Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ωραια θα το δοκιμάσω αυριο και θα σου πω γιατί έχω 65% μπαταρία δεν έχω δει παντος κανένα failed οταν κανει εγκατάσταση παντος για recovery που μπηκα πριν λιγο για δοκιμασω αμα βγαζει φωτογραφία την 3.0.2 φοράει δεν νομίζω να αλλαξε το recovery και όχι δεν εμφανίζεται η φωτογραφία που παρόλου που έδειξε οτι έβγαλε δεν την εμφανίζει στο άλμπουμ ουτε στα στηγμειοτυπα
-
Παράθεση από gkalen: “@mparaxir Θέλω να δω τι γράφει στο twrp κατά την εγκατάσταση .. επίσης τώρα θα έχει αλλάξει το twrp που είχες στην προηγούμενη ρομ . @Tseligas2000 Το "Δουλεύει το power menu σε recovery και fastboot" σε kenzo , είσαι σίγουρος γι'αυτό ?? @panahss Να'σαι καλά , αλλά έχεις προβλήματα που δεν έχει κανένας , κάτι μάλλον δεν έχεις κάνει σωστά @instant_diver Το νέο twrp 3.1. υπήρχε στην 7.3.23 του hennessy . Δε νομίζω να χρειάζεσαι fr .. ” οκ gkalen αμα ειναι να την ξαναπερασω την…
-
Παράθεση από kolakokas: “Παράθεση από mparaxir: “όλα καλα στο mido μέχρι στιγμής. παραμένουν εκει που γράφει στην ταχύτητα k/δ παραμένει να γράφει 4g ενω το εχω στο 2g,αυτά προς το παρόν ” κλεισε το wifi.....γυρναει σε 2 g?? ” ναι έχεις δίκιο γυρνάει σε 2g. Gkalen και στο mido στο τέλος της εγκατάστασης μου βγάζει ενα uknoww comand
-
όλα καλα στο mido μέχρι στιγμής. παραμένουν εκει που γράφει στην ταχύτητα k/δ παραμένει να γράφει 4g ενω το εχω στο 2g,αυτά προς το παρόν
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όλοι οι κατασκευαστές επεξεργαστών - Chipset βγάζουν χ+χ πυρήνες. Οι πρώτοι χ είναι High Performance και οι υπόλοιποι low Performance. Όταν μία εφαρμογή είναι απαιτητική σε ισχύ (Παιχνίδια - BenchMarks κτλ), ενεργοποιούνται οι "δυνατοί" επεξεργαστές ώστε να έχουμε επιδόσεις εκεί που απαιτείται. Σε εφαρμογές με χαμηλές ενεργειακές ανάγκες όπως Browsing - Mail - Launcher κτλ. δουλεύουν μόνο οι αδύναμοι επεξεργαστές. Βέβαια τα παραπάνω δεν είναι κανόνας, αφού πχ, και στο Bro…
-
καλημερα στα παιδιά.μια ερώτηση εντελώς άσχετο με το τοπικ,απλά μου τα έχει κάνει μπομπονια ένας συνάδερφος από την δουλειά και η αλήθεια δεν ήξερα να απαντήσω σε ένα κινητό ποιο είναι ποιο καλό όσο αφορά τους επεξεργαστές 8 πυρήνες;Η 4+4 πυρήνες; Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση και σορυ για το off topic
-
σε mido μία χαρά, βέβαια παραμένει στο 2g να γράφει 4g στα μυνήματα έχω 145 χαρακτήρες όταν πάει για δεύτερο μύνημα, παραμένει εκεί στην ταχύτητα του ιντερνέτ να γράφει κ/δ όταν βάζω τα mipiston 2 παραμένει να πάω να επιλέξω ότι είναι τα mipiston2,αυτά προς το παρόν.
-
σε mido μία χαρά, βέβαια παραμένει στο 2g να γράφει 4g στα μυνήματα έχω 145 χαρακτήρες όταν πάει για δεύτερο μύνημα, παραμένει εκεί στην ταχύτητα του ιντερνέτ να γράφει κ/δ όταν βάζω τα mipiston 2 παραμένει να πάω να επιλέξω ότι είναι τα mipiston2,αυτά προς το παρόν.
-
Παράθεση από gkalen: “Ναι , ή μέσω fastboot ή με ανοιχτό εντοπισμό σφαλμάτων και cmd , adb devices ... ” κομπλε το βλέπει και με τους δύο τρόπους με mtp και με adb devices
-
σε mtp την βλεπει σε adb δεν εχω δοκιμασει δεν ξερω πως το δοκιμαζω?ειναι αυτο που εκανα για να περασω την twpr?μεσω fastboot?
-
προβλημα δεν έχει,απλά ψάχνοντας το μιας που είναι καινούργιο κινητό το παρατήρησα και το ανέφερα
-
καλημερας σας.παρατηρησα στο κινητό μιας που το έχω περίπου δύο εβδομάδες εκεί που πας σχετικά με το κινητό,στον αριθμό κατασκευής γράφει άγνωστο στα αγγλικά Πρέπει να ανισυχησω; Κατά αλλά το κινητό πετάει είναι απίστευτο σε σχέση εντάξει με το ρυζακι που είχα
-
αχ αυτό το καταραμένο format data τι είχαμε πάθει ένα βράδυ χεχε.παντος η αλήθεια είναι νομίζω δεν αναφέρεται σε κανέναν οδηγό για format data, γιατί θυμάμαι όταν ήταν να πάρω το redmi note 4x καθόμουν και διάβαζα περί οδηγούς ξεκλείδωμα τις και τα συναφή δεν πήρε το μάτι μου κάτι τέτοιο. Μία παράκληση προς τους mod δεν βάζετε κάπου εκεί στους οδηγούς και τις εντολές μέσω υπολογιστή για fastboot για το twpr να υπάρχει κάπου καρφιτσωμενο. Εγώ είχα διαβάσει τους οδηγούς αλλά.δεν θυμόμουν τις εντολ…
-
καλη επιτυχια σε ολους μακαρι να ειμαι ο τυχερος να το κανω δωρο στην γυναικα μου.
-
περαστηκε στο mido,όλα καλά μέχρι στιγμής.οσο αφορά για πρώτη ματιά δεν διορθώθηκε αυτό με τα δυκτια παρολου που το έχω βάλει στο 2g αυτό δείχνει 4g εκεί που γράφει μετά την ταχύτητα αντί να γράφει k/s,γράφει k/δ και τα μυνήματα δεν πρέπει να έχω 160 χαρακτήρες ξεκινάει και έχει 63 χαρακτήρες μόνο. Αυτά προς πρώτη παρατήρηση
-
περαστηκε στο mido,όλα καλά μέχρι στιγμής.οσο αφορά για πρώτη ματιά δεν διορθώθηκε αυτό με τα δυκτια παρολου που το έχω βάλει στο 2g αυτό δείχνει 4g εκεί που γράφει μετά την ταχύτητα αντί να γράφει k/s,γράφει k/δ και τα μυνήματα δεν πρέπει να έχω 160 χαρακτήρες ξεκινάει και έχει 63 χαρακτήρες μόνο. Αυτά προς πρώτη παρατήρηση
-
για το mido θα βγει ρομ?δημητρη στο προφιλ αφαιρεσα το ρυζακι και το redmi 2 που ειναι της γυναικας.δεν θελει πλεον αναβαθμισεις η γυναικα εγω το ρυζακι δεν το χρησιμοποιω πλεον οποτε για vip εμαιλ για ρομ εχω βαλει μονο το latte και mido