Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
beta tester;μπααα να χρειαστει fr; και μετα οταν βγει ξανα επισημα παλι fr; μπαα μου έκοψες την χαρα βρε banditgr
-
ωραια δηλαδη 11 Αυγούστου περνώ miui 9 αρα χεχε
-
wankel13 στην προηγούμενη ρομ ειχα αποσυνδεσεις στο wifi, σε αυτήν ειλικρινά σέρνονται τα δεδομένα το wifi δειχνει οτι φτιάχτηκε αφορά κινητό mido
-
εγω παντος για το mido δεν βαζω αλλη περιμένω την 9αρα miui
-
Εγω βρε παιδια κατέβασα την fastboot για το ρυζακι μπας και το αναστήσω. Εκανα βημα προς βημα που υπαρχει το βιντεακι δεν υπαρχει πουθενα το αρχειο flash all. Bat Ουτε στην dev ουτε στην stable fastboot δεν υπαρχει πουθενα αυτο το αρχειο, εννοείτε το εχω ξεζιπαρει. Μπας και αναστηθει το ρυζακι γιατι αρνείται να ανοιξει βγάζει μονο το logo της miui ξανα και ξανα ουτε καν στο recovery δεν μπαίνει. Ποιο πολυ να το εχω εφεδρικό αμα μου παθει τίποτα το mido
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
MIUI_ART γιατι οχι παραθεση στην παραθεση; χάνεται το νοημα; παρολου ποθ γραφω χρόνια σε πολλα φορουμ ποτε δεντο κατάλαβα χεχε
-
Παράθεση από 8@nos: “ Λέει Redmi note 4x (SD) SD=Snapdragon. Το mido είναι αυτό ακριβώς δηλαδή το redmi note 4X με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon ” ααα μάλιστα αχ αυτες οι συντομευσεις χεχε
-
Παράθεση από MIUI_ART: “RedMI Note 4/4X (Nikel/Mido SD/MTK) θα πάρουν φυσικά και αυτά MIUI 9 Βασικά όλα τα RedMi Note 4 και Redmi 4 θα πάρουν βρε.. Αφού μάλιστα αν διάβασες καλά αναφέρουμε πως Οι πρώτες συσκευές που θα πάρουν την νέα MIUI 9 θα είναι οι Mi 6 (Sagit), Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X ” καλημερες ναι βρε διαβασα εκει που γραφατε για redmi note 4x αλλα ελεγε για το santoni και καποια αλλα και το mido δεν ειδα αναφέρεται πουθενά
-
διάβασα την λιστα με την miui 9 που θα παρουν τα κινητα. μα. καλα είναι δυνατόν να μην ειναι μέσα το mido; και θα παρει 9 το παλιο μου κινητο το ρυζακι; ειναι δυνατον;
-
εμενα στο mido ου φαίνεται η ρομ ποιο αργή και στο wifi δεν εχει τοσο καλο σημα ενω στηβλν προηγούμενη ρομ ειχα φουλ wifi για την μπαταρια ειναι ακομα νωρις να πω αλλα σαν πρώτη εντύπωση φαίνεται να ρουφαει
-
καλησπερα ερωτηση επειδη ειμαι διακοπές και τωρα δεν διαβασα ολο το νημα. εγω ειχα βαλει παλια μια αρωμα τωρα φοράω xtrv για να βάλω την καινούργια αρωμα πρέπει να κανω fr;
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Stamatis13: “Σημερα ειχαν πει πως θα βγουν επισημα οι ρομ ΑΡΩΜΑ, και εχω το xiaomi redmi note 3 pro kenzo ,δεν θα βγουν; ” Όχι γιατί για το kenzo (όπως και για τις περισσότερες συσκευές) η έκδοση νέων ROM έχει αναβληθεί από την Xiaomi μέχρι και κάποια στιγμή τον Αύγουστο. ” ναι αλλα για το mido?
-
πως και ετσι δεν βγαλανε για το mido?