Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Και εγω τιποτα μου εχει σπασει τα νευρα η xiaomi οχι.εγω εστηλα και στο support της xiaomi και τους ανεφερα τα προβηματα της hyperos 2.0.1 και μου λέγανε παπατζες ξανα περασε την απο πανω λυνει τα προβληματα ετσι αμα συνεχίσουν κανε factory reset λες και δεν τα εχω δοκιμασει ολα αυτα. Που θα παει θα το ξεκλειδωσω μετα θα του περασω twpr recovery και καμια αλλη custom ron καμια pixel να ησυχασει το κεφάλι μου. Τοσα χρονια και ακομα να λυσουν τα προβληματα υου λειτουργικου τους μυαλο δεν βαζουν. Ι…
-
Μακαρι στο ευχομαι να ξεκλειδωσεις ιδια ημερομηνία με εμενα είναι παντος.τι ωρα θα μπεις στις 6 το απογευμα οπως λεει ο φιλος;και κατι αλλο εσενα εχει ενεργοποιηθει η sim activation xiaomi γιατι εμενα δεν,ξερεις ρυθμισεις λογαριασμος xiaomi συσκευές μου εκει λεει αμα ειναι ενεργοποιημενη η sim που σου στελνει η xiaomi ενα χρεωσιμο μυνημα,εμενα ποτε δεν μου σταλθηκε.μεχρι και την nova πηρα για να ξεμπλοκαρουν τα διεθνές μυνημα και μου είπανε δεν ειναι μπλοκαρισμενα τι να πεις
-
Παράθεση από apos: “Ακριβώς όπως σου γράφει o MIUI ART δείτε έκανα δοκιμή πριν λίγο τι μου έβγαλε και την rom που φοραω ” Για κατσε να σε δουμε θα σου δωσει αδεια ξεκλειδωματος παιδευομαι μια εβδομάδα το τι κράξιμο τρωει η xiaomi σε ξενα φόρουμ δεν υπαρρχει αυτο και καλα κανουν να αλλαξουν μυαλά απαραδεχτοι ειναι. Εγω θελω να το ξεκλειδωσω για παω πισω στην 1.0.6 hyperos η 2.0 για το sunstone ειναι τραγική αφου βλέπουν οτι ειναι τοσο χάλια ας βγαλουν διορθωτικη αναβάθμιση αλλα δεν το βλεπω
-
Καλημέρα τραγικη η xiaomi ο Γολγοθάς μη ξεκελιδωματος συνεχίζεται και ολο αυτο διότι όταν έχεις hyperos ειναι πάρα πολυ δύσκολο να σου δωσει αδεια ξεκλειδωματος. Μεχρι και στο support εστηλα εμαιλ και μου λέγανε παπατζες για ξανα εγκατάσταση την ρομ factory reset λες και δεν τα εχω κανει αυτα. Αφου το θελουν ετσι θα ψαχω στο διαδίκτυο αλλο τροπο ξεκλειδωματος. Κριμα και ειμαι xiaomakias απο την εποχη του red rice
-
Πατάω το κουμπί από το app xiaomi community στο unlock bootloader για να καταχώρισω το ξεκλείδωμα και μου έβγαλε προχθές ημερομηνία.καλα μέχρι εδώ;πάω την συγκεκριμένη μέρα ώστε να μου δώσει το δικαίωμα να ξεκλειδώσω και μου έβγαλε εκ νέου μετά από δύο ημέρες πάλι ιφφφ. Εντωμεταξυ για να ξέρουν και άλλοι ενεργοποιήθηκε η σιμ έπρεπε να το γυρίσω στο wifi πάρα πολύ περίεργο που συνήθως θέλει δεδομένα δυκτιου για να στηθεί xiaomi sms για να ενεργοποιηθεί η σιμ