Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στο mido την εχει βαλει κάνεις; απο θεμα μπαταρίας πως παει;
-
Και ελεγα με αυτην την έκδοση θα παρει το mido android 8 oreo αλλα μαλλον μονο το μπισκότο πηραμε αχχα
-
καλησπερα παιδια,το mido θα παρει oreo?
-
Αναζήτηση android tv box
Μήνυμαερωτηση σημαντικη να το πω?αυτα ποιανουν και τα καναλια της digea?
-
Μια χαρα στο mido επιτέλους έφτιαξε και ο Chrome τωρα μένει να δούμε απο αυτονομία μπαταρίας αμα εχει γίνει ακόμα ποιο καλύτερη
-
Παιδιά καλό Πάσχα καλη ανάσταση σε όλους υγεία και ειρήνη σε ολο τον κόσμο
-
Δημήτρη σε ευχαριστώ πολυ να είσαι καλα
-
Μς την ελληνική ρομ την τελευταία ναι εννοείται εχω ξεκλείδωτο bootloader
-
Καλημέρα. Παιδιά έχω ενα πρόβλημα εβαλα στο mido ενα μοτίβο κλειδώματος οθόνης. Ενω ξεκλειδωνε, εφαγε φλασια και δεν ξεκλειδώνει. Εκανα μεσω recovery wipe chase davlik τίποτα. Παω για fr; η περνάω την ρομ ξανα απο πάνω;
-
@gkalen Τι να σου πω εγω βλεπω ρουφαει οχι σαν την προηγούμενη αλλα δεν ειναι βέβαια που δεν κατεβαινει πριν δυο ρομ. Να σε ρωτησω κατι γιατι ο Chrome μου εχει σπασει τα νευρα με την επαναφορτηση σελίδων. Ποιον περιηγητή προτείνεις; και μπορώ να μεταφέρω τους σελιδοδειχτες απο τον Chrome στον καινούργιο;
-
Η μπαταρια συνεχιζει να ειναι χάλια. Κριμα ελπιζω να το διορθώσουν
-
Επιβεβαιώνω και εγώ για το mido και τον Chrome που σχεδόν συνέχεια δεν φορτώνουν οι σελίδες θέλει επανφορτηση. Να δουμε από θεμα μπαταρίας αμα βελτιώθηκε
-
Πολυ σπαστικό αυτο με το browser στο mido να σε πετάει συνέχεια έξω. Ελπίζουμε αυτη η ρομ που θα βγει σήμερα να το εχουν διορθώσει αλλα και η αυτονομία της μπαταρίας γιατι δεν παλεύεται ειναι τραγική
-
Θα μπορούσες προσωρινά να ξεκλειδώσεις το ρουτερ σου και ετσι δεν θα χρειαζόταν να βαλεις κωδικό wifi εγω ετσι το έκανα
-
Οντος ρουφάει πολυ μπαταρία ενω στην προηγούμενη ρομ δεν τελείωνε με τίποτα. Εγω αυτο που παρατήρησα ειτε εχεις wifi ειτε δεδομένα οταν εισαι στον Chrome σου πετάει πολλές φορές δεν υπάρχει δυκτιο και πρέπει να επαναφορτοσεις την σελίδα για να μπει. Δεν ξερω αμα οφείλεται στην ρομ η στην εφαρμογή. Αν και νομίζω στην ρομ. Γιατί στην προηγούμενη δεν ειχα τέτοια θέματα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημερα σας εγω παρατηρώ στο mido σε αυτην την ρομ ποιο μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη ρομ. Μια πρόταση για οσους κλειδώσει το κινητό και δεν εμφανίζει το πληκτρολόγιο για να βάλεις τον κωδικό του Wi-Fi εγω αυτο που έκανα οταν μου κλείδωσε το κινητό μετα απο fr ήταν να ξεκλειδώσω προσωρινά το ρουτερ του σπιτιού μου, μετα αφου το κινητό βρήκε δυκτιο ανοιχτό ξεκλείδωτο το πάτησα μπήκε έβαλα και ετσι προχώρησα στο ξεκλείδωμα γιατι μετα εμφανίζεται το πληκτρολόγιο για να βά…
-
Τωρα με τις global υπάρχει περίπτωση να δουμε καμια ρομ για το κακόμοιρο το latte που εχει μεινει τόσο πίσω σε αναβαθμίσεις
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΑυτο πως το βλέπεται; MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-388184.html Το μονο κακο δεν εχει θύρα ethenet
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651