Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Α δεν προλαβα να δω το εμαιλ αχχα. Μολις σχολασω στο σπίτι θα τσεκάρω και θα κατεβάσω αυτα ειναι Δημήτρη άμεσα πράγματα μπράβο
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εγω δεν πρόλαβα γιατι ξαναπήγα δουλειά για βάρδια και ειμαι δεδομένα αλλα πρόλαβα πριν φύγω απο το σπίτι να βαζω να κατεβάζει. αν δεν κανω λαθος τα λινκ για αρωμα η xtrv ειναι λαθος ειναι αντίστροφα νομίζω, αμα πατήσεις για αρωμα απο το εμαιλ σε πετάει για την xtrv και το αντίστροφο
-
Παράθεση από Nonivlai4: “Πο πο και δλδ εγώ που εκανα παραγγελία στις 12 πότε θα μου έρθει;;; Έχει τόσες μέρες κάθεται στην Ολλανδία!!! Τόσο μακριά είναι για να έρθει;;; ” Οταν λες στις 12 ποιου μηνα; γιατι εμένα μου εχει ερθει ενα πακετο αποντις 18 Ιουλίου γράφει το τρακινγκ οτι ειναι Ελλάδα και ειναι κολλημένο, δείχνει μονο οτι εχει έρθει Ελλάδα τίποτα άλλο
-
Παράθεση από zt654: “Όχι δεν σταματάνε αφου φαίνεται ότι ερχονται από Ολλανδία - δηλ. Ευρώπη! ” Ο με εφτιαξες τώρα ευχαριστώ για την πληροφορία να είσαι καλά. Εντιτ τελικα εμενα ειναι NLPE τωρα αυτο τι είναι νομιζα οτι ηταν NLPP αλλα τωρα που το κοίταξα ειναι NLP. E πως το βλέπεται θα γλυτώσω τελωνείο;
-
Ερώτηση θέλω να παρω απο gearbest ενα ηλεκτρονικό τσιγάρο εχω ξαναπαρει παλιότερα για φίλους τότε που δεν ειχαμε θεμα με το τελωνείο οπως τωρα. Στο gearbest υπηρχαν δυο επιλογές οσο αφορά το τσιγάρο την απλή απο κινα και μέσω ολλανδικού ταχυδρομείου. Προστέθηκε τώρα μια τρίτη επιλογή που γράφει εξπρές μονο για ηλεκτρονικό τσιγάρο και δίνεις γύρω στα 34ευρω, αυτό τωρα ειναι κουριερ αλλα δεν σταματάει τελωνείο; επειδη γραφει μονο για ηλεκτρονικό τσιγάρο και επειδη εχεις δωσει ηδη 34 ευρώ η θα σταμ…
-
Θα συμφωνήσω και εγώ με καθαρή εγκατάσταση στο mido ειδα βελτίωση στην μπαταρία, αλλα ελπίζω ακόμα σε καλύτερα αποτελέσματα. Έβαλα επιτέλους την άρωμα μια χαρά. Την επόμενη φορά δεν θα βάλω την κάμερα Google καλύτερη η μαμά είναι.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από mparaxir: “περαστηκε στο mido εβαλα xtrv γιατι βαριόμουν να βαλω την αρωμα. έπρεπε να κανω fr. ολα καλα παιδιά η 9αρα σαν πρώτη εντύπωση ειναι ποιο ομαλή και γρήγορη. καποια στιγμη βεβαια θα κανω ενα fr θελω να βάλω την αρωμα την ειχα παλιά αλλα ηταν beta και αναγκαστικά πρεπει να κανω fr,αλλα.οσο να ειναι να φυγουν π. χ κατάλοιπα miui 8 να εχω καθαρη 9αρα για ποιο σαφη εικόνα ” Βρε δεν χρειάζεται κάθε φορά FR η aroma. FR χρειάζεται αν κάποιος έχει μείνει με …
-
θα σε βοηθουσα εγω αλλα πρέπει να ξαναφυγω φια δουλειά εχω βαρδεια. φιλε. κοιτα στο φορουμ υπαρχει οδηγός που γραφει όταν πρωτοπαραλαμβανουμε κινητο xiaomi τι κανουμε. καταρχην εχεις κανει αιτηση στην xiaomi για ξεκλειδωμα bootloader αμα δεν εχεις κανει αυτό να το ξεκλειδωσεις επίσημα μην κανεις τίποτα για την ωρα
-
περαστηκε στο mido εβαλα xtrv γιατι βαριόμουν να βαλω την αρωμα. έπρεπε να κανω fr. ολα καλα παιδιά η 9αρα σαν πρώτη εντύπωση ειναι ποιο ομαλή και γρήγορη. καποια στιγμη βεβαια θα κανω ενα fr θελω να βάλω την αρωμα την ειχα παλιά αλλα ηταν beta και αναγκαστικά πρεπει να κανω fr,αλλα.οσο να ειναι να φυγουν π. χ κατάλοιπα miui 8 να εχω καθαρη 9αρα για ποιο σαφη εικόνα
-
ολε βγηκε η 9αρα κατεβαζω την xtrv οποτε αφου διαβασα στο εμαιλ δεν χρειαζετε fr αρα κατεβαζω και την περναω απο πανω μιας που φοραγα την τελευταια xtrv αν και ηθελα να περασω την αρωμα αλλα βαριεμαι πρεπει να κανω fr και να στηνω το κινητο απο την αρχη
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
οκ θα δοκιμασω και θα σου πω. εντιτ ναι επιτελους εκανα backup μονο το bootloader ξετικαρεις ολα τα υπόλοιπα τα αφηνεις τικαρισμενα. ωραια αντε να βγει και καμια καινουργια εκδοση twpr ώστε να αναγνωριζει και την sd κάρτα και ειμαστε κομπλέ. να εισαι καλα μαν ευχαριστώ =============== Αυγ 9th 2017, 1:09pm =============== καλημέρα θα έχουμε την Παρασκευή καμια ρομ. 9αρα miui; εμεις με τα mido;
-
οταν πας και επιλέγεις με ποιο ταχυδρομείο να έρθει εκτός αμα ισχύει μόνο για ηλεκτρονικό τσιγάρο γιατί εγω γιαυτό δοκίμασα. γιατί το λες αυτό; εγω όταν πήρα το mido απο ευρωπαϊκή αποθήκη νομίζω δεν έλεγε χώρα προέλευσης Κίνα αν θυμάμαι καλά χωρίς βέβαια να είμαι απόλυτα σίγουρος. παντός Θυμάμαι ήρθε σε μια εβδομάδα εντιτ το δοκιμασα τώρα εχεις δικιο ισχυει μόνο για ηλεκτρονικό τσιγάρο βέβαια μετα δοκίμασα για κινητό εχει αλλες επιλογές δυο dhl (sg) και dhl(hk) το δεύτερο δεν ξέρω τι χώρα ειναι …