Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημερες. Λοιπον λεω στις γυνακας να τις κανω μια αναβάθμιση εχει το redmi 2 την εκδοση με τα 2giga εχει την εκδοση 6.10.20 νομιζω πολυ παλια ξερω οτι πρεπει ναβκανω fr πρεπει να προσεξω κατι αλλο; Δημήτρη; gkalen;
-
Μου ηρθε εμαιλ για τον αρωμα, αλλα για πρωτη φορα δεν θα το βαλω. Ο λογος δημητρη αναφέρεις για fr πρεπει να γινει οπωσδήποτε; αμα ναι οχι ακομα γιατι εχω βαλει στο κινητο emulator και παιζω να θυμηθώ τα νιατα μου final fanatsy vii αμα κανω fr Λογικά θα χασω τα save
-
ολα καλα στο mido το μονο που παρατηρησα οταν στηλατε το εμαιλ οτι παει η nougat σε εκδοση 7.1.2 στις πληροφοριες στο τηλεφωνο εχει παραμεινει στο 7.0
-
Ποια ακουστικά για αγορά;
mparaxir - - HeadPhones
Μήνυμαποσταρω εδω στου φίλου για να μην ανοιγω το ιδιο θρεντ ποιο βρε παιδιά απο τα δυο εχω. μπερδευτεί ποιο ειναι ποιο καλο Original Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers Earphones -$15.99 Online Shopping| GearBest.com Original Xiaomi In-ear Hybrid Earphones Pro -$22.99 Online Shopping| GearBest.com τα δευτερα ειναι τα pro
-
μου φαίνεται η συγκεκριμένη ρομ ειναι αρκετά ενεργοβόρα απο το πρωι στις 6 που ειχα 90% εχει πεσει στο 41 στις 12 μεσημερι βέβαια με ανοιχτα δεδομένα και πλοήγηση και παιχνίδια με την προηγουμενη εφτανε στα 60%
-
παλι αργια?και μετα λενε εμας τους ελληνες οτι καθομαστε ουφου αχαχ
-
καλημερες καινουργια ρομ θα βγει
-
Παράθεση από fog: “@mparaxir Μπορείς να συνεχίσεις, η rom είναι σωστή, η περιγραφή θα αλλάξει την επόμενη φορά. ” Οκ ευχαριστώ για την αμεση απάντηση
-
Λοιπον παιδια μπορείτε λιγο να τσεκαρετε τον αρωμα για το mido παω να κανω εγκατασταση και γραφει ο αρωμα εκδοση 7.5.11 κωδικη ονομασια mi-5s capricon τι ισχυει; ειναι λαθος; δεν εχω προχωρησει σε εγκατασταση εχω μείνει εκεί
-
και στο mido τα ιδια error βγαζει
-
μου φαινετε αυτη η ρομ εχει περισοτερη καταναλωση μπαταριας
-
Ερώτηση για το mipad2 aroma θα βγάλετε; η ειναι δύσκολο; γιατι γενικα το mipad2 ειναι καπως
-
αχαχχα ετσι ειναι Δημήτρη ειχα επιλέξει να διαγραψω το μαμα εμαιλ εντάξει ολα καλα το ξαναφλασαρα και εμφανίστηκε το σημειωματάριο κομπλεε
-
Παράθεση από alvin1983: “@mparaxir ξαναπέρνα την ίδια Rom από πάνω όπως είσαι, με τις ρυθμίσεις που θέλεις και τα προγράμματα που θέλεις κ απλά Κάνε καθαρισμό cache+dalvic cache και δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό είναι το γα@@@@το με το script, κάνεις ότι θέλεις. ” θα μου το περασει αρα το σημειωματάριο; γιατι ειπα ποιο πανω επέλεξα να μην το διαγράψει αλλα. το διέγραψε
-
περαστηκε η aroma στο mido μια χαρα διάλεξα κλασικα την προσαρμοσμενη εγκατάσταση οπως παντα. ωραια βλεπω προσθεσατε διαφορα οπως.καμερα της Google την επέλεξα μπας. και ειναι καλύτερη απο την μαμα και διάφορα αλλα. καλούδια οπως το να γινει απεγκατασταση ο μαμα. πλοηγός. μόνο μια παρατήρηση ειχε. να διαγραφει ο μαμα σημειωματάριο επέλεξα οχι, αλλα. δυστυχώς το. διέγραψε υπαρχει βρε παιδια ο μαμά; γιατί ειχα. κατι σημειώσεις εκτος τι να. κανω παλι πέρασμα της ρομ; δεν θελω καινουργιο κινητο να τ…
-
θα βγουν σημερα οι aroma; η μπα; γιατι ενταξει παιδια πολυ δουλειά έχετε για να ξερω αμα δεν βγαλατε να βαλω την ρομ αυτή
-
για το mipad2 λογικα θα βγει αρομα ε; αυτο το κακόμοιρο καμια εξέλιξη θα έχει το mipad2 εχει μεινει στο android 5.1 ξέρουμε τιποτα;