Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Σε mido κομπλε πετάει το εργαλείο. Περιμένω πως και πως να βγει για mipad2 και αμα βγάλουν για το ρυζακι να βαλω και εκει την 9αρα.
-
Αυτο πιστεύω και εγώ η πολύ απλά ειναι στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου και απλα λείπει ο υπάλληλος που φροντίζει για τα δέματα και γιατί το λεω αυτό, διότι και κατι αλλα δυο δεματα ηταν σαν αυτό κολλημένο έγραφε στο τρακινγκ οτι το δεμα σας εχει φτάσει στην χωρα σας και μετα ξαφνικα απο 10 ημέρες μου πέταξε οτι το δεμα σας ειναι στο ταχυδρομείο και ειναι ετοιμο για παράδοση. Δεν εγραφε καν οπως έπρεπε να γράφει ειναι στο αεροδρόμιο μετα στα κεντρικα ελτα μετα στο ταχυδρομείο της γειτονιάς και …
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
Μήνυμαοκ θα το δοκιμασω αυριο με ποιο καθαρο μυαλο.ευχαριστω μακαρι να δουλεψει =============== Αυγ 21st 2017, 2:00pm =============== μου βγαζει fail,load ap database μηπως επειδη στο κινητο εχω περασμενη την τελευταια xtrv?μαλλον αυτο θα ειναι
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
Μήνυμακαλησπερα θελω μια βοηθεια οποιος εχει ορεξη να ασχοληθει. να το παρω λιγο απο την αρχη το ρυζακι καποια στιγμη απο τα σβησε γραψε ρομ μπετωσε κυριολεκτικα ουτε καν fasbtoot εμπαινει ουτε καν στο recovery ακολουθησα τον οδηγο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool απλα εκει εκανα μια βλάκειουλα αμα ειναι οντος γιατι ποιο κατω γραφει αμα ειναι τουνό το κινητο επιλεγεις οχι μονο Download Only αλλα και φορμτατ και το εκανα και τα δυο. ολα καλα το ρυζακι αναστηθηκε δουλευει κα…
-
Παράθεση από akisjes: “Παιδιά καλημέρα.Επειδη πρέπει να κάνω factory reset και από το κινητό θα φύγουν όλα έβαλα την arωma rom σε sd card .Ενώ σε όλα τα προηγούμενα xiaomi έμπαινε κανονικά στο mi5s plus δεν μπαίνει η sd card.καμια ιδέα σας παρακαλώ για να προχωρήσω σε factory reset ” Otg καλώδιο usb στικακι και είσαι κομπλέ εγω στο mido έτσι περνάω τις ρομ
-
Εμενα στο mido μια χαρα μου εμφανίζει το silent mode ειχα κάνει και εγω fr οσο αφορα την κάμερα της google και σε εμένα κρασαρε προτιμώ την μαμά κάμερα. Για τα αλλα που λες δεν τα χρησιμοποιώ προτιμώ μεσω twpr να κανω backup
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
μα gkalen ειχα περασει fastboot στο κινητο και ετσι ισιωσε και αφου περασα την fastbbot και ισιωσε μετα πηγα στην τελευταια xtrv για το ρυζακι και εκει μου το βγαζει για το imei,αρα τι?να ξανα περασω fastboot?αυτη η παλια που υπαρχει?και μετα μηπως χωρις fr να περασω την τελευταια xtrv?λοιπον ξανα περασα απο την αρχη την fastboot μεσω του spflash παλι βγαζει cant get valid device id μηπως επειδη δεν εχω καρτα σιμ?και ψαχνει να συνδεθει με το mi acoount γιαυτο βγαζει αυτο που βγαζει?Αρα τσαμπα η …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
λοιπον ερωτηση,που εσωσα το ρυζακι μεσω fastboot και ισιωσε λεω ας το ανοιξω σημερα λιγο το ρυζακι.το εχω χωρις καρτα sim γιατι δεν εχω αλλο νουμερο προς το παρον. μου βγαζει το ρυζακι αδυναμια ληψης εκγκυρου id συσκευης,τωρα αυτο τι ειναι?χαθηκε το id?η λογου που δεν εχω καρτα sim και τι κανω για αποκατασταση id δηλαδη τι σβηστηκε το imei της συσκευης?