Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
καλησπερα στα παιδια θελω την βοηθεια σας μολις παρελλαβα το wifi repeter 2 εκανα εγγραφη εβαλα τον κωδικο του ρουτερ ,αλλα εκει στο κινητο που λεει connection status is being update φτανει μεχρι τα 89% και μετα γραφει connection time out. σε ποιον σερβερ βρε παιδια γραφτηκατε?εγω γραφτηκα στο χονγκ κονγκ μετα δοκιμασα και αμερικη εκει φτανει παντα στο 89 % εχει κανεις καμια ιδεα?
-
TWRP για Mido
Μήνυμααπλα απιστευτος εισαι κωστα να εισαι καλα για τον χρονο που διαθεσες και να κατσεις να ψαξεις. να σου πω μικρο το κακο οσο αφορα για την sd οποτε θα κατσω στα αυγα μου να σου πω.
-
Παράθεση από gkalen: “@mparaxir Πολλές γλώσσες , που εννοείς ?? Μη συγκρίνεις με το hongmi , είσαι αλλού τώρα , είναι multilanguage η ρομ δεν έχει μόνο Ελληνικά. Αυτό με τα δίκτυα που λες , ίσως είναι bug από sources , θα το δούμε. Το twrp πιθανώς να έχει κι αυτό bug , κοίταξε να δεις αν είναι mount η sd , αλλιώς θα δουλεύεις με την εσωτερική μνήμη μέχρι να έχουμε νέο twrp. ” γιατι συνηθως η ελληνικη η δικια μας απο τι ξερω βεβαια απο το ρυζακι ειχε μονο αγγλικα ελληνικα και αλλες δυο,εδω γινετε…
-
Παράθεση από gkalen: “ @mparaxir Το καλύτερο θα είναι όπως είπες να κάνεις άλλη μία εγκατάσταση σωστά από την αρχή.. Μετά ενημέρωσε πάλι για να δούμε αν έχεις θέματα ή διορθώθηκαν .. ” λοιπον gkalen ξανα περασα την ελληνικη ρομ εκανα για καλο και για κακο format data και μετα fr τωρα περασε κανονικα η ελληνικη ρομ εμφανισε τα εικονιδια του apk για το φορουμ μας το supersu κτλ. λυθηκε. το θεμα που ειχα στο play store που παρολου που ειχα wifi εβγαζε συνεχεια αναμονη για wifi λυθηκε, αυτο τωρα κατ…
-
καλημερες. να ενημερωσω ευκαιρια ειναι γιατι ειμαι σπιτι εχω δυο ημερες αδεια αυτο ελεγα εχθες στον κωστα απο την κυριακη ειμαι κρεβατωμενος με γαστρεντεριτιδα,εχθες ισιωσα και ετσι καναμε δουλεια με το κινητο. λοιπον να ενημερωσω οσο αφορα το κινητο μου redmi note 4x και οσοι το παρουν κτλ. 1.στην αρχη στο ξεκλειδωμα λιγοοο με παιδεψε παρολου που ειχε μεσα την stable official κινεζικη,το τσεκαρα εδω που εχει αναρτησει ενα παιδι(spiderman3) πως να ξεχωρισουμε τις ρομ,το tool εφτανε μεχρι το 50%κ…
-
οχι δεν το είχα κάνει αφού στο οδηγό δεν έλεγε για format data.κωστα την δικιά μας έβαλα την ελληνική δουλεύει μία χαρά.βρε Κώστα που το βάζεις για απεριόριστο στις λήψεις;Γιατί πάω να κατεβάσω από το play store και γράφει αναμονή για wifi ενώ έχω.κατι ρυθμίζεις αλλά με τα νέα μενού δεν ξέρω που το εχει
-
Παράθεση από BanditGR: “device unlocked:true device critical unlocked:true ...αυτό σημαίνει ότι είσαι ξεκλείδωτος ρε συ. Μήπως το Mi Unlock tool σου έγραφε "No need to unlock this device" από τη μέση και κάτω ? Μήπως να βάλεις καμιά φώτο από fastboot μετά την εντολή αλλά και από το Unlock tool μη λέμε λόγια του αέρα ? ” εφτιαξεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ολεεεεε με format data
-
μαλλον πρεπει να κλειδωσε γιατι φτανει στο 50% και κολαει γραφει δεν μπορει να βρει την συσκευη =============== Φεβ 28th 2017, 9:20pm =============== Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από mparaxir: “ωραια κωστα απο που θα κατεβασω για το κινητο μου επισημη developer? ” Από εδώ, θα πατήσεις εκεί που λέει : Redmi Note 4 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download. Και οδηγός εδώ. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Πριν κάνεις το οτιδήποτε μπες σε bootloader mode (Volume Down + Power με σβηστό τηλέφωνο) …
-
ωραια κωστα απο που θα κατεβασω για το κινητο μου επισημη developer?
-
miui_HMNote4X_7.2.24_6089f07314_6.0 (1).zip οχι αυτη που βαζω ποιο κατω
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από mparaxir: “οχι και αυτο ειναι το παραξενο,εφοσον δεν εβγαλε κοκινα γραματα δεν θα επρεπε να δουλευει να αρχισουν να φορτωνουν οι τελιτσες? ” Θεωρητικά ναι. Ποια ROM κατέβασες ? ” Author: MIUI Official TeamVersion: 7.2.24 (MIUI8) Size: 1.3G Download MIUI Forum app to get the latest updates Download now αυτη εδω την developer.ακομα κολημενο στο logo ειναι περιεργο ομως ενω με την δικια μας ξεκιναγε κανονικα απλα πεταγε συνεχεια το μυνημα που ανεφερα οοποτε δεν …
-
οχι και αυτο ειναι το παραξενο,εφοσον δεν εβγαλε κοκινα γραματα δεν θα επρεπε να δουλευει να αρχισουν να φορτωνουν οι τελιτσες?
-
ωχ περασα την δικια τους αφου εκανα για καλο και για κακο fr εχει μεινει κολημενο στο logo ουτε 3 τελειες μεχρι στιγμης ουτε τιποτα
-
ωχ την κατσαμε την βαρκα γιατι βγαζει συνεχεια αυτο το μυνημα και δεν μπορω να ενεργοποιησω το usb ωστε να περασω την δικια τους ρομ τωρα τι κανω?μεσω fastboot?και ποιες ειναι οι εντολες αμα ειναι απο fastboot?ουφ παλι καλα ειχα otg καλωδιο περναω την δικια τους ρομ και ενημερωνω τι παιζει
-
οκ κατεβαζω την developer τους και θα την κανω εγκατασταση και βλεπουμε.δημητρη δεν νομιζω να παιζει ρολο η recovery επειδη ηταν android 6 και πηγα στην 7
-
παιδια εχω προβλημα με το καινουργιο redmi note 4x το ξεκλειδωσα ολα οκ περασα και μεσω fastboot την recovery με την βοηθεια του κωστα bandit gr μπηκα recovery εκανα factory reset εκανα εγκατασταση την ελληνικη την τελευταια που βαλατε το κινητο που πεταει συνεχεια com.android.systemui has stopped και δυστηχως κολαει