Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από geoanto555: “Φυσικα και θα δουλέψει.. Αρκει να το βλέπει σαν φάκελο... Αν όχι πες μου να σου δώσω οδηγίες .. ” λοιπον μπηκα recovery εκανα ενα wipe chase davlik περιμενω να μπει το κινητο να δω αμα συνδεθει αλλιως κανω restore και ελπιζω να το δει σαν φακελο και αναγκαστικα θα περασω την νεα ρομ απο πανω απο την παλια,αν και προτιμω να τις περναω παντα με fr.entit δουλεψε αι στο καλο βραδιατικα θα παμε καρδιακο αχαχα.τελικα ηθελε το wipe του
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mparaxir: “εκανα fr ωστε να περασω την νεα ρομ για να παρει και το καινουργιο twpr γιατι στην προηγουμεη ρομ δεν το ειχε παρει και μαλλον χρειαζοταν fr για να περαστει ” Κάνε ξανα factory reset και δες αν μπορεί να συνδεθεί.Αν όχι κάνε υπομονή και ξαναδοκίμασε λιγο πιο μετα... ” το εχω κανει ηδη και παλι δεν συνδεετε,παλι καλα εχω κρατησει backup της προηγουμενης ρομ,αλλα τωρα που μπηκε καινουργια εκδοση twpr αμα κανω restore θα δουλεψει?η πρεπει να μπω σε …
-
εκανα fr ωστε να περασω την νεα ρομ για να παρει και το καινουργιο twpr γιατι στην προηγουμεη ρομ δεν το ειχε παρει και μαλλον χρειαζοταν fr για να περαστει
-
εχω προβλημα εκανα fr στο mido να περασω την καινουργια ρομ,δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα στο google account μου,υπαρχει κανενας τροπος?
-
αντε να βγει και η καινουργια ρομ σήμερα πιστεύω με πολλα νέα πράγματα και. μακαρι ποιο βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας
-
μ Παράθεση από maikmaik: “Δεν ξέρω ρε παιδιά αυτό λέω γιατί εγώ να μην έχω πρόβλημα με την ίδια έκδοση play store σε dev 7.3.23 Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” μα το ειπαμε δεν ευθύνεται η ρομ εκτος τι να πω βρε φιλε να μην εκατσε καλα η ρομ στο κινητο; το θεμα ειναι ομως και αλλοι εχουν θέμα οποτε τι; και σε αυτούς δεν εκατσε η ρομ; δεν νομίζω κατι γίνετε τωρα να παιζει και ρολο ο επεξεργαστής δηλαδη οσοι εχουν mtk επεξεργαστή να μην εχουν θέμα και όσοι φορανε αλλον επεξεργαστή να εχουν προβλήματα;…
-
τα υπόλοιπα σου δουλεύουν crhome viper online παιχνίδια γιατι επηρεάζονται και αυτα οτι εχει να κανει με ίντερνετ γιοκ δεν δουλευει τίποτα βγαζει εκτος σύνδεσης =============== Μαρ 31st 2017, 8:45am =============== Παράθεση από maikmaik: “Εγώ με την ίδια ακριβώς έκδοση δεν έχω κανένα πρόβλημα κάπου αλλού είναι το χ; Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” τι καπου αλλου ειναι το προβλημα ειναι το χ; δεν σε καταλαβα
-
Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από mparaxir: “η μονη λυση ειναι απεγκατασταση ενημερώσεων του playstore ” Και πώς κάνεις την απεγκατάσταση ? =============== Μαρ 31st 2017, 8:30am =============== Στις ρυθμίσεις του Playstore υπάρχει η σημείωση, στο mi4c μου, ότι η συσκευή μου δεν είναι πιστιποιημένη. Μήπως αυτό παίζει κάποιο ρόλο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με το Playstore forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33307/ ” ρυθμισεις, εφαρμογές πας και βρίσκεις το playstore και κατω κατω γρά…
-
μάλιστα εγω αυτο που παρατήρησα οταν παει σε εκδοση playstore 7.0.6.8τρωει φλασιες τωρα δεν ξερω τι μπορεί να συμβαίνει οτι σε ορισμενα κινητα παρολου που εχουν αυτην την εκδοση τους δουλεύει και σε αλλα δεν δουλεύει καλο ειναι να το φτιάξουν. εγω το πρωι επειδη ειχα κανει απεγκατασταση ενημερώσεων του playstore δουλευε και τωρα ξαφνικα παλι δεν δουλευει με συνέπεια να το πω για αλλη μια φορα παιχνιδια online viper crhome οτι γενικα εχει να κανει με το ίντερνετ ειτε εχεις δεδομένα ειτε wifi δεν …
-
τι να πω είστε από τους τυχερούς,αλλά οι περισσότεροι από μας έχουμε προβλήματα
-
ε τα 7αρια για κάποιο λόγο έχουν θέμα μακάρι να λυθεί γρήγορα από τους υπεύθυνους της google
-
Παράθεση από soulg: “Στο Kenzo μου google play store ver. 7.06.08 και viber ver. 6.8.0.25 δουλεύουν μια χαρά. ” φορας όμως nougat;android 7;
-
παιδια το είπαμε η ρομ δεν έχει πρόβλημα όσο αφορά το playstore.οι σεβερς της google με την έκδοση nougat έχουν κάποιο πρόβλημα,εμένα πάλι δεν δουλεύει από το απόγευμα και μετά κάτι παθαίνει το θέμα επηρεάζονται και άλλες εφαρμογές viper crhome και μερικά παιχνίδια online ενώ έχεις wifi δεν συνδέονται
-
παλι χάλασε το play store ούτε φορτώνουν οι σελιδες του crhome ούτε το viper δουλεύει κάτι γίνεται οι σέρβες με την έκδοση nougat δεν τα πάνε καλά νομίζω
-
Παράθεση από GS1985: “Play store για εμενα ακομα νεκρο...Σιγουρα δεν ειναι θεμα rom. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κανε εκει στις εφαρμογές του playstore απεγκατασταση ενημερώσεων και τραβα μια επανεκκίνηση του κινητού μπας και φτιάξει εγω το εκανα εχθές βέβαια δεν δούλεψε μάλλον οι σερβερς εχουν θέμα, αλλα δεν μπορεί σήμερα να μην σου δουλέψει γιατι εμενα έφτιαξε σήμερα
-
καλημερα σήμερα δούλεψε το Playstore μαλλον πρόβλημα σερβερ, καλα εγω ποτε δεν ειπα οτι ειναι θεμα ρομ, απλα ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει
-
Παράθεση από gas83: “@mparaxir αν χρησιμοποιείς tapatalk και κάποιο κοφτήρι διαφημίσεων (πχ adaway) πρέπει να προθέσεις στην whitelist το "*.tapatalk.com" και μετά restart την συσκευή. Εγώ έτσι το έλυσα.. ” οχι δεν χρησιμοποιώ tapatalk ούτε κοφτηρι διαφημίσεων ξαφνικά δεν δουλεύει το playstore αλλά ούτε σε σάιτ μπορώ να μπω,μου γράφει δεν υπάρχει σύνδεση παρολου που είμαι με wifi και κάτι γράφει για τον διακομιστή google και τα dns,ενώ η γυναίκα που έχει xiaomi αλλά και με το mipad2 που γράφω αλ…
-
βρε παιδιά τι έπαθε ξαφνικά το playstore;Δεν δουλεύει,είχε βγάλει κάτι αναβαθμίσεις facebook revolut και κάποια άλλα και ξαφνικά δεν δουλεύει,α κάτι συμβαίνει ξαφνικά ούτε σε σελίδες μπαίνει γράφει εκτός σύνδεσης από το τάμπλετ σας γράφω,από το κινητό γιοι τίποτα wtf;
-
τελικά όντως μετα απο τρεις ημερες η συγκεκριμένη ρομ εχει υψηλή κατανάλωσης μπαταρίας που το mido ειναι καινούργιο κινητό και εχουν περαστεί μονο τρεις ρομ μαζί με αυτή. gkalen μου ειχες πει οτι με αυτη την ρομ θα ειχε και το καινούργιο twpr αλλα δεν αλλαξε την 3.0.2 αυτη που ειχε.
-
παντος στο mido με αυτήν την ρομ μια μερα τώρα που δουλεύω παρατήρησα αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας με την προηγούμενη ρομ