Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
εγω βρε παιδια απο τοτε που πηρα το mido δεν εχω καταφερει να κανω backup ειτε στο εσωτερικο χωρο του κινητου ειτε μεσω otg καλωδιου συνδεμνενο σε usb . βγαζει παντα αυτο το μυνημα. δοκιμασα μεχρι και αυτο που εγραψε ενα παιδι να μην κανει backup το filmware τιποτα. βεβαια εναν φακελο twpr φτιαχνει που ειναι γυρω στα 7.7 γιγα αλλα το εμπιστευεσε οτι ειναι ολοκληρομενο backup?
-
mi pad2 τρεμοπαιγμα οθόνης
Μήνυμαbug ολες οι εκδόσεις ρομ; θα το δοκιμασω και θα σου πω δημητρη. ευχαριστώ δεν το είχα σκεφτεί καθολου
-
βρε εσυ derveni,μα φορολογουμαστε ετσι και αλλιως εμενα απο τον μισθο μου μου κρατανε 450 ευρω καθε μηνα για το ταμειο και διαφορα αλλα. να σου πω ομως κατι ναι φταιμε και εμεις οταν δεν ζηταμε αποδειξεις,π.χ εγω παω και κουρευομε σε ενα μπαρμεραδικο στο κολωνακι ο τυπος βγαζει τα λεφτα με το που παλιωσα σαν πελατης αρχιζε και δεν εκοβε αποδειξεις σημειωση 22 ευρω το κουρεμα. οταν το ειδα που το συνεχιζε λεω ετσι εισαι?παρε τωρα καρτουλα χρεωστικη ωστε να κοβεις αποδειξη απο εδω και περα να δεις…
-
βρε george13 συμφωνω εν μέρη αλλα εντάξει οταν βρίσκεις ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο το hcigar vt75 το καινουργιο που έβγαλε και εδω το εχουν γυρω στα 150ευρω και το βρισκεις στα 92 εγω το βρισκω κοροϊδία και υπόψιν απο εδώ ο πωλητής που ειναι φίλος μου, μου λεει και εγω απο κινα τα περνώ σκεψου περνάει τρελα κομμάτια ποσο ποιο φτηνο το περνει και ποσο το δινει. να μου πεις αυτος ειναι μαγαζι πληρωνει φορους ενοικιο αλλα κατσε βρε φιλε πόσο ποιο πάνω να βγάλεις; αναγκαζεσε και περνεις απο εξω, αλλα τ…
-
εγω θελω να κανω μια ερωτηση. ειχα. παραγγειλει κατι ακουστικα της xiaomi τα piston 3 για ενα συνάδερφο απο το gearbest ειχα βαλει να ερθουν. μεσω ταχυδρομείου πλήρωσα και 2 ευρω. μεταφορικά λογου που το εβαλα να ερθουν μεσω ολλανδικού ταχυδρομείου. οταν ήρθανε Ελλάδα επειδη ελειπα σε διακοπές εστηλα τον συνάδερφο να τα παρει ειχα κανει εξουδιοτηση, εξαλλου δικα του ηταν. του ειπαν απο το ταχυδρομείο να πληρώσει 3 ευρω περι διαλογής ξερει κανεις τι ειναι αυτο; γιατι τους ειπε βρε παιδια αφου εχω…
-
mi pad2 τρεμοπαιγμα οθόνης
Μήνυμακαλησπερα παιδιά. οπως το λεει ο τίτλος. λοιπόν ειχα ξεχασει να ρωτήσω μερικούς εδω που έχουν την ιδια συσκευή. λοιπον οταν το ειχα αγοράσει απο την αρχη το mipad2 παρατήρησα στην έντονη φωτεινότητα ειχε η οθόνη ενα τρεμοπαιγμα οταν υπαρχει φως απο σπιτιού. αλλα. ξεχασα να ρωτήσω η να στηλω μυνημα στο alliexprees αμα ειναι ελλαωματικο. εσεις εχετε παιδια το ίδιο θεμα; και αμα οχι τι; θα παραδωσει πνευμα καποια στιγμη η οθονη; το ξανα σημειωνω μονο οταν υπαρχει εντονο φως το κανει σε σκοταδι και …
-
g10gr0s καλο ειναι να υπάρχει η ειδοποίηση γιατι μπαινουν και νεοι χρηστες συνεχώς καλο ειναι να το γνωρίζουν εξάλλου δεν νομιζω να βλάπτει ετσι δεν ειναι;
-
geo13z ας την δοκιμασουν τα κινεζακι στα δικα τους κινητα χεχε. τα εχω κανει αυτα με το κακομοιρο το ρυζακι. το συγκεκριμένο το mido δεν θελω να το ταλαιπωρησω τόσο πολύ και ας βαζω developer rom και παλι βαζω 1 στις ρομ που βγαίνουν. δεν εχω αλλα λεφτα να κατσει καμια στραβη και να περνω κινητό άλλο. αποψη μου πάντα. οταν με το καλο βγει επίσημη 9αρα τοτε θα την βάλω