
-
@MIUI_ART έγραψες πριν 6 ώρες οτι θα διαθέσετε νεες ρομ 8.5.17 θα βγει αλλη; γιατι εγω εχθες την πήρα για το mido
-
Παιδια έχετε να προτείνετε κανέναν καλο download manager;
-
Ευχαριστώ το εκανα μπορει να έφταιγε που ειχα απενερφοποιημενα και στο dolby atmos την φωνή ηταν στο off εκει που δυναμώνει
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Βρε παιδια στο mido πως ελέγχουμε το ακουστικό; εχω παρατηρήσει στις δύο τελευταίες ρομ ενώ είναι τέρμα η φωνή του ακουστικού ειναι πολυ σιγα ενω τον ακουγα τον αλλον πολυ δυνατά ενω τωρα πρέπει να κολησω τέρμα στο αυτι το κινητο και πάλι δεν ακούω καλά