Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
μπραβο παιδια. εγω πρωτη φορα που λεω να μην την περασω στο mido η προηγούμενη ειναι εξαιρετική μιλάμε η μπαταρια δεν πέφτει με τίποτα. θα περασω την καινούργια ρομ μονο στο latte
-
εγω παντος γιαυτη την ρομ έχω να πω τα καλύτερα. το κινητο κυριολεκτικά πετάει, η μπατατια του μιλάμε σε αυτονομία ειναι απλα απίστευτη δεν πεφτει με τιποτα με ανοιχτά δεδομένα και παιχνίδια και περιήγηση σε δίκτυο. το magik πως το λενε μια χαρα έκατσε πιστεύω καλύτερο απο το supersu. το μονο που με προβληματίζει που δεν φταιει η ρομ αλλα το twpr δεν μπορει να κανει backup ουτε στον εσωτερικό χώρο ούτε σε USB stick μεσω otg καλώδιο. δυστυχώς το twpr συνεχίζει να μην αναγνωρίζει την sd card.
-
το snapchat δεν κανει εισοδο με τίποτα μαλλον επειδη ειναι ρουτ το κινητό παρόλου που εχω δωσει διακαιώματα
-
λοιπον ένα που ήθελα να αναφέρω όσο αφορά το mido. Έχω παρατηρήσει ότι δεν μπορώ να πάρω back up με το twpr recovery είτε είναι στο εσωτερικό χώρο είτε σε usb stick μέσω otg καλώδιο στο τέλος γράφει ότι απέτυχε και ότι δεν υπάρχει φάκελος στο directory οπότε μπορείτε να το κοιτάξετε γιατί είναι σημαντικό το backup που κάποια στιγμή πάει στραβά σε κανένα φλασαρισμα για αναβάθμιση ρομ
-
πρωτη παρατηρηση για το mido δεν αναβει το led στις ειδοποιήσεις εφαρμογών viper κτλ παρολου που στην διαχείριση ειναι ενεργοποιημενο
-
καλημερα μια χαρα στο mido η καινουργια ρομ πραγματικα πεταει το κινητο. στο latte παιδια το λινκ σε οδηγει στην προηγουμενη ρομ και οχι στην καινουργια
-
Παράθεση από zisistil: “Το GB τελυταία φορά που θυμάμαι δεν έστελνε powerbanks στην Ελλάδα, άλλαξε αυτό; ” α δεν το ηξερα αυτό λογου που ειναι μπαταρια ε; και θεωρείται εκρηκτική ύλη;
-
ασχετο με εδω το ποστ και σορυ για το off topic σκέφτομαι να αγορασω απο το gearbest ενα powerbank της xiaomi συμφωνα με αυτό το κινητο το mido που φοραει μεγάλη μπαταρία, τι ειναι να παρω; σαν δυναμη powerbank δεν ξερω και πως το λενε που να σηκωνει ξερετε ρεύματα
-
Παράθεση από GEORGE13: “στο mido ναι ” εγω παντος δεν παρατήρησα κατι τετοιο για το wifi δεν ελεγες οτι δεν κλειδώνει άμεσα; μια χαρα εμένα μου κλειδώνει με αυτην την ρομ όπως και το gps σφαιρα κλειδώνει
-
Παράθεση από GEORGE13: “Σε 4χ ειδα αργει να κλειδωσει το wifi οταν εχεις καποια περασμενα θεμα ρομ η νουγκατ; ” στο mido αναφερεσε;
-
καλημερα και. χρονια πολλα σε όλους. ερώτηση γιατι στο mipad2 οταν περναω καθε φορα μια ρομ ολα ειναι κόκκινα; αλλα λειτουργεί σωστά. παντος με την stable που ειχα βαλει δεν ειμαι ευχαριστημένος οσο αφορά την μπαταρία. οταν γυρίσω αυριο γιατι ειμαι εκτός Αθήνας λεω να του περασω ξανα developed στο mipad2
-
όλα καλα στο mido με το fix, μπραβο παιδια
-
για το mido δεν βγαλανε fix και εγω εχω θεματα με το playstore
-
Manual battery calibration.
Μήνυμακαι εγω αυτην την απορια ειχα,αμα.περασουμε μια καινουργια ρομ δεν θα μηδενιστει;
-
παντος με το καινουργιο twpr δεν αναγνωρίζει την sd card ωστε απο εκει να περασεις μια ρομ η να κανεις backup η restore παλι καλα αναγνωρίζει το otg
-
παντος εγω δεν μπορώ να καταλαβω κατι οσο αφορα την μπαταρια. οταν πρωτοπηρα το mido του πέρασα την πρωτη ρομ που ειχε βγει. με αυτην την ρομ η μπαταρια του κινητου κράταγε 3ημερες με ιντερνετ ανοιχτο παιχνιδια και τα συναφή τωρα να εχουν περαστει 3 η 4 ρομ απο τοτε που βγήκε. μάλιστα στην τελευταια ρομ περαστηκε με fr απο το φορτισω σήμερα μεχρι το βράδυ θα εχει πεσει στο 50 με 40% δηλαδη πλεον κραταει μια με μιάμιση ημέρα. τωρα η το χρησιμοποιώ ποιο πολύ η οταν πρωτοπαρεις ενα κινητό η πρωτη ρ…
-
Παράθεση από gkalen: “Τοτε έχουμε πάλι ένα θέματακι με τις nougat που πρέπει να λυθεί .. Καλό είναι όσοι φορανε 7αρες ρομ να μας πουν για τα μηνύματα , αν ισχύει για όλες τις 7.0 ρομς ” εμενα στο mido μια χαρα εχει επιλογη να ενεργοποιησεις τους 160 χαρακτηρες στα μυνηματα
-
καλημέρα. το λεντ οσο αφορα τις ειδοποιήσεις; η γενικα σαν λεντ; διοτι αμα ειναι για τις ειδοποιήσεις μηπως πρέπει να ξαναρυρθμισεις στην διαχείριση ειδοποιήσεων
-
ολα καλά στο mido την πέρασα με fr έπαθα ένα ψιλοκαρδιακο γιατι είχε μουλαρωσει και δεν συνδεόταν με τίποτα στον λογαριασμό της google ώστε να προχωρήσω στο σεταρισμα αναγκαστικα και μπήκα recovery και έκανα ένα wipe chase davlik και ισιωσε. Στο recovery έβγαλε έβγαλε μόνο αυτό το failed δεν ξέρω τι μπορεί να είναι,εντιτ φτου δεν ανεβαίνει η φώτο παντός έγραφε failed unmout κάπως ετσι